VESTI: U opštini Stara Pazova u 2021. godini čak 26 poginulih u saobraćajnim nesrećama • U subotu dobrovoljno davanje krvi u OŠ "H. J. Čmelik" • Tokom vikenda u Pozorišnoj sali Pazovački pozorišni dani • Odbojkašice Jedinstva gostuju Parizanu, Omladinac igra u Inđiji • Zatvoren put Stara Pazova- Inđija: Obilazak preko Golubinaca ili auto-putem • Rekonstrukcija puta za Vojku. Radi se od "Putnika" i nadvožnjak, obilaznica preko Nove Pazove • Košarkaši Dunava u subotu u Staroj Pazovi igra sa ekipom Čačak 94 Quantox • VREME: Hladno temperatura od 1 do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika 23.07.2021.
Stara Pazova
OO SNS Stara Pazova pruža podršku Aleksandru Vučiću za kandidaturu na narednim predsedničkim izborima

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Staroj Pazovi izdao je saopštenje u kome daju bezrezervnu podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za još jedan mandat na čelu države. Saopštenje prenosimo u celosti: 


"Opštinski odbor Srpske napredne stranke Stara Pazova sagledavajući ukupnu političku scenu u Republici Srbiji, aktuelna dešavanja, kao i sve što je za našu zemlju i građane Srbije učinjeno i ostvareno za nepunih 10 godina, kao jedinu i neospornu ličnost na čelu naše države i nakon 2021. godine vidi predsednika Aleksandra Vučića. Predsednik Vučić je pokazao da zna koji je najbolji i najbrži put za snažni ekonomski razvoj naše zemlje, koji vodi u stabilnost, vraća Srbiji međunarodni ugled, što spada u najvažnija dostignuća u podizanju integriteta jedne države. Čvrsto verujemo da će zbog svega do sada postignutog, a boljitak se vidi u svim oblastima života u Republici Srbiji, sadašnji predsednik Aleksandar Vučić, prepoznati obavezu da svojom kandidaturom nastavi ucrtani put za evropsku budućnost Srbije, za sigurnu i bezbrižnu budućnost generacija koje stasavaju. Pored toga, dela i rezultati rada svedoče da je Aleksandar Vučić jedini predsednik Republike Srbije, koji je u poslednje dve decenije imao hrabrosti da se uhvati u koštac sa najkompleksnijim problemima sa kojima se kao država i narod dugo suočavamo, a posebno možemo pomenuti borbu protiv najozloglašenijih kriminalnih klanova, dovodeći time u pitanje i svoju ličnu bezbednost, kao i bezbednost svoje porodice. Srbija u kojoj živimo 2021. godine, više nije ponižena, odbačena i beznačajna u međunarodnom okruženju, već poštovana, uvažena i prepoznata kao pouzdan partner u velikoj evroposkoj porodici. Zato Srbija ne sme da stane na putu svog razvoja i napretka. Mi kao Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Staroj Pazovi bezrezervno dajemo svoju podršku kandidaturi predsednika Aleksandra Vučića, sa željom da nas i dalje predvodi i svojim primerom motiviše da odlučnim radom, bez straha, uzdrške i kalkulisanja i mi nastavimo da doprinosimo u izgradnji poštene, ugledne i privredno snažne Srbije." - navodi se u saopštenju koje je potpisao Predsednik Opštinskog Odbora SNS Stara Pazova Đorđe Radinović.