VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 09.12.2020.
Zašto je kasnila popravka nadvožnjaka na putu Nova Pazova - Stari Banovci?

Od 21.maja, pa do juče nadvožnjak između Nove Pazove i Starih Banovaca bio je zatvoren zbog oštećenja i višemesečnih radova. Rehabilitacijom nadvožnjaka objekat je vraćen u prvobitno stanje.

Krajem maja kamion sa natovarenim bagerom zakačio je konstrukciju nadvožnjaka izmedju Nove Pazove i Starih Banovaca i ozbiljno ga oštetio. Zbog složenosti oštećenja završetak radova nekoliko puta je pomeran. Zašto se kasnilo?

“Tri su osnovna razloga zbog čega je izvođenje ovih radova trajalo toliko dugo. Mi smo morali da uradimo projekat i izvođenje radova, a drugi razlog je to što se ispod nadvožnjaka odvija autoputski saobraćaj. Treći razlog je sam statički sistem ovog nadvožnjaka koji je bez središnjeg stuba, imamo umetnut nosač i to je takođe otežalo izvodjenje radova” rekao je za RTV Stara Pazova Drako Hristov, odogovorni nadzorni organ pri JP “Putevi Srbije”

Višemesečnim radovima i rehabilitacijom nadvožnjaka objekat je vraćen u prvobitno stanje.

Nadvožnjak je deo nove petlje uključenja na auto-put i u njegovoj blizini su veliki privredni objekti, veliki broj ljudi i privrednika bio je zainteresovan za njegovu što bržu opravku i ponovno funkcionisanje.

Interesovanje građanstva iz Podunavlja je naročito poraslo nakon najave otvaranja novog Lidla kod Pazovačkih bazena do koga je nadvožnjak jedina direktna veza sa ovim delom naše opštine.