Poslastičarnici Stamevski su potrebni radnici za rad u proizvodnji kolača i torti. Poželjno je iskustvo u poslastičarstvu ili pekarstvu. Za više informacija pozvati na telefon 022/311-496.
Farma tovnih pilića Danijele Lazić prodaje tovne piliće od jednog kilograma za dohranu. Više informacija možete dobiti na telefon 062/252-991.
Potrebna radnica za rad u plastici. Javiti se na telefon 065/ 3503-198.
Mesari Štrbac potrebni mesari sa iskustvom i pomoćni radnici za proizvodnju u Novoj Pazovi u Radničkoj ulici broj 17. Za više informacija zvati na telefon 069/10-676-05.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Stara Pazova 01.09.2014.
Za osnovce i srednjoškolce u Srbji danas je počela nova školska godina, na nastavu kreću i đaci čije su škole oštećene u majskim poplavama ali i oko 68.500 prvaka. U školskoj 2014/2015. godini u osnovnim i srednjim školama na teritoriji Opštine Stara Pazova ukupno je upisano 6.825 učenika raspoređenih u 297 odeljenja, rekla je za RTV Stara Pazova načelnica Odeljenja za društvene delatnosti i kulturu Biljana Čavić. U devet osnovnih škola, dve izdvojene u Surduku i Krnješevcima, i školi za osnovno i srednje obrazovanje „Anton Skala“ u Staroj Pazovi, upisano je 5.379 učenika. Najveći broj učenika, 1389 ima Osnovna škola „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ u Novoj Pazovi. U ovoj školskoj godini u klupama srednjih škola u Staroj Pazovi sedeće 1446 učenika. Gimnazija „Branko Radičević“ upisala je 421 učenika, Ekonomsko trgovinska škola „Vuk Karadžić“ 545 učenika, Tehnička škola 450 učenika i ŠOSO „Anton Skala“ u Staroj Pazovi 30 učenika raspoređenih u 5 odeljenja, istakla je načelnica Čavić.
Info Stara Pazova 01.09.2014.
U Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki" u Staroj Pazovi danas je upriličen svečani prijem nove generacije prvaka u kojoj je 66 učenika, raspoređenih u tri odeljenja. Direktor Milan Predojević svim prvacima poželeo je srećan početak školovanja, a njihovim učiteljima uspešnu školsku godinu. U čast prvaka učenici nižih razreda izveli su prigodan program, a zatim su učiteljice Tanja Krkić, Biljana Stajković i Snežana Pačanin povele učenike u njihove učionice. Prvog školskog dana učenici su dobili besplatne udžbenike koje je i ove godine obezbedilo Ministarstvo prosvete.
Info Stara Pazova 01.09.2014.
Školsko zvono oglasilo je početak nove školske godine u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji. U školi „Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi učenike nižih razreda dočekao je i pozdravio direktor Janko Havran, a prvacima i njihovim roditeljima poželeo dobrodošlicu i uspešno školovanje. Nakon programa, koji već tradicionalno za najmlađe pripremaju učenici petog razreda, usledila je prozivka 31 prvaka i odlazak u učionice sa njihovim učiteljicama. Zahvaljujući projektu Matice slovačke u Srbiji đaci prvaci u slovačkim školama u Srbiji dobili su školske torbe sa priborom, kao i pribor za fizičko vaspitanje a sve su dočekali i kompletni udžbenici štampani na maternjem jeziku.
Sport Stara Pazova 01.09.2014.
Fudbaleri Radničkog u trećem kolu Srpske lige Vojvodina, igrali su u Novoj Pazovi protiv Cementa iz Beočina 1:1, a Dunav iz Starih Banovaca je kao gost izgubio od Sente sa 6:0. U trećem kolu Novosadsko-Sremske lige u Novim Banovcima, Omladinac i Budućnost iz Gložana su igrali 3:3, Graničar 1924 Sremac je pobedio u Vojki LSK iz Laćarka sa 3:0, a Jedinstvo iz Stare Pazove je izgubilo u Žablju od ŽSK-a sa 2:1. U Trećem kolu Sremske lige, Jadran iz Golubinaca je pobedio Hajduk 1932 u Šimanovcima sa 1:0, a Hajduk 1925 Podunavac iz Belegiša je poražen u Erdeviku od Hajduka iz Divoša sa 3:2, Sloga je u Krnješevcima u trećem kolu Druge Sremske lige igrala protiv Fruškogorca iz Manđelosa 2:2.
Info Stara Pazova 01.09.2014.
Nefrološka ambulanta Centra za hemodijalizu pazovačkog doma zdravlja dobiće novi EKG aparat. Aparat je poklon FA Dukat iz Stare Pazove, koji je na ovogodišnjim Stelinim danima počeo sa sakupljanjem sredstava za ovu namenu. Nefrološka ambulanta, koja je otvorena pre godinu dana, poboljšaće tako uslove za rad i ubuduće će raditi dva puta nedeljno, a novi EKG aparat, koji će predstavnici FA Dukat uručiti ambulanti sutra, biće večita uspomena na mladi život doktorke Stele Gundelj.
Ekonomija Stara Pazova 01.09.2014.
Predstava Vavilon, autorski projekat Miroslava Kožika i Miroslava Baka proglašena je za najbolju na 2. Omladinskom pozorišnom festivalu, koji je u sinoć završen u Novom Pazaru. Pored dodele priznanja nastupilo je Narodno pozorište iz Mostara. SP VHV SKUD-a Janko Čmelik je nastupilo teće festivalsko veče i doživelo ovacije. Festival je deo je projekta koji uz finansijsku pomoć Fonda za ljudsku sigurnost na teritoriji Jugozapadne Srbije sprovodi Program za razvoj Ujedinjenih nacija.
Kultura Stara Pazova 01.09.2014.
U okviru Pazovačkog kulturnog leta, članovi Muzičke sekcije KUD-a Branko Radičević iz Stare Pazove izveli su u petak na letnjoj pozornici na platou ispred pozorišta koncert klasične muzike. Sa odazivom publike i onim što su učenici prikazali, etnomuzikolog Olivera Bjelić, koja vodi ovo istureno odeljenje Muzičke škole Josip Slavenski u Novom Sadu, osnovano pre 14 godina, zadovoljna je i nada se da će ubuduće biti više ovakvih koncerata, jer do sada javnih nastupa nije bilo mnogo, a interesovanje i broj talentovane dece je velik.
Info Stara Pazova 29.08.2014.
Juče u popodnevnim satima došlo je do havarije na izvorištu u Staroj Pazovi. Zbog toga je cela Stara Pazova ostala bez vode. Oko ponoći je kvar otklonjen, snabdevanje je normalizovano, trenutno je u toku ispiranje vodovodne mreže, zbog čega je pritisak smanjen, kažu u JKP Vodovod i kanalizacija.
Info Nova Pazova 29.08.2014.
Radovi na rekonstrukciji centra Nove Pazove teku relativno po planu, jer je bilo manjih zastoja zbog izmeštanja podzemnih instalacija za električnu energiju, gas, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kao i zbog izgradnje kišne kanalizacije koja je bila potpuno neupotrebljiva. Zbog planiranog asfaltiranja ulice Knez Mihajla u subotu i nedelju ulica će biti zatvorena za saobraćaj, a prema najavama izvođača radova u ponedeljak i utorak bi trebalo da se postave kandelaberi. U sklopu ovih radova uređivaće se i prostor ispred Doma zdravlja i glavnog ulaza u osnovnu školu i potpuno uređenje fontane ispred škole i trga ispred KPC-a. Danas se radilo i na asfaltiranju dvorišta novopazovačke osnovne škole, kako bi đaci u ponedeljak svečanu prozivku imali u novoasfaltiranom dvorištu.
Info Stara Pazova 29.08.2014.
Najboljim đacima osnovnih i srednjih škola staropazovačke Opštine predsednik Đorđe Radinović danas je uručio novčane nagrade. Pozdravljajući najbolje predsednik Radinović je rekao: „Vaš rad i vaš trud je nada da će naša Opština biti snažna i bogata i da će takva biti i cela Srbija“. Četrnaest đaka generacije nagrađeno je sa po 10 hiljada dinara, 64 vukovca dobilo je po 7 hiljada a učesnici međunarodnih takmičenja po 6 hiljada dinara, prvaci države u znanju iz pojedinih predmeta nagrađeni su sa po 5 hiljada dinara. Nastavnička veća su ove godine izabrala i najboljih 10 prosvetnih radnika i 42 mentora.