(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U četvrtak davanje krvi i besplatno merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi ispred opštine Stara Pazova • JKP TOPLANA STARA PAZOVA: Do kraja sledeće nedelje završite radove na radijatorima, počinju tople probe • Regionalni Sajam privrede u Novoj Pazovi održaće se 29. i 30. septembra • Savet za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova raspisuje Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u periodu od 01.01.2022. do 30.06.2022. godine • U Novoj Pazovi održan 2. Metal-flex kup za najmlađe fudbalere • OPŠTINSKI DERBIJI: Omladinac - Podunavac 1:0, Dunav - Radnički 0:0, Jedinstvo novom pobedom izbilo na 2. mesto • VREME: Oblačno i hladno, temperatura od 6 do 14 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika 14.06.2021.
Stara Pazova
SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojeni izveštaji i odluke za Mesne zajednice

U fokusu današnje 9. sednice Skupštine opštine Stara Pazova su bile sve Mesne zajednice i njihovi Izveštaji o radu sa Finansijskim izveštajima za 2020. godinu, koji su usvojeni većinom glasova, kao i Izveštaji Turističke organizacije, Crvenog krsta i Centra za socijalni rad.


Odbornici su takođe većinom glasova usvojili dopunu Odluke o Mesnim zajednicama po kojoj Saveti mesnih zajednica mogu obrazovati Izvršne odbore od članova koji mogu, ali i ne moraju biti iz redova izabranih članova Saveta.  


Na dnevnom redu je bio i predlog odluke o oslobađanju ugustitelja od plaćanja naknade za korišćenje javnih površina za bašte kao i Zahtev „Laste“ da opština učestvuje u delu troškova za prevoz putnika na liniji Golubinci – Stara Pazova koji su uvećani zbog izgradnje nadvožnjaka na pružnom prelazu, što su članovi lokalnom parlamenta podržali. Dva odbornika Dušan Krndija i Goran Jakšić su podneli ostavke iz ličnih razloga. 


Dato je zeleno svetlo na razrešenje i imovanje članova Školskih odbora u školama "B.P.Pinki" i "Anton Skala" u Staroj Pazovi, takođe su obrazovani Komisija za rodnu ravnopravnost i Savet za mlade.


Među 29. tačaka dnevnog reda bio je završni račun budžeta opštine za 2020. godinu, planovi generalne i detaljne regulacije u nekoliko mesta, pribavljanje pismenih ponuda za nabavku nepokretnosti u javnu svojinu, izveštaj o završenoj prolećnoj setvi.


Sednici je prisustvovao i predsednik Opštine Đorđe Radinović sa saradnicima.