VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 02.12.2020.
JP PUTEVI SRBIJE: Nadvožnjak između Nove Pazove i Banovaca u funkciji od utorka

Nadvožnjak na putu Nova Pazova – Stari Banovci trebalo bi da ponovo bude u funkciji od utorka, 08. Decembra, saznaje Radio televizija Stara Pazova.

U odgovoru koji je stigao u našu redakciju iz JP “Putevi Srbije” navodi se da će radovi na nadvožnjaku na petlji Nova Pazova biti završeni u ponedeljak (07.12.2020.) i da će u utorak, 08.12.2020. saobraćaj preko nadvožnjaka biti omogućen, naravno, ukoliko vremenski uslovi narednih dana budu pogodni za obavljanje radova, odnosno, ukoliko ne bude padavina.

Podsetimo, nadvožnjak je van funkcije od 21. maja ove godina kada je kamion sa natovarenim bagerom zakačio konstrukciju nadvožnjaka i ozbiljno ga oštetio.

Iako su prva predviđanja bila da će se šteta sanirati za 30 dana, zbog složenosti oštećenja, završetak radova je prvobitno bio predviđen za kraj jula, pa pomeren do kraja avgusta, potom septembra, a kako su se radovi dalje odvijali rok je prolongiran za kraj novembra odnosno početak decembra.

S obzirom da je nadvožnjak deo nove petlje uključenja na auto-put i da su u njegovoj blizini veliki privredni objekti, veliki broj ljudi i privrednika je zainteresovan za njegovu što bržu opravku i ponovno funkcionisanje.

Interesovanje građanstva iz Podunavlja je naročito poraslo nakon najave otvaranja novog Lidla kod Pazovačkih bazena do koga je nadvožnjak jedina, direktna i najkraća veza sa ovim delom naše opštine.