(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Pada broj novozaraženih, juče vakcinisano čak 600 sugrađana, gužve su sve manje • Odbornici usvojili Odluku o zoohigijeni, radna tela Skupštine, predloge za sprovođenje izbora za Mesne zajednice... • Predsednik Kancelarije za Slovake u dijaspori posetio Staru Pazovu • Staropazovačka opština će ove godine imati 13 predstavnika na pokrajinskoj smotri recitatora • Omladinac u Pećincima igra sa Feniksom, Dunav u Sakulama a Jedinstvo u Banatskom Velikom Selu • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 4, dnevna do 12 stepeni
Politika 21.10.2020.
Stara Pazova
Reakcija iz Kabineta predsednika opštine Stara Pazova

Danas je u našu redakciju stiglo saopštenje iz Kabineta Predsednika opštine Stara Pazova koje prenosimo u celosti:

„Mi kao lokalna samouprava, od 2012. godine do danas, ulažemo veliki trud da se konačno razreše višedecenijski komunalni problami u našoj Opštini, među kojima je potreba za izgradnjom kanalizacione mreže prioritet. Dokaz brige o boljitku života građana se na delu vidi u ulaganjima u infrastrukturu u svakom mestu staropazovačke Opštine. Održavamo konktinuitet u investicijama, a sada smo se fokusirali na najveće i najobimnije kapitalne projekte.

Par godina unazad na lokalu, posebno u Novoj Pazovi, imamo nekoliko pojedinaca koji sebi uporno žele da pripišu zasluge za svaku investiciju koja se realizuje u ovom mestu i to objavljujući informacije o tome na društvenim mrežama.

Dužni smo da ne ostanemo nemi na besmislice i ličnu sramotu tih pojedinaca, koje ni najmanje nije stid da sebi, bez pokrića i osnova, pripisuju takve zasluge.

Mi se kao opštinsko rukovodstvo nikada nismo bavili zaslugama, jer smatramo da samo radimo posao za koji su nam građani dali svoju ogromnu podršku.

Investicije koje sprovedimo kao lokalna samouprava, snažno su podržane i od Pokrajinske i republičke Vlade, i uvek su usmerene ka stvaranju boljih uslova i kvalitetnijeg života građana.

Upravo iz pomenutih razloga rukovodstvo Opštine ne očekuje nikakve hvalospeve za posao koji radi zahvaljujući podršci građana, koji su svoj sud o našem radu i zalaganju, po treći put od 2012. do danas, nedvosmisleno dali na proteklim izborima 21. juna“, poručio je u svom odgovoru predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.