(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" sutra u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Ekonomija 18.10.2019.
Stara Pazova
Novopazovački privrednici proslavili svoju slavu

Članovi Udruženja preduzetnika u Novoj Pazovi obeležili su sinoć Svetog apostola Tomu, inače krsnu slavu preduzetnika. Tomin dan se u kontinuitetu slavi od 1996. godine, a novopazovačkoi privrednici uključili su u obeležavanje 2011. godine kada su i osnovani.

U kraćem kulturno – umetničkom programu predstavili su se članovi novopazovačkog KUD-a „Mladost“, a pored preduzetnika i privatnika sa teritorije opštine, prisustvovali su i predstavnici lokalne smaouprave.

U okviru obeležavanja istaknuto je da se tradicija razvoja privatnog zanatstva u ovoj opštini, pre svega u Novoj Pazovi razvija punih šest decenija, kao i to da su se u poslednjih dvadesetak godina razvilo veliki broj malih, srednjih i velikih preduzeća koja predstavljaju okosnicu ekonomskog razvoja privvrede u opštini.