(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Novi pločnik ispred Pošte u centru Stare Pazove • U Starim Banovcima obustavljen saobraćaj na raskrsnici Milenka Pevca i Pere Čodanovića do 5.12. • COVID 19: U opštini Stara Pazova registrovano novih 21 slučajeva zaraze • NOVI BANOVCI: KUD Branko Radičević proslavlja 70 godina postojanja • Članice streljačkog kluba Jedinstvo uspešne u Nišu • Pomozimo Teodori Radojković iz Stare Pazove da lekarsku sobu zameni školskom klupom i igralištem. POŠALJITE SMS 1139 NA 3030 • VREME: Hladno, temperatura do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 21.06.2021.
Stara Pazova
Irina Nešić učenica generacije u Tehničkoj školi u Staroj Pazovi

Irina Nešić, učenica IV-2 odeljenja srednje Tehničke škole u Staroj Pazovi ponela je titulu đak generacije u ovoj školskoj godini. Nakon osnovne škole koju je završila u rodnim Golubincima, ova uspešna devojka je upisala smer tehničar drumskog saobraćaja i kaže da nije ni slutila da će biti ovako zadovoljna. 


Iz škole odlazi sa mnogo stečenog znanja i lepih uspomena na profesore. Nosilac je Vukove diplome, plasirala se na republičko takmičenje iz saobraćaja, koje nažalost nije održano zbog korona situacije, a u toku svog srednjoškolskog obrazovanja učestvovala je u niz vanškolskih aktivnosti i bila je član Vršnjačkog tima za karijerno vođenje. Planira da upiše Saobraćajni fakultet.


Proglašenje i svečanost podele diploma maturantima organizovano je u petak, 18. juna ove godine. 


Direktor Tehničke škole Saša Đekić je čestitajući maturantima, izrazio zadovoljstvo ovom generacijom, u kojoj je bilo tri nosioca Vukove diplome. Raduje i činjenica da mnogi odlaze na dalje školovanje, ali mnogi, koji su se u toku školovanja pokazali odlično u firmama, gde su pohađali praksu, odmah nakon dobijene diplome dobijaju i posao a takvih je preko 20 posto.


Srednja Tehnička škola u Staroj Pazovi obrazuje učenike u oblasti mašinstva, saobraćaja i grafike, u četvorogodišnjim i trogodišnjim smerovima.