(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Info 15.03.2013.
Stara Pazova
Godišnjica rada Centra za hemodijalizu

Dom zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj„ u Staroj Pazovi danas je radno obeležio godišnjicu rada Centra za hemodijalizu, u kojem je zbrinuto 37 bubrežnih bolesnika iz Stare Pazove i Inđije ,o kojima brine 4 lekara i 8 medicinskih sestara. Staropazovački Dom zdravlja je danas domaćin stručnog seminara kontinuirane medicinske edukacije, koji je organizovalo

Udruženje nefroloških sestara Srbije a prati ga preko 100 medicinskih sestara iz svih dijaliznih centara na teritoriji Republike Srbije. U ime staropazovačkog Doma zdravlja prisutne je pozdravio direktor dr Rada Inđić, istakavši dobru saradnju sa lokalnom samoupravom, koja je pokrovitelj stručnog seminara. Predsednica Udruženja nefroloških sestara Srbije Božica Stupar izrazila je zahvalnost domaćinima zbog odlične organizacije i spremnosti da podrže rad Nefrološke sekcije , a o istorijatu staropazovačkog Doma zdravlja govorila je glavna sestra Slađana Grujić. O hroničnoj bubrežnoj isufijenciji, anemiji kod bubrežnih bolesnika i hepatitisu C, govorili su dr Boško Stepanović, načelnik Službe hemodijalize, dr Đorđe Inđić, i doktorka Svetlana Dudić, koji u Centru za hemodijalizu staropazovačkog Doma zdravlja rade od njegovog osnivanja.