(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rebalans budžeta zbog uvećanih prihoda • COVID 19: U poslednjih 24 sata na teritoriji opštine Stara Pazova ukupno 64 novozaražene osobe • Štrajk upozorenja i u nekim školama staropazovačke opštine • Nedelja ženskog preduzetništva u staropazovačkoj Gimnaziji • Odbojkašice Jedinstva slavile u derbiju protiv Železničara iz Lajkovca 3:1 za četvrtu uzastopnu pobedu • Poraz Omladinca kod kuće od Bečeja 1918, Feniks 1995 slavio u gradskom derbiju protiv Jedinstva • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, Temperatura do 13 stepeni.
Info 31.08.2021.
Stara Pazova
Opština nagradila najbolje đake i nastavnike

Opština Stara Pazova, već tradicionalno, nagradila je vrednim robnim i novčanim nagradama najbolje učenike i nastavnike iz svih škola u opštini za postignute uspehe u prethodnoj školskoj godini. Poklone od lokalne samouprave primilo je oko 200 učenika i 60 nastavnika na svečanoj manifestaciji u Pozorišnoj Sali. 


U protekloj školskoj godini bilo je 15 đaka generacije, 60 Vukovaca, 18 učenika nagrađenih na međunarodnim takmičenjima, 28 učenika sa osvojenim mestom na republičkim takmičenjima, 40 učenika nagrađenih na međuokružnom i 38 đaka na ekipnim takmičenjima. 


Opština Stara Pazova nagradila je i 15 nastavnika i vaspitača i 45 mentora najuspešnijih učenika. Po predlogu Aktiva direktora kao najbolji direktor nagrađen je Janko Havran, direktor osnovne škole "Heroj Janko Čmelik". Priznanja đacima i nastavnicima uručili su Nataša Mićić, predsednica Skupštine opštine Stara Pazova, Nataša Milaš, pomoćnica predsednika Opštine kao i predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, koji je čestitajući nagrađenima istakao želju lokalne samouprave da kvalitetne mlade ljude podrži i sačuva u svojoj sredini. 


Opština Stara Pazova je za namene tradicionalnog nagrađivanja školaraca izdvojila značajna novčana sredstva u vidu modernih smart satova, prenosivih punjača, novčanih poklon čestitki, knjiga.