(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U nedelju prskanje komaraca na celoj teritoriji opštine Stara Pazova • Šest dana uzastopce bez registrovanih novih zaraženih u opštini Stara Pazova • Vakcinalni punk se sa Pazovačkih bazena premešta u Centar za prevenciju u centru Stare Pazove • Helena Ivković nova predsednica Rotary kluba Stara Pazova • Maja Mihajlović učenica generacije u Ekonomskoj školi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 30 stepeni.
Info 22.11.2019.
Stara Pazova
U toku potpuna rekonstrukcija puta Stara Pazova - Stari Banovci

U toku su radovi na putu Stara Pazova – Stari Banovci od nadvožnjaka ka Starim Banovcima što je jedna od većih investicija kada se govori o ulaganju putnu infrastrukturu u opštini Stara Pazova ove godine. Nakon nekoliko decenija se izvodi njegova temeljna rekonstrukcija, praktično se pravi potpuno novi put.

Uređenje pomenute deonice započelo je pretprošle godine uređenjem puta od centra Stare Pazove do izlaza, nastavljeno ove godine izgradnjom druge trake kroz industrijsku zonu, a krajem godine očekuje se da će putni pravac od Stare Pazove do Starih Banovaca dugačak više od 10 kilometara biti u potpunosti rekonstruisan i dograđen.

Radove su obišli predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i pomoćnik predsednika opštine Maja Grbić i tom prilikom je istaknuto da će novi put biti širi za 60 cm od starog i da će posedovati sav prateći putni mobilijar. Opština uskoro počinje na isti način da rekonstruiše i putni pravac Krnješevci – Stara Pazova preko Vojke i Vojka – Stari Banovci preko Nove Pazove. Takođe, radiće se i put Nova Pazova – Busije.

Zbog radova je saobraćaj na ovoj deonici je usporen, pa nadležni preporučuju da se koristi pravac od kružnog toka kod Pazovačkih bazena pa do Starih Banovaca.