(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Info 14.10.2019.
Stara Pazova
Anastasija Bokan iz Golubinaca pobednica 18. Mini – tini festa

Ananstasija Bokan, učenica VI razreda Osnovne škole “23. oktobar” u Golubincima pobednica je Dečjeg muzičkog festivala “Mini – tini fest” u Staroj Pazovi koji se po 18. put održao u organizaciji staropazovačkog Centra za kulturu pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova.

Anastasija Bokan se predstavila sa pesmom “Eto to se ljubav zove”, a pripremala ju je nastavnica muzičke kulture Dubravka Ćaćić. Pobednica u mini kategorije je Anđela Adamović, učenica IV razreda OŠ “Boško Palkovljević Pinki” u Staroj Pazovi koja je izvela kompoziciju pod nazivom “Tata pere sudove”, dok je u tini kategoriji najbolja bila Tamara Jovanović, učenica VII razreda OŠ “23. oktobar” u Golubincima koja je otpevala pesmu pod nazivom “Haker moga srca”.

Pobedničke statue i plakete za učešće devojčicama zlatnog glasa uručila je pomoćnica predsednika opštine Stara Pazova Nataša Mićić. Festival je okupio oko 400 učesnika iz 10 osnovnih škola sa teritorije opštine sa kojima je radilo 20 muzičkih pedagoga, a voditelj programa bio je Minja Subota.