VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 23.05.2020.
Saopštenje OO SNS Stara Pazova

Juče je u našu redakciju stiglo saopštenje Opštinskog odbora Srpske Napredne Stranke u Staroj Pazovi koje prenosimo u celosti:

"Turanjanin krenuo u kampanju sa ukradenim političkim idejama i reklamama na nelegalnim totemima na javnim površinama u centru Nove Pazove, šta je sledeće?

Nedavno je na centralnoj raskrsnici u Novoj Pazovi, na javnoj površini državnog koridora u ostrvima, na nelegalno postavljenim reklamnim totemima, Milan Turanjanin i njegova grupa građana „Izbor za našu opštinu Nova Pazova“ pokrenuo svoju prljavu predizbornu kampanju.

Ovakav postupak svakog savesnog i odgovornog građanina naše Opštine navodi da se zapitamo šta nam na ovaj način ova grupa građana poručuje? Kako bi se takvi ljudi ponašali u okviru jedne lokalne samouprave kada bi se dočepali vlasti?

Svoj program zasnivaju na ukradenim idejama iz programa Srpske napredne stranke, a sada sprovode kampanju na nelegalnim glasilima, šta može biti sledeće? Izgleda da im ovakvi postupci uopšte ne predstavljaju problem!" - navodi se u saopštenju OO SNS-a.