(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Politika 06.03.2013.
Stara Pazova
Konferencija za štampu DS

Danas je Opštinski odbor Demokratske stranke Stara Pazova održao konferenciju za novinare povodom istupanja devet odbornika iz odborničke grupe DS i formiranja nove odbornicke grupe Pazovački pokret. Predsednik Opstinskog odbora Demokratske stranke Jovan Tišma je istakao da je sukob sa Goranom Jovicem započeo prilikom postizbornih pregovora kada je u

Pokrajinskom odboru DS odlučeno da se mesto predsednika opštine prepusti Socijalističkoj partiji Srbije. U međuvremenu skupljeno je 447 potpisa za održavanje vanredne skupštine u Opštinskom odboru DS. Tišma je istakao sumnju u verodostojnost mnogih potpisa što će, po njegovim rečima, utvrditi revizija članstva koja je u toku. Stav Demokratske stranke je da dok se ne završi formiranje unutarstranačkih organa, da se ne zakazuje izborna skupština. I pored toga Tišma je rekao da je po pravilnicima OO DS-a potrebno 60 dana da se raspišu izbori od dana predaje zahteva i potpisa i da je nejasno zašto su odbornici istupili daleko pre isteka ovog roka. Miroslav Vasin, budući predsednik Pokrajinskog odbora DS je istakao da je ova stranka izložena aktivnostima koje imaju za cilj da je oslabe. Takođe, Vasin je pozvao je odbornike koji su stekli odborničko mesto na listi DS-a, da u slučaju istupanja iz stranke mandate vrate Demokratskoj stranci.

Fotografija: Jovan Tišma i Miroslav Vasin