(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se od sutra nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Broj novozaraženih u opštini Stara Pazova poslednjih dana je četrdesetak dnevno • Pokrajinski sekretar za turizam posetio Belegiš i Surduk • Slovačka će sredstva na ime nekadašnjeg duga Jugoslavije ka Čehoslovačkoj preusmeriti Slovacima u Srbiji • KULTURNI PROGRAMI U APRILU: Zijah Sokolović u Staroj Pazovi • "ALASI" I NAREDNE SEZONE U ELITNOM DOMAĆEM TAKMIČENJU! Dunav - Napredak 92:90 • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 1, dnevna do 6 stepeni
Info 09.02.2021.
Stara Pazova
U toku je suđenje otmičarima trinaestogodišnjeg dečaka iz Stare Pazove, optuženi od suđenja do suđenja menjaju iskaz

Lokalna a i cela javnost u Srbiji se još uvek dobro seća kada je 26. oktobra 2019. godine oko 23 sata otet trinaestogodišnji Petar Mitrović iz Stare Pazove. Efikasnim radom policije on je pronađen posle nekih 25-26 sati i vraćen porodici, a otmičari su uhpšeni.

Nepunih 15 meseci nakon otmice dečaka nastavlja se suđenje otmičarima u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici. I dok optuženi od suđenja do suđenja menjaju iskaze, porodica se nada da će se proces uskoro okončati i pravda biti zadovoljena.

Goran Mitrović otac otetog dečaka izjavio je za našu televiziju da i samo suđenje predstavlja stres za porodicu:

"Branili su se nepunih 15 meseci ćutanjem, negirali su sve optužbe da bi posle svih naših izjava koje smo mi kao oštećena porodica dali, njihovi branioci u sprezi i dogovoru sa njima koristili te naše reči i pravili scenario i alibi kako bi pokušali da se izvuku. Dokazi su na našoj strani i svaki odlazak u tužilaštvo preživljavamo jako teško, pogotovo Petar, jer ovo jako dugo traje i jako je stresno. Preživljavanje i vraćanje na taj nemili događaj i tu noć mislim da nikad u životu ne može da se izbriše i stvarno je jako teško".

Porodica Mitrović ima veru u tužilaštvo i pravosudne organe Republike Srbije i nadaju se da će se ceo proces završiti do kraja leta. Sledeći glavni pretres zakazan je za 14. april 2021. Godine.