(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Život 11.03.2013.
Novi Banovci
PENZIONERI PROSLAVILI DAN ŽENA

Povodom Dana žena, u petak su penzioneri Novih Banovaca u svome klubu organizovali
svečanost na kojoj je svaka dama dobila po jedan karanfil koji im je uručio Živko Mrdalj, član uprave. Na početku je pozdravljajući ih Ljiljana Jazić, predsednica organizacije penzionera rekla nekoliko reči o Danu žena u svetlu ostvarenih prava. Jazićeva je naglasila das u se žene
dugo borile za ostvarenje svojih prava, a sada kad su ih ostvarile, imaju više obaveza neko ikad. Ona je postavila i pitanje izgradnje sigurnih kuća, ako su žene u društvu ravopravne, i sugerisala udruženju žena koje takođe deluje u Novim Banovcima da ovo pitanje otvori na svojim sastancima i drugim nadležnim mestima. Zatim je Ljiljana Jazić pročitala pesmu o ženi koju je napisala penzionerka Ana Leonov, pročitala pozdravni telegram jednog člana koji je odnedavno u Nemačkoj, a na kraju je podsetila je članove da je Godišnja, a ujedno i izborna Skupština Mesne organizacije penzionera u nedelju 17. marta u 18.00 časova. Posle prvog dela svečanosti, poslužena je svečana večera, a druženje je nastavljeno uz igru i pesmu.
Fotografija: svakoj dami po karanfil (M.Mijatović)