VESTI: U opštini Stara Pazova u 2021. godini čak 26 poginulih u saobraćajnim nesrećama • U subotu dobrovoljno davanje krvi u OŠ "H. J. Čmelik" • Tokom vikenda u Pozorišnoj sali Pazovački pozorišni dani • Odbojkašice Jedinstva gostuju Parizanu, Omladinac igra u Inđiji • Zatvoren put Stara Pazova- Inđija: Obilazak preko Golubinaca ili auto-putem • Rekonstrukcija puta za Vojku. Radi se od "Putnika" i nadvožnjak, obilaznica preko Nove Pazove • Košarkaši Dunava u subotu u Staroj Pazovi igra sa ekipom Čačak 94 Quantox • VREME: Hladno temperatura od 1 do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info 06.07.2021.
Stara Pazova
PUTEVI SRBIJE: Stara Pazova prioritet u planu proširenja naplatnih stanica

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se u danima pojačanog intenziteta saobraćaja tokom letnje sezone očekuju povremeni zastoji na naplatnoj stanici Stara Pazova.


Svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno, bez pauze i u tu svrhu povećan je broj inkasanata i drugih zaposlenih na navedenoj naplatnoj stanici, kao i  na svim ostalim.


Aktuelni kapacitet naplatne stanice Stara Pazova više ne zadovoljava potrebe saobraćaja koji se kontinuirano povećava iz godine u godinu.


JP „Putevi Srbije" planira proširenje 26 naplatnih  stanica koje su projektovane i izgrađene pre oko trideset godina kada je obim saobraćaja bio znatno manji, a elektronska naplata putarine nije postojala. Ovim proširenjima će se povećati propusna moć naplatnih stanica, povećati broj kanala predviđenih za elektronsku naplatu putarine i rešiti problem povremenih zastoja.


Naplatna stanica Stara Pazova je u navedenom planu proširenja predviđena kao prioritet.


JP „Putevi Srbije" će u periodima najvećeg opterećenja naplatne stanice Stara Pazova, a sve u cilju što kraćeg zadržavanja učesnika na naplatnoj stanici, po potrebi pristupati rezervnom (ručnom) režimu rada.


Pozivamo sve učesnike u saobraćaju da se pre polaska na put informišu o stanju u saobraćaju. To mogu učiniti na internet prezentaciji JP "Putevi Srbije" www.putevi-srbije.rs , na aplikaciji za mobilne telefone Putevi Srbije (prilagođena za IOS i Android platforme), putem medija koji redovno dobijaju i objavljuju obaveštenja o stanju na putevima, a ukoliko se već nalaze na autoputu apelujemo da prate kratke servisne informacije na znakovima koji su postavljeni na portale, duž svih deonica autoputa.