(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovački Dom zdravlja beleži blagi pad pacijenata koji se javljaju sa sumnjom da su zaraženi • Požarevčka policija uhapsila Staropazovčanina koji je zajedno sa Makedoncem krao • Do kraja avgusta produženi radovi na sanaciji nadvožnjaka na putu Nova Pazova - Novi Banovci • 5. i 6. avgusta uništavanje krpelja na teritoriji staropazovačke opštine • Otkazani "Dani opštine Stara Pazova"• Staropazovačka biblioteka tokom avgusta subotom ne radi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Kiša, temperatura od 18 do 26 stepeni
Info 19.03.2020.
Stara Pazova
POŠTUJU SE MERE ZABRANE KRETANJA: 79 u samoizolaciji, Novopazovčanin priveden zbog kršenja mera

Stanovnici staropazovačke opštine poštovali su meru zabrane kretanja od 20 časova uveče do 5 časova ujutru. Policija je patrolirala svim naseljenim mestima i nije naišla na kršenje ove zabrane. Štab za vanredne situacije apeluje da se građani pridržavaju i nadalje ove zabrane u suprotnom policija će primeniti zakonom propisane mere.

Policija redovno sprovodi svoje zadatke u pogledu kontrole osoba koje su došle iz inostranstva i koje su obavezne da se pridržavaju mere samoizolacije jer je to mera odgovornog odnosa prema drugima i standadno propisana bezbednosna procedura. Na taj način je je 79 osoba na teritoriji staropazovačke opštine u samoizolaciji a protiv jedne osobe iz Nove Pazove će biti podneta prijava zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Inače, epidemiološka situacija na celoj teritoriji opštine Stara Pazova je stabilna.

Policijska stanica u Staroj Pazovi apeluje na građane da kontakt telefon 022-311-410 i 022-310-009 koriste u slučaju prijavljaivanja ukoliko su došli iz inostranstva, a nisu se prijavili na ulazu u zemlju, u slučaju prijavljivanja onih koji se ne pridržavaju ograničenja kretanja tokom policijskog časa, akao i onih koji se ne pridržavaju samoizolacije. Policijska stanica u Staroj Pazovi otvorena je i za pitanja vezana za kršenje ustanovljenih procedura koje imaju za cilj sprečavanje širenja zaraze virusom KOVID-19.