(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: COVID 19: Za 24 sata novih 70 registrovanih zaraženih u našoj opštini, trenutno je 496 aktivna slučaja • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojeni rebalansi Javnih preduzeća i ustanova, Milica Jelenić nova direktorka "Urbanizma" • LIDL otvara novu prodavnicu u Novoj Pazovi • Biblioteka ograničila radno vreme do 18 časova • Crveni krst opštine Stara Pazova obeležava Dan borbe protiv SIDE • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, najviša dnevna temperatura do 6 stepeni.
Život 25.09.2020.
Stara Pazova
AKCIJE SOLIDARNOSTI Korpe pomoći u Mediusu i prikupljanje zimske odeće u Crvenom krstu

U toku je akcija prikupljanja polovne garderobe za najugroženije sugrađane s teritorije opštine Stara Pazova koju organizuje lokalni Crveni krst. Akcija se sprovodi tokom meseca solidarnosti od 14. septembra do 17. oktobra.

Da je važno pokazati društvenu odgovornost potvrđuje trgovniski lanac “Medijus“ koji je u mesecu solidarnosri sa starijim i ugroženim sugrađanima, a u saradnji sa staropazovačkim Crvenim krstom organizovao takozvanu korpu pomoći u kojoj građani sve do 17. oktobra imaju priliku da pokažu humanost i solidarišu se sa osetljivim kategorijama. Ljiljana Krunić, marketing menadžer u kompaniji „Medijus“ kaže da će u 8 objekata biti postavljene korpe pomoći gde će potrošači donirati nešto od osnovnih proizvoda koje pišu na specifikaciju u korpama, a sama kompanija će po okončanju akcije doprineti svojom donacijom.

Pored toga, građani u lokalnom Crvenom krstu mogu donirati polovnu garderobu sve do 17. oktobra. Branka Pantelić, stručna saradnica Crvenog krsta u Staroj Pazovi apeluje na sve donatore to bude čista i isplegana garderoba koja će se u dezinfikovanom prostoru držati do podele najugruženijima.

Podela prikupljene pomoći do najugroženijih stići će 16. i 17. oktobra kada se obeležavaju Svetski dan hrane i Svetski dan borbe protiv siromaštva.