(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Info 09.03.2013.
Stara Pazova
Uhapšen zbog krađe na groblju

Pripadnici policije lišili su slobode D.G. iz Golubinaca, zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađe. Osumnjičeni se tereti da je sa mesnog groblja u Golubincima, sa više grobnih mesta demontirao i otuđio delove aluminijumske ograde i prodao ih otpadu sekundarnih sirovina. Ukupna materijalna šteta iznosi više od 110.000 dinara. Nakon policijskog zadržavanja, D.G. je priveden istražnom

sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji ga je, nakon saslušanja, pustio da se brani sa slobode. Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica upućen je apel na sve građane, oštećene ovim krivičnim delima, da se jave Policijskoj stanici u Staroj Pazovi, na telefon 311-410. Takođe, pripadnici policije lišili su slobode G.S. iz Novih Banovaca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni se tereti da je krajem februara, u hamburgeriji u Staroj Pazovi, nakon verbalne rasprave, pucao iz vatrenog oružja prema jednom sugrađaninu. U ovom događaju niko nije povređen. Nakon policijskog zadržavanja, G.S. je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji mu je, nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.