(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Sve spremno za Bogojavljensko plivanje za časni krst u Starim Banovcima • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Gusta magla, tokom dana suvo i hladno
Info 22.11.2019.
Stara Pazova
U toku potpuna rekonstrukcija puta Stara Pazova - Stari Banovci

U toku su radovi na putu Stara Pazova – Stari Banovci od nadvožnjaka ka Starim Banovcima što je jedna od većih investicija kada se govori o ulaganju putnu infrastrukturu u opštini Stara Pazova ove godine. Nakon nekoliko decenija se izvodi njegova temeljna rekonstrukcija, praktično se pravi potpuno novi put.

Uređenje pomenute deonice započelo je pretprošle godine uređenjem puta od centra Stare Pazove do izlaza, nastavljeno ove godine izgradnjom druge trake kroz industrijsku zonu, a krajem godine očekuje se da će putni pravac od Stare Pazove do Starih Banovaca dugačak više od 10 kilometara biti u potpunosti rekonstruisan i dograđen.

Radove su obišli predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i pomoćnik predsednika opštine Maja Grbić i tom prilikom je istaknuto da će novi put biti širi za 60 cm od starog i da će posedovati sav prateći putni mobilijar. Opština uskoro počinje na isti način da rekonstruiše i putni pravac Krnješevci – Stara Pazova preko Vojke i Vojka – Stari Banovci preko Nove Pazove. Takođe, radiće se i put Nova Pazova – Busije.

Zbog radova je saobraćaj na ovoj deonici je usporen, pa nadležni preporučuju da se koristi pravac od kružnog toka kod Pazovačkih bazena pa do Starih Banovaca.