VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 23.08.2020.
Na humanitarnom bazaru za Stefana Subotića sakupljeno 2750 evra

Danas je na Trgu dr Zorana Đinđića održan humanitarni bazar na kome su se prikupljala sredstva za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša, kome je za nastavak lečenja u Nemačkoj hitno potrebno 40.000 evra. U akciji koju je organizovalo Udruženje Tatamate, mali proizvođači rukotvorina, udruženja, organizacije i pojedinci su prodavali ukrase, igračke, knjige i slatkiše a sav prihod se ubacivao u kutije i biće namenjen Stefanu za troškove lečenja.

Veliki broj izlagača i prodavaca se odazvao akciji a kupci su najčešće bili roditelji sa decom koji su proveli lepo nedeljno prepodne na Trgu. Kafić "Bumerang" je donirao stolove za izlagače, sokove i kafu. Direktno je sakupljeno je 2750 evra ne računajući indirektnu pomoć jer je akcija inspirisala mnoge da pošalju sms sadržine 360 na 3030.

Organizatori, kupci i prodavci su zadovoljni akcijom i prikupljnim sredstvima i pozivaju sve ljude dobre volje da nastave da šalju SMS sadržine 360 na broj 3030 ili uplate sredstva na dinarski račun 160-483612-69 kako bi Stefan što pre otputovao u Nemačku da pobedi opaku bolest.