(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Info 06.11.2019.
Stara Pazova
Anđelka Prpić po drugi put u Staroj Pazovi

Centar za kulturu Stara Pazova i u pretposlednjem mesecu 2019. godine publici preporučuje nekoliko filmova, pozorišnih predstava, izložbi i muzičkih programa.

Juče i danas deca iz Poletarca u Novoj i Staroj Pazovi odgledala su baletsku predstavu "Zlatokosa", dok će 19.novembra učenici osnovnih škola imati prilike da vide "Vilinsku kočiju" Kruševačkog pozorišta. 8.novembra Ekonomsko-trgovinska škola Vuk Karadžić i osnovna škola Pinki proslaviće svoj Dan škole svečanim programima u Pozorišnoj sali. Popularna glumica Anđelka Prpić krajem meseca donosi publici monodramu Šta me snađe", dok će AP Mirko Tatalović Ćira u S.Pazovi izvesti humanitarnu predstavu 30.novembra s ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu CTG aparata .Tradicionalni festival slovačkih pesama "Raspevani Srem" ove godine beleži svoje 20-to izdanje i biće održan 24.novembra u Pozorišnoj sali uz učešće brojnih interpretatora slovačke narodne pesme.

U holu Pozorišne sale tokom ovog meseca biće održan i ciklus kamerne muzike, izložba fotografija i promocija knjiga. U Galeriji "Mira Brtka" u Staroj Pazovi u toku je izložba fotografija mlade umetnice Ivane Kostić iz Beograda, kao i prikazivanje filma "Ekipa" u lokalnim bioskopima.