Prodajem zemlju u Staroj Pazovi za sve informacija zvati na telefon 063/845-14-92.
Potreban vulkanizer za teretni program za rad u Novim Banovcima. Za više informacija zvati na telefon 065/880-8118.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Stara Pazova 22.10.2014.
Opštinski odbor Saveza udruženja boraca sutra će polaganjem venaca na spomen obeležja palim borcima u Staroj Pazovi i Novim Banovcima obeležiti sedamdeset godina oslobođenja naše Opštine. Pre polaganja venaca predstavnike Opštinskog odbora primiće predsednik Opštine. Polaganje venaca sutra u centru Stare Pazove i u centru Novih Banovaca je oko 11 časova.
Kultura Stara Pazova 22.10.2014.
U pozorišnoj Sali u Staroj Pazovi sutra će biti održan koncert napolitanske i španske pesme „O ljubavi“. Nastupiće novosadski operski pevač Branislav Cvijić, a da dočara romantične zvuke juga Evrope pomoći će mu i njegova supruga Marija Cvijić uz pratnju kamernog trija sastavljenog od pijanistkinje Slađane Aćimović, flautistkinje Vesne Mitar i violinistkinje Adrijane Živanović. Branislav Cvijić je solista novosadske opere već deceniju, a skoro duplo više godina se zapravo bavi pevanjem. Do sada je imao preko 25 uloga u operama i nekoliko glavnih uloga. Branislav i Marija će svojim tenorom i sopranom pevati poznate numere "O sole mio", "Granada", "Besame mucho", "Chitara romana", "Lolita", koncert počinje u 20 časova, a ulaz je 200 dinara.
Kultura Nova Pazova 22.10.2014.
Dva dečja ansambla KUD-a Mladost iz Nove Pazove danas odlaze na petodnevnu turneju u Sloveniju na 3. Međunarodni festival folklora u Brežicama, koji organizuje tamošnje KUD Artiče, u saradnji sa Osnovnom školom iz Brežica. Amateri iz Slovenije su u maju bili u Novoj Pazovi na festivalu Razigrana mladost, nakon čega je usledio i poziv za uzvratnu posetu. Na festivalu će učestvovati i ansambli iz Hrvatske, Češke i Slovačke, i domaćini. Članove Mladosti očekuju nastupi u njihovim školama u četvrtak u Brežicama, u petak u mestu Artiče a u subotu je završni dan festivalu u Brežicama, izjavio je pred odlazak Goran Krkobabić, potpredsednik KUD-a Mladost.
Kultura Stara Pazova 22.10.2014.
Scenom iz predstave Vavilon sinoć je u klubu za dnevni boravak starih počelo druženje glumaca sa starijim osobama a u okviru akcije Dani solidarnosti sa starijim osobama. Dok su prikazivani inserti iz predstave reditelj Miroslav Kožik je ispričao kako je predstava nastala i kakve uspehe postigla a članovi pozorišta VHV podelili lepe trenutke koje su doživeli sa nastupa na brojnim festivalima. Dugogodišnji i iskusan glumac Zdenko Kožik se na kraju druženja predstavio monologom o dolasku Slovaka na ove prostore. Bilo je to još jedno lepo veče koje je našim sugrađanima u jeseni života pripremio Centar za socijalni rad u okviru akcije Starima s ljubavlju.
Info Nova Pazova 21.10.2014.
Danas su izvođeni radovi na asfaltiranju Krajiške ulice u Novoj Pazovi u dužini od 230 m. Vrednost radova je oko 2,5 miliona dinara. Ovo je jedna od bitnijih saobraćajnica za ovo naselje jer prolazi pored novog groblja i spaja industrijsku zonu sa naseljenim delom Nove Pazove. Uz nov asfalt biće izgrađeno i 50 m parking prostora sa oko 30-ak parkinga. Direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević je najavio i da će sledeći radovi u Novoj Pazovi biti radovi na izmeštanju pijace. Raspisan je tender za projektnu dokumentaciju, a kada se uradi sam projekat raspisaće se i tender za izvođača radova nakon čega će se krenuti u realizaciju.
Info Stara Pazova 21.10.2014.
Grejna sezona, čiji je početak bio odgođen zbog visokih dnevnih temperatura za ovo doba godine po preporuci Ministarstva energetike, počinje sutra, obaveštavaju iz Sektora za proizvodnju i distribuciju toplotne energije Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova. Obe kotlarnice u Staroj Pazovi “Park” i “1. centralni blok” su tehnički ispravne i spremne za isporuku toplotne energije korisnicima putem daljinskog sistema grejanja. Zvanično sezona grejanja u Srbiji traje do 15. aprila.
Info ostalo 21.10.2014.
Danas je u zgradi Opštine Pećinci potpisano šest ugovora za dodelu pomoći u građevinskom materijalu porodicama izbeglih lica. Korisnici pomoći su Mirko Gajić, Ilija Drpa, Salkan Zilić, Đorđe Janus, Pavao Rajak i Dragomir Trivanović. Pomoć u građevinskom materijalu neophodnom za obezbeđivanje osnovnih uslova stanovanja dodeljuje se kao jednokratna i bespovratna u iznosu od 150.000 do 440.000 dinara po domaćinstvu. Komeserijat za izbeglice i migracije Republike Srbije finansira 2.000.000,00 dinara, a Opština Pećinci učestvuje sa 200.000,00 dinara.
Info Stara Pazova 21.10.2014.
Izmenama i dopunama Pravilnika o registraciji motornih i priključnih vozila omogućena je registracija traktora starijih od pet godina za koje vlasnici nisu imali dokaz o poreklu, izjavio je u našem Jutarnjem programu Đorđe Vranješ, iz Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije. Pretpostavlja se da u Srbiji ima više desetina hiljada neregistrovanih traktora koji zbog tehničke neispravnosti predstavljaju rizik po bezbednost saobraćaja, a do kraja 2015. godine je registracija moguća uz izjave dva svedoka overene u sudu, dokaz o tehničkoj ispravnosti traktora, dokaz o bavljenju poljoprivredom i uz plaćanje određenih taksi, rekao je Vranješ.
On je podsetio da je od 1. novembra do 1.aprila na snazi obaveza posedovanja zimske opreme, uz naglasak da su obavezne sve četiri zimske gume na automobilima.
Kultura Stara Pazova 21.10.2014.
Prošlogodišnji izveštaj o radu, aktivnostima i uspesima kao i planovi za ovu godinu SKUD-a Janko Čmelik, sinoć su usvojeni na godišnjoj skupštini. Godina 2013. pamtiće se po uspehu pozorišta VHV sa predstavom Vavilon, po uspesima folklornih ansambala, recitatora, žena, ali i po brojnim gostovanjima u zemlji i inostranstvu. Ove godine dosta od planiranih aktivnosti je već uspešno ostvareno a do kraja godine amatere očekuju još nekoliko festivala i mnogo nastupa pred domaćom publikom.
Info Stara Pazova 21.10.2014.
Juče je u prostorijama novog parohijskog doma Slovačke evangeličke počeo Jesenji bazar odeće. Prvog dana jesenjeg bazara bilo je dosta posetilaca zadovoljnih kako kvalitetom robe tako i pristupačnim cenama. Bazar će biti otvoren do 24. oktobra svaki dan od 14 do 19 časova.