(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Život 11.03.2013.
Vojka
U Vojki pronađene kasetne bombe

U petak je obeležena lokacija u jugozapadnom delu atara Vojke, uz sam kanal Veliki Begej, a pretpostavlja se da u njemu ima kasetnih bombi klase poznatije pod nazivom "Žuti ubica" zaostalim od «NATO» agresije. Lokacija površine 160.000 kvadratnih metara obeležena je znacima za upozorenje sa natpisom "STOP neeksplodirana ubojna sredstva" na drvenim stubovima visine oko 1,80 m. Table su postavljene na zemljanom putu pored

mosta koji premošćava kanal Veliki Begej i sa kojeg se ulazi na navedenu katastarsku parcelu kao i sa izlaza sa katastarske parcele i na lomnim tačkama za koje se predpostavlja da su sumnjive granice lokacije na kojima postoji mogućnost pronalaska kasetne municije. Predstavnici Centra za razminiranje Republike Srbije izvršili su obeležavanje lokacije u prisustvu predstavnika opštine Stara Pazova, zatim predstavnika Odeljenja za vanredne situacije Sremska Mitrovica. Mole se građani da budu na oprezu i da ne dolaze u blizinu date lokacije. Takođe se apeluje na svakoga ko u blizini primeti “sumljive” predmete da iste ne dira, nego da odmah obavesti jedinicu MUP-a u Staroj Pazovi. Radi bezbednosti građana zabranjeno je paljenje sena, strnjika i drugog u blizini ovog mesta. Takođe je zabranjeno uklanjanje table upozorenja. Predstavnici MUP-a će jednom dnevno obilaziti lokaciju radi bezbednosti građana, saopštio je Đorđe Radinović, Komandant Štaba za vanredne situacije Opštine Stara Pazova. Uprkos upozorenju neko je počupao stubove, i table bacio na zemlju, a u blizini se nalazi veći broj stambenih objekata.