(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.300, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.438 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Kultura 24.01.2013.
Stara Pazova
Obnovljena pozorišna sala u St.Pazovi

Centar za kulturu, uz podršku Opštine Stara Pazova i Direkcije za izgradnju opštine, počeo je sa renovinranjem pozorišne sale u Staroj Pazovi. Danas su u prisustvu predstavnika lokalne samouprave i brojnih novinara otvorene renovirane prostorije u donjem delu pozorišne sale, ispod scene – garderoba i svlačionice.

Iako ovi radovi nisu bili planirani budžetom, obezbedjena su potrebna sredstva u visini od oko 300 hiljada dinara, jer je ovaj prostor bio u veoma lošem stanju, istakao je direktor Direkcije za izgradnju Opštine Stara Pazova Nedeljko Kovačević. Ljibuška Lakatoš, načelnica Odeljenja za sport, omladinu i kulturu naglasila je, da će Opština Stara Pazova i u budućnosti nastojati, da se poboljšaju uslovi za kulturni život Pazove. Po rečima Vladimira Kerkeza,direktora Centra za kulturu Stara Pazova, u planu je i renoviranje same pozorišne sale. Već uskoro bi trebalo da počnu radovi na elektroinstalaciji a zatim i na tehničkom opremanju.