VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 30.12.2019.
Budžet opštine Stara Pazova u 2020. godini iznosiće 3,6 milijardi dinara

Staropazovački odbornici usvojili su danas većinom glasova budžet opštine za 2020.godinu, čiji je ukupan obim 3.643.369.000,00 dinara, od kojih prihodi i primanja budžeta iznose nešto više od 3 milijarde dinara a prihodi iz drugih izvora finansiranja blizu 600 miliona dinara.

I ove godine najviše sredstava je planirano za kapitalne investicije vezane za važne infrastrukturne projekte raspoređene u svim mestima opštine.

Usvojeni su programi poslovanja za 2020. godinu za više javnih preduzeća, Plan generalne regulacije naselja Belegiš, Kodeks ponašanja zaposlenih u opštinskoj upravi i Plan rada Skupštine za narednu godinu. Takođe, izglasan je i predlog Odluke o pravu na regresiranje troškova boravka u predškolskoj ustanovi za treće odnosno četvrto dete.

Tokom današnje sednice Skupštine opštine predasedavajući Goran Jović dva puta je prekidao zasedanje zbog nepoštovanja Poslovnika, izrekao je nekoliko opomena odbornicima, dok je jednog odbornika isključio iz rada Skupštine.