VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 19.07.2021.
U opštini Stara Pazova palo 138 litara kiše po kvadratnom metru, povećana aktivnost podzemnih voda

U Staroj Pazovi je do sada napadalo ukupno 138 litara kiše po kvadratnom metru, ali osim problema sa podzemnim vodama u pojedinim kućama u nekoliko naselja opštine, za sada se ne beleže veća oštećenja imovine i zasada. 


Srbiju je juče pogodilo nevreme širom zemlje. Sa nepogodama u nedelju su se suočavali i građani Rasinskog okruga, Vladičinog Hana, dok je u delu opštine Petrovac na Mlavi proglašena vanredna situacija. Olujno nevreme praćeno kišom sinoć je zahvatilo somborski okrug, lomilo je grane od drveća i napravilo je štetu na više lokacija u gradu i prigradskim naseljima. 


U Bačkoj, Sremu i zapadnoj Srbiji je na snazi crveni meteo-alarm. Prognozirane su naročito opasne vremenske pojave, a takvog su intenziteta da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja. U ostalim delovima Srbije na snazi je narandžasti meteo-alarm a slično, nestabilno i kišovito, biće i u utorak. 


U  RHMZ kažu za Tanjug, da Srbiji ne preti opasnost od poplava, a u narednih pet, šest dana na Dunavu se očekuje umereni i veći porast vodostaja, ali neće doći ni do kakvog izlivanja. Hidrolog Dejan Vladiković rekao je da se prati stanje na terenu i da su na posebnom oprezu kada su u pitanju velike reke.