(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 25.10.2019.
Stara Pazova
Defile priajteljstva u Staroj Pazovi

Stara Pazova je juče bila centar okupljanja u kome se promovisalo prijateljstvo, razumevanje i ljubav. U organizaciji Društva za afirmaciju invalida "Feniks" i Udruženja paraplegičara "Fruška Gora - Srem" održan je 13. Defile prijateljstva.

Odgovor na pitanje imaju li osobe sa poteškoćama u razvoju, invaliditetom ili drugim hendikepom dovoljno razumevanja u sredini u kojoj žive, mogao se pronaći u Gradskom parku u Staroj Pazovi gde je ovu tradicionalnu manifestaciju otvorila direktorka staropazovačkog Centra za socijalni rad Rada Žugić.

U cilju jačanja prijateljstva i razumevanja među ljudima i ljubavi prema sredini u kojoj živi, organizatori su poslali jasnu poruku, a podršku su im pružili pripadnici Vojske Srbije, sveštenstva, Centra za socijni rad, Crvenog krsta i nevladin sektor koji se bavi njihovim problemima.