(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Pruga Stara Pazova - Beograd biće završena do marta sledeće godine • U ponedeljak na Trgu u Staroj Pazovi mini Sajam knjiga • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.300, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.438 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • Nadvožnjak između Nove Pazove i Banovaca biće obnovljen do kraja juna Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Info 22.10.2019.
Nova Pazova
Dva mladića iz Nove Pazove povređena u strašnoj nesreći u Čikagu

U nesreći koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u Čikagu Momčilo Grujić, rodom iz Nove Pazove zadobio je teške povrede i nalazi se u komi. Grujić, se u automobilu nalazio sa svojom devojkom Laurom koja je preminula u bolnici od povreda dobijenih u nesreći.

Kako je saznao portal Srbija Danas, u automobilu se nalazio i Marko B. iz Obrenovca koji je takođe preminuo u bolnici od zadobijenih povreda, dok je David K. iz Nove Pazove na sreću prošao sa lakšim telesnim povredama.

Prijatelji Momčila Grujića koji se, kako saznajemo, nekoliko puta budio iz kome, ali ga lekari iz zdravstvenih razloga drže u indukovanoj komi, pokrenuli su kampanju prikupljanja novca za pomoć Momčilu. O načinu uplate novca lokalna javnost će biti naknadno obaveštena, za sada se sredstva mogu uplatiti KLIKOM OVDE. Svi mladići koji su kobne noći bili u automobilu, već godinama žive i rade u Americi.

Automobilom sa kojim su se sudarili srpski državljani upravljao je Meksikanac Horhe Rodea-Kruz. Kruzu je određeno zadržavanje uz moguću kauciju od 750 hiljada dolara. Ukoliko bude osuđen preti mu kazna od 28 godina zatvora.