(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" sutra u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Život 30.10.2019.
ostalo
Počela izgradnja novog vrtića u Šimanovcima

Radovi na izgradnji novog vrtića u Šimanovcima počeli su danas, a kamen temeljac položili su predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednik opštine Pećinci Željko Trbović. Vrednost prve faze radova iznosi više od 66,5 miliona dinara.

Novi vrtić u Šimanovcima posle krajem naredne godine moći će da primi i preostalih tridesetpetoro mališana koji se u ovom sremskom naselju nalaze na listi čekanja, ali i ostalu decu čiji roditelji rade u ovom delu Srema.

Ovom prilikom istaknuto je da se realizacijom ove investicije rešava višedecenijski problem postojećeg objekta predškolske ustanove koji se nalazi na spratu zgrade osnovne škole.

S obzirom da PU „Vlada Obradović Kamni“ ima objekte u 15 naselja pećinačke opštine, u Šimanovcima za sada jedino postoji lista čekanja.

Radove finansira Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja. Vrednost prve faze radova iznosi nešto više od 66,5 miliona dinara, dok je ukupna vrednost ove investicije 120 miliona dinara.