VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 28.12.2020.
Šalter sala u Opštini postala Jedinstveno upravno mesto, sva administracija se završava na jednom mestu

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović danas je zajedno sa narodnom poslanicom Majom Grbić i zamenicom predsednika Opštine Stara Pazova Marinom Savić, presecanjem svečane vrpce, otvorila Jedinstveno upravno mesto u zgradi Opštine Stara Pazova.

Jedinstveno upravno mesto se nalazi u rekonstruisanoj šalter sali opštinske zgrade i omogućiće građanima da poslove sa upravom obavljaju brzo i efikasno na jednom mestu, jer za izdavanje određene potvrde neće morati da obilaze različite institucije.

Opština Stara Pazova je jedna od 14 mesta u kojima je u prethodnom periodu otvoreno jedinstveno upravno mesto. Kako je istakla ministarka cilj je da ga dobiju sve jedinice lokalne samouprave u Srbiji zarad uštede vremena, eliminacije nepotrebnih troškova u većeg zadovoljstva građana.

Nakon toga ministarka Obradović je održala sastanak sa predstavnicima lokalne samouprave staropazovačke opštine.