VESTI: Vozilo mobilnog informativnog centra MUP-a u sredu u mestima opštine Stara Pazova • Konkurs za regresiranje troškova putovanja studenata otvoren do petka, 02. decembra • U opštini Stara Pazova u 2021. godini čak 26 poginulih u saobraćajnim nesrećama • Završava se rekonstrukcija puta za Inđiju • Osma pobeda za redom odbojkašica Jedinstva! Savladan Partizan EFBET u gostima 0:3 • "Alasi" se oporavljaju? Dunav savladao Čačak 94 Quantox sa 84:83 • VREME: Hladno temperatura od 1 do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info 27.07.2021.
Stara Pazova
Rekonstruisaće se put Stara Pazova - Golubinci dok se radi nadvožnjak

Ovog leta i jeseni u potpunosti će se rekonstruisati put Stara Pazova – Golubinci. Sve je deo šire rekonstrukcije ukupnog regionalnog pravca kroz Srem između Rume i Starih Banovaca. Ranijih godina je na ovom pravcu urađen put kroz Staru Pazovu i njegova potpuna rekonstrukcija između Stare Pazove i Starih Banovaca na kome se ovih dana stavlja završni debeli sloj asfalta. 


I prema Golubincima će se raditi totalna rekonstrukcija, to je obećanje Aleksandra Vučića Golubinčanima, kaže Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova i dodaje da i u ovom slučaju neće biti samo presvlačenje puta već njegova temeljna rekonstrukcija, praktično novi put.  


U ovom momentu mašine se nalaze između Stare Pazove i Starih Banovaca gde ovaj put dobija konačni oblik. Nakon toga sele se na put između Golubinaca i Stare Pazove. 


Radinović kaže da se neće čekati da se završi nadvožnjak na pružnom prelazu ka Golubincima.


“Dok se radi nadvožnjak radićemo i taj put jer je on u ovom periodu skoro u potpunosti rasterećen saobraćajem. Uskoro ćemo imati posetu Ministra Tomislava Momirovića sa kojim smo se dogovorili da obiđemo i te radove. Radujem se što se kompletno rekonstruiše put Surduk – Slankamen koji je većim delom u Inđijskoj opštini ali je jako značajan i za nas.”- ističe Radinović.   


Prema rečima nadležnih sledeći putni pravac za totalnu rekonstrukciju je put koji vodi od Krnješevaca, preko Vojke, kružnog toka kod Pazovačkih bazena pa sve do Starih Banovaca. To je ujedno i najduža transferzala kroz opštinu opterećena kamionima zbog velikih industrijski zona.