(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" sutra u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 28.10.2019.
Stara Pazova
Petar Mitrović je pronađen!

Trinaestogodišnji Petar Mitrović iz Stare Pazove koji je nestao u subotu uveče pronađen je sinoć, a više osoba povezanih sa njegovim nestankom je uhapšeno, potvrdio je za RTV Stara Pazova otac dečaka Goran Mitrović.

Prema našim saznanjima, u potragu za dečakom su bili uključeni najbolji operativci policije iz Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Beograda.

Dečak je nestao u subotu uveče oko 23 sata. Poslednji put je viđen u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od kada mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao crnu trenerku i vozio je crni bicikl.

Mediji navode da je, iako to još nije zvanično potvrđeno, prema svemu sudeći dečak bio otet

Reporter RTV Stare Pazove je javio da je u razgovoru sa ocem saznao da je nestali dečak poslednji put komuniciaro s bratom od kojeg je tražio da dođe po njega na određenu lokaciju.

Kako je rekao, potom je usledio još jedan poziv kada se javila majka a veza se prekinula kada je dečak izgovorio: "Sklonite mi povez sa očiju".

U Staru Pazovu je došao i Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović a dečaka ispred policijske stanice su dečaka dočekali porodica i prijatelji. Tom prilikom Petrov otac Goran Mitrović zahvalio se svima koji su pomogli u pronalaženju njegovog sina: policajcima, inspektorima i sugrađanima koji su im pomogli da prebrode ovaj težak trenutak za njihovu porodicu. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je ulogu pripadnika MUP-a koji su u teškim okolnostima za jako kratko vreme uspeli da rasvetle slučaj i dečaka vrate nepovređenog roditeljima.