Veterinarska stanica Stara Pazova d.o.o. u ambulantama u Staroj Pazovi, Golubincima, Krnješevcima i Vojki vrši kontrolu mesa na trihinelozu po ceni od 200,00 dinara. Sve informacije možete dobiti na telefone 022/310-573 i 022/312-573.
Firmi u Novoj Pazovi potrebna radnica do 35 godina starosti, sa prebivalištem na teritoriji opštine Stara Pazova. Obavezni uslovi za konkurs su iskustvo u knjigovodstvu najmanje 2 godine, poznavanje engleskog jezika – pisanje i čitanje, poželjno je znanje nemačkog jezika I da je kandidatkinja aktivan vozač. Za dodatne informacije pozvati na telefon 063/551-860.
SMKR Saša traži radnika za rad u proizvodnji, za više informacija zvati na telefon 064/824-67-05, ili doći lično na adresu Đure Domonji br. 56 svakog radnog dana do 15 časova.
Industrija mesa Matijević u subotu 29. novembra otvara maloprodajni objekat u Novoj Pazovi za koji su potrebni trgovci i mesari sa iskustvom. Molbe slati na mejl adresu kadrovska@matijevicdoo.com ili na adresu Industrija mesa Matijević, Rumenački put 86, Novi Sad.
Omladinska zadruga Pčelica iz Inđije pruža pomoć nezaposlenima i poslodavcima. Ukoliko ste mladi i nezaposleni, imate do 30 godina i tražite posao, učlanite se. Takođe, za povećan obim rada, sezonski posao, zamenu odsutnog radnika tu smo da pomognemo i poslodavcima. Za više informacija zvati svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 časova na telefone 555-827 i 560-011 ili doći na adresu Vojvode Stepe br. 25 u Inđiji.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Stara Pazova 21.11.2014.
Zahvaljujući činjenici da je ova godina bila kišovita i nije bilo puno spaljivanja žetvenih ostataka, kao ni ostataka od kukuruza posle berbe, pa je do sada evidentirano 777 intervencija od početka 2014. godine, vatrogasno spasilačkog bataljona iz sastava Odeljenja za vanredne situacije Srema, rekao je u razgovoru za RTV Stara Pazova Stevan Pejić, načelnik Odeljenja za vanredne situacije Sremska Mitrovica. U prošloj godini su vatrogasci intervenisali 1177 puta, a u 2012. bilo je 1843 intervencije. Značajno smanjenje broja intervencija omogućilo je jedinici da rehabilituje opremu i vozila za dalji rad, rekao je između ostalog Pejić.
Kultura Stara Pazova 21.11.2014.
U Narodnoj biblioteci „Dositej Obradović“ u Staroj Pazovi sinoć je predstavljena knjiga Ranđela Raše Anđelkovića „Žena ratnik–Milunka Savić–Srpska heroina“. U pitanju je dokumentarna biografija, koju je autor napisao u želji da priča o ovoj srpskoj ratnikinji ne preraste u mit. Milunka Savić je bila učesnica Balkanskih ratova i Prvog svetskog rata, dobila je najviša vojna odlikovanja i jedina je žena odlikovana Oficirskom legijom časti, istakao je Anđelković. Odlomke je čitala Dijana Dragin a prisutni su ujedno mogli da pogledaju i kazivanje Živojina Tovarovića o Milunki Savić. Pomenuta knjiga se sinoć mogla kupiti za 500 dinara uz autorov potpis.
Info Stara Pazova 21.11.2014.
U holu pozorišta u Staroj Pazovi juče je otvorena izložba dečjih radova, nastalih na opštinskoj likovnoj koloniji Stari Banovci 2014. Ideja organizovanja dečje kolonije rodila se povodom obeležavanja 250 godina školstva u Starim Banovcima. U oktobru ove godine je obnovljena i naišla je na veliko interesovanje kod dece iz svih osnovnih škola sa teritorije Opštine Stara Pazova. 26 radova možete u holu pozorišta pogledati narednih nekoliko dana, a zatim će biti izloženi na stalnoj postavci u osnovnoj školi Slobodan Savković u Starim Banovcima.
Info Stara Pazova 21.11.2014.
Udruženje žena Vesele Sremice iz Golubinaca za vikend izlaže svoje kulinarske proizvode, kolače po receptu naših baka i ručne radove na Sajmu etno hrane i pića u Big centru na Klisi u Novom Sadu. Gostujući u programu RTV Stara Pazova Zvezdica Crljen, predsednica Udruženja, rekla je da su „Vesele Sremice“ poptuno uredile svoje sedište u Golubincima, etno kuću u ulici Prkos broj 20. Ova kuća otvorena je za posete.
Info Stara Pazova 21.11.2014.
Interesantna tema – muzička umetnost u životu čoveka danas će okupiti stručnjake iz ove oblasti na 10. Konferenciji muzikologa. Jubilarna konferencija će se održati u Novom Sadu u Zavodu za kulturu Vojvođanskih Slovaka, koji je i organizator ovog stručnog seminara. Konferencija ima cilj da sakupi istraživanja stručnjaka koja će se naći i u zborniku. Na konferenciji će učestvovati devet muzičkih stručnjaka iz Vojvodine, Mađarske i Slovačke a među njima je i Staropazovčanka Kristina Lomen koja će izneti svoja saznanja o tradicionalnom pevanju Slovaka u Staroj Pazovi. Uveče će biti koncert hora Mladost iz Banske Bistrice.
Kultura ostalo 21.11.2014.
Sedmi susret slovačkih horova Vojvodine i ove godine će u Bačkom Petrovcu organizovati kamerni hor Muzika Viva. Susret će se održati sutra a zbog velikog interesovanja u okviru susreta će se organizovati dva koncerta, jedan u crkvi a drugi u osnovnoj školi. I ove godine će na susretu učestvovati hor Tilija iz Stare Pazove a pored ovog predstaviće se i kamerni hor Primavera. Pored staropazovačkih horova nastupiće i horovi iz Selenče, Padine, Pivnice, dva hora iz Novog Sada i domaćini. Kao gost će nastupiti Akademski hor Mladost iz Banske Bistrice.
Info Stara Pazova 20.11.2014.
Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa opštinom Stara Pazova i najznačajnijim subjektima opštine Stara Pazova tradicionalno obeležava Svetski dan sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda. Cilj obeležavanja ovog dana je da se pojedinci ali i društvo uključe u sprovođenje svih akcija koje će doprineti unapređenju bezbednosti u saobraćaju kako bi zajednički doprineli smanjenju broja poginulih na teritoriji naše opštine. Prema recima Đorda Vranješa koordinatora za saradnju sa lokalnim samoupravama u agenciji za bezbednost saobraćaja u opštini Stara Pazova se znatno smanjio broj poginulih učesnika u saobraćaju, a u toku ove godine u našoj opštini nije poginuo nijedan biciklista.
Info Banovci Dunav 20.11.2014.
PU „Radost” u naselju Banovci Dunav, juče je obeležila Međunarodni dan prevencije zlostavljanja i zanemarivanja dece promovisanjem novih aktivnosti i predstavljanjem posebnih, specijalizovanih programa za decu, koja redovnim konkursom nisu upisana u vrtić. Direktoraka PU „Radost“ Borislava Banjeglav Klaćik istakla je da je ova ustanova među prvima u Srbiji stavila akcenat na ovakve posebne specijalizovane programe, čiji je cilj da se porodici i deci obezbedi podrška ranom razvoju, tako što će se deca uključiti u razne kreativne aktivnosti, koje će biti organizovane u vrtiću i van njega, na različitim mestima i prostorima prikladnim za rad sa decom. Program je besplatan, planira se da bude organizovan dva do tri puta nedeljno, u poslepodnevnim časovima u dogovoru sa roditeljima.
Sport Stara Pazova 20.11.2014.
Odbojkašice Jedinstva zi Stare Pazove plasirale su se u četvrt-finale kupa Srbije. One su juče u osmini finala pobedile ekipu Takovo Zvezda Helios u Gornjem Milanovcu sa 3:0 u setovima. Nakon oveg uspeha staropazovčanke se okreću obavezama u prvenstvu, jer ih već u subotu očekuje duel sa Železničarom u Lajkovcu u okviru šestog kola Viner štediša Superlige.
Info Belegiš 19.11.2014.
Na groblju u Belegišu Njegovo preosveštenstvo vladika sremski Vasilije juče je osveštao obnovljenu kapelu posvećenu Svetom Pantelejmonu. Osvećenju kapele, pored mnogobrojnih meštana, prisustvovao je i predsednik Opštine Đorđe Radinović sa saradnicima a činodejstvovao je i arhijerejski namesnik Mile Jokić. U ovoj kapeli ubuduće će se održavati bogosluženja subotom.