(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Info 21.03.2013.
Stara Pazova
Opština dobila sredstva iz Ministarstva

Ministarstvo za građevinarstvo i urbanizam odobrilo je 7 miliona dinara za Opštinu Stara Pazova kako bi se nastavili radovi na kanalizaciji u ulicama Kralja Milutina i Cvije Kukolja u Novoj Pazovi, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare Đorđe Radinović predsednik Opštine Stara Pazova i Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju Opštine. Naša Opština se našla među 24 u

Srbiji, a ukupno odobrena sredstva su u visini od 240 miliona dinara. Ovih dana će biti raspisan tender kako bi radovi što pre počeli. Predsednik Radinović je obavestio novinare da je nakon razgovora sa Milutinom Mrkonjićem, ministrom saobraćaja u Vladi Srbije obećana pomoć za nastavak radova puta od izlaza iz Stare Pazove do Starih Banovaca. Ukupna vrednost radova je 460 miliona dinara, a Opština i Ministarstvo će obezbediti po 100 miliona. Novinari su takođe obavešteni da je Opština dobila saglasnost od Srbijeputeva za izradu projektne dokumentacije za petlju kod Nove Pazove prema Banovcima. Vrednost ovih radova je 1,5 miliona evra, početak se očekuje već u junu, a završetak do kraja godine, a investitor će biti Srbijaputevi.