(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Info 15.10.2019.
Stara Pazova
PUT STARA PAZOVA - STARI BANOVCI: Uskoro dve trake od izlaska iz Stare Pazove do nadvožnjaka

Ovih dana će u funkciji biti dve kolovozne trake na putu Stara Pazova – Stari Banovci na deonici od izlaska iz Stare Pazove do petlje na auto – putu.
Bezbediniji i rasterećeniji saobraćaj najveća su korist koju će imati svi koji se kreću ovom deonicom ili se uključuju ili isključuju na auto-put Beograd - Novi Sad.

S obzirom da ovaj put prolazi i kroz indsutrijsku zonu u kojoj posluje nekoliko većih kompanija, pristup teretnim vozilima biće olakšan.

Mašine i putari se narednih dana sele sa druge strane nadvožnjaka, ka Starim Banovcima, gde će narednih meseci potpuno rekonstriuisati i ovu deonicu puta.

Uređenje je započeto pretprošle, nastavljeno ove, a krajem godine očekuje se da će putni pravac od Stare Pazove do Starih Banovaca dugačak 8 kilometara biti u potpunosti rekonstruisan i dograđen. Reč je o državnom putu IIa reda broj 127 Putinci - Stara Pazova - Stari Banovci čija je ukupna dužina 24 kilometra.