VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 22.12.2020.
Odbornici lokalnog parlamenta sutra o budžetu za narednu godinu

Predloženi budžet opštine Stara Pazova za 2021. godinu iznosi 3 milijarde i 77 miliona dinara i to je prva tačka o kojoj će raspravljati odbornici SO Stara Pazova na sutrašnjoj 5. Sednici ovog saziva.

Na dnevnom redu su Planovi i programi rada Javnih preduzeća za narednu godinu. Za čitav niz komunalnih usluga predviđen je pretres Odluka u kojima se dodaje glava vezana za izjašnjavanje korisnika o kvalitetu tih usluga.

Pred odbornicima će se naći i kadrovski plan Opštinske uprave po kome je broj zaposlenih u njoj 153, kao i plan rada Skupštine opštine u narednoj godini.

Dve tačke dnevnog reda su posvećene konverziji potraživanja po osnovu neizmirenih ustupljenih javnih prihoda.

Raspravljaće se i o kadrovskim rešenjima u nadzornim i upravnim odborima biblioteke, Saveta za zdravlje i Opštinskog štaba za vanredne situacije. Kraj sednice biće rezervisan za odbornička pitanja i odgovore.