(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Humanitarni bazar za Taru Đokić u subotu u Novoj Pazovi • COVID 19: Osetan pad zaraženih na teritoriji staropazovačke opštine, za pet dana ukupno 31 slučaj • Staropazovčanin Miloš Jovičić među najboljim poznavaocima japanske kulture na Balkanu • Sara Mijić iz Stare Pazove nova prvakinja Srbije u šahu • Novi račun JKP Vodovod i kanalizacija 325-9500500156171-96 • I ovog maja JKP "Čistoća" odnosi kabasti otpad • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura od 12 do 26 stepeni
Život 25.09.2020.
Stara Pazova
AKCIJE SOLIDARNOSTI Korpe pomoći u Mediusu i prikupljanje zimske odeće u Crvenom krstu

U toku je akcija prikupljanja polovne garderobe za najugroženije sugrađane s teritorije opštine Stara Pazova koju organizuje lokalni Crveni krst. Akcija se sprovodi tokom meseca solidarnosti od 14. septembra do 17. oktobra.

Da je važno pokazati društvenu odgovornost potvrđuje trgovniski lanac “Medijus“ koji je u mesecu solidarnosri sa starijim i ugroženim sugrađanima, a u saradnji sa staropazovačkim Crvenim krstom organizovao takozvanu korpu pomoći u kojoj građani sve do 17. oktobra imaju priliku da pokažu humanost i solidarišu se sa osetljivim kategorijama. Ljiljana Krunić, marketing menadžer u kompaniji „Medijus“ kaže da će u 8 objekata biti postavljene korpe pomoći gde će potrošači donirati nešto od osnovnih proizvoda koje pišu na specifikaciju u korpama, a sama kompanija će po okončanju akcije doprineti svojom donacijom.

Pored toga, građani u lokalnom Crvenom krstu mogu donirati polovnu garderobu sve do 17. oktobra. Branka Pantelić, stručna saradnica Crvenog krsta u Staroj Pazovi apeluje na sve donatore to bude čista i isplegana garderoba koja će se u dezinfikovanom prostoru držati do podele najugruženijima.

Podela prikupljene pomoći do najugroženijih stići će 16. i 17. oktobra kada se obeležavaju Svetski dan hrane i Svetski dan borbe protiv siromaštva.