(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Kultura 01.02.2013.
Stara Pazova
Kulturna dešavanja u februaru

Februar u Staroj Pazovi već tradiconalno donosi koncert Legendi. Grupa Legende održaće 12. put koncert u Staroj Pazovi, 7. februara. Početak meseca biće u znaku proslave 110. godišnjice Slovačkog pozorišta VHV, scena u Staroj Pazovi, a krajem meseca u Pazovi će biti Teatar Levo iz Beograda, koji je ranije često gostovao u Staroj Pazovi i sarađivao sa Slovačkim pozorištem.
U februaru u Staru Pazovu stiže i domaći
film Gorana Paskaljevića „Kad svane dan“, a Centar za kulturu najavljuje i poboljšanje uslova za filmske projekcije. Kultrni informator Centra za kulturu Stara Pazova novog je dizajna i dopunjen je informacija o programima u drugim naseljima staropazovačke opštine.