(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 07.11.2019.
Stara Pazova
Učenici i policijajci na poligonu bezbednosti saobraćaja

Poligonska nastava iz oblasti bezbednosti saobraćaja organizovana je u najmlađoj osnovnoj školi u staropazovačkoj opštini u saradnji sa Policijskom stanicom u Staroj Pazovi.

Kakva je uloga dece pešaka u saobaćaju, kako treba da se ponašaju deca biciklisti, koje su opasnosti upotrebe mobilnog telefona kod dece pešaka i u toku vožnje samo su neke od vežbi koje su demonstrirali učenici osmog razreda Osnovne škole „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi za đake nižih razreda u saradnji sa policijskim slžebinicima u Staroj Pazovi.

Učenicima škole demonstrirane su navedene situacije s akcentom i na opasnosti koje vrebaju prilikom igre na površini pored kolovoza, a zaključak ove poligonske nastave je da deca znaju pravila, ali ih slabo primenjuju. Nadležni ističu da će ove aktivnosti biti organizovane i u ostalim školama na teritoriji opštine.