VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 30.12.2020.
Kompanija koja je humanošću srušila sve rekorde na Balkanu

Ceo svet mesecima čeka da se život u normalu, a da bi se to i desilo što pre herojsku borbu vode lekari i medicinske sestre.

Meridianbet, lider u odgovornom priređivanju igara na sreću širom Evrope i regiona Jugoistočne Evrope, mesecima je na terenu sa samo jednim ciljem – podržati najugroženije pojedince, ustanove i zdravstvene sisteme u sred najtežih izazova u poslednjih nekoliko decenija.

Za ovaj plemeniti cilj Meridian je namenio i samo do sada doniraov iše od 100 miliona dinara, šaljući signal da je, kao i u prethodne dve decenije, pouzdan partner svim državama regiona u saniranju posledica pandemije.

Srbija: Kreveti i materijalna pomoć domovima zdravlja

Kada je reč o Srbiji, zaposleni u Meridianu nedavno su posetili Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci. Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta.


Crna Gora: Solidarno sa državnim institucijama i zdravstvom

Meridian je, inače, nedavno uputio vrednu donaciju i Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije.
Ranije ove godine, medicinska aparatura i deficitarna oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...


Volonteri Meridiana posetili su čitavu BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je u godini za nama pomagao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Više od 20 godina traje Meridianova priča humanosti i solidarnosti i što je najznačajnije – to je te početak.

Meridian – uvek i svuda uz svoj narod.