VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 26.08.2020.
JP PUTEVI SRBIJE: Radovi na nadvožnjaku će zbog "složenosti problema" trajati do kraja novembra

Pre nešto više od tri meseca, tačnije 21. maja na auto-putu Beograd - Novi Sad kod petlje Nova Pazova došlo je do saobraćajne nezgode gde je kamion sa natovarenim bagerom zakačio konstrukciju nadvožnjaka koji je deo puta Nova Pazova - Stari Banovci. Tri meseca posle ovog incidenta radovi i dalje traju i tako će biti do kraja novembra, obaveštavaju u JP "Putevi Srbije".

Isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je za saobraćaj zbog radova na popravci oštećenog nadvožnjaka, inače dela puta Nova Pazova - Stari Banovci, te se kao alternativni putni pravci koriste putni pravci - petlja Novi Banovci i petlja Stara Pazova.

U zoni radova iz pravca Novi Sad-Beograd, saobraćaj će se preusmeravati sa leve na desnu kolovoznu traku, gde će se odvijati dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu.

I nešto više od tri meseca posle saobraćajne nezgode prilikom koje je kamion sa natovarenim bagerom zakačio konstrukciju nadvožnjaka koji je deo puta Nova Pazova - Stari Banovci, traju radovi na popravci što podrazumeva i izmenu režima saobraćaja.

Velika mehanizacija za sanaciju nadvožnjaka je počela da pristiže tek u poslednjih nekoliko dana. S obzirom da je nadvožnjak deo nove petlje uključenja na auto-put i da su u njegovoj blizini veliki privredni objekti, veliki broj ljudi je zainteresovan za njegovu što bržu opravku i ponovno funkcionisanje.

Zbog složenosti oštećenja, završetak radova je prvobitno bio predviđen za kraj juna, potom jula, a zatim do kraja avgusta. Međutim, sada je izvesno da će izmenjen režim saobraćaja potrajati još nešto više od tri meseca.