VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Nova Pazova 06.08.2020.
U novom sazivu Skupštine Srbije i poslanica iz Nove Pazove

U ponedeljak u Skupštini Srbije su potvrđeni mandati novih narodnih poslanika koji su položili zakletvu, čime je zvanično konstituisan novi saziv parlamenta. U ovom sazivu opštinu Stara Pazova će predstavljati Maja Grbić, diplomirana pravnica iz Nove Pazove koja je obavljala dužnost pomoćnika predsednika opštine za poljoprivredu i komunalne delatnosti. Pre toga je u opštinskoj upravi bila načelnica Odeljenja za urbanizam i građenje. Izabrana je na lisi “Aleksandar Vučić – za našu decu”.

Kada su u pitanju ostale opštine u Sremu, pored već prepoznatiljivih političara i poslanika vladajuće koalicije Dr Aleksandra Martinovića iz Rume i Marjana Rističevića iz Novih Karlovaca, kao i prvog na listi Branislava Nedimovića iz Sremske Mitrovice, naš okrug će predstavljati i Radinović Dragana, inžinjer prehranbenih tehnologija iz Krčedina, Tomislav Janković inžinjer menadžmenta iz Mačvanske Mitrovice i Subić Milena diplomirani ekonomista iz Šida.

U prošlom sazivu opštinu Stara Pazova u republičkom parlamentu su predstavljale Ljibuška Lakatoš, sadašnja predsednica Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine i Gorjana Marinković iz Stare Pazove, obe izabrane na listi vladajuće koalicije.