VEST: Skupština opštine usvojila planove za uređenje centralne radne zone u Staroj Pazovi • U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Gužve u centru narednih desetak dana • Zbog izmeštanja vodovodnih cevi u sklopu rekonstrukcije centra Stare Pazova slabiji pritisak u slavinama kod domaćinstava u okolini centra • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Vojka 14.01.2021.
Sutra u Muzičkoj školi u Vojki master klas gitariste Nemanje Bogunovića

Sutra će u Muzičkoj školi Ljubinka Lazića naš poznati gitarista Nemanja Bogunović polaznicma škole održati master klas, odnosno posebno predavanje i mali koncert.

U pitanju je jedan od najboljih klasičnih gitarista koji se školovao u Sjedinjenim državama i na muzičkoj akademiji u Beogradu. Držao je koncerte kako u Srbiji tako i u Sjedinjenim državama, Kanadi, Meksiku, Španiji i Italiji, a nastupao je i kao solista sa vodećim orkestrima u Srbiji i Americi. Nekoliko puta je svirao u Ujedinjenim nacijama kao i u „Karnegi holu“ u Njujorku. Izdao je više albuma kod nas i u inostranstvu.

Ovaj master klas je deo programa Muzičke škole Ljubinka Lazića koji svojim polaznicima priređuje rad i sa profesorima i umetnicima koji su prevazišli lokalne okvire. Master klas počinje u 13 časova.