(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Pruga Stara Pazova - Beograd biće završena do marta sledeće godine • U ponedeljak na Trgu u Staroj Pazovi mini Sajam knjiga • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.412, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.698 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • Nadvožnjak između Nove Pazove i Banovaca biće obnovljen do kraja juna • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Info 18.05.2020.
Stara Pazova
POČELE GUŽVE U SAOBRAĆAJU: Bez žurbe i alkohola za volanom

Iako je broj saobraćajnih prekršaja i nezgoda tokom vanrednog stanja smanjen, tokom maja i juna na putevima pored vozila, povećan je broj motocklista i biciklista.

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici tokom ovih meseci sprovodiće intezivniju kontrolu brzine kretanja i proveravaće nivo alkohola u krvi vozača koji su seli za volan.

U Policijskoj stanici u Staroj Pazovi apeluju na učesnike u saobraćaju da budu odgovorni i podsećaju da će svako ko bude kršio saobraćajna pravila biti sankcionisan. S obzrom da kroz opštinu Stara Pazva prolaze sve važne saobraćajnica u regionu, te da samo u ovom delu Srema ima preko 30.000 registrovanih vozila, u proseku 5 do 7 lica godišnje strada u saobraćajnim nezgodama.

Staropazovačko JKP “Čistoća” opredelilo je 6 miliona dinara za obnovu saobraćajnih znakova na lokalnim putevima. U lokalnom Savetu za bezbednost saobraćaju ističu da će tokom ove godine obnoviti saobraćajna signalizacija u zonama škola i ističu da je na smanjen broj stradalaih u odnosu na pre deset godina uticala izgradnja kružnih tokova na teritoriji opštine.

Kao najbolji rezultat rada nadležnih za ovu oblast navodi se podatak da u prethodnom periodu nijedno dete nije stradalo u blizini škola na teritoriji staropazovačke opštine.