Firmi u Novoj Pazovi je potreban radnik na poziciji šefa skladišta sa srednjom stručnom spremom i iskustvom na sličnim pozicijama, starosti do 40 godina. Poželjno je da kandidat bude sa teritorije opštine Stara Pazova. Potrebno je I poznavanje rada na računaru I vozačka dozvola B kategorije. Za sve informacije zvati na telefon 063/7289-790.
Potrebne radnice za rad u maloprodaji benzinske stanice Pionir Petrol d.o.o. Biografije slati na mejl info@pionir-petrol.rs. Uslovi su minimum IV stepen stručne spreme, poznavanje rada na računaru, do 30 godina starosti i spremnost na noćni rad.
Veterinarska stanica Stara Pazova d.o.o. u ambulantama u Staroj Pazovi, Golubincima, Krnješevcima i Vojki vrši kontrolu mesa na trihinelozu po ceni od 200,00 dinara. Sve informacije možete dobiti na telefone 022/310-573 i 022/312-573.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Stara Pazova 25.11.2014.
Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, socijalna služba PU „Radost“ u Novim Banovcima danas organizuje tematski susret za majke, starateljice, hraniteljice, koje su potencijalno ili su u situaciji nasilja ili trpe neki drugi oblik partnerskog nasilja, i koje su u potrebi izlaska ili su izašle iz situacije nasilja I imaju potrebu za socijalnom I drugom pomoći. Vrata socijalne službe ustanove u centralnom objektu biće otvorena od 8.00 do 17.00 sati.
Info Stara Pazova 25.11.2014.
U PU „Poletarac“ u toku je hunmanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava za lečenje predškolca Alekse Kukilo. Vaspitači iz centralnog objekta pripremili su lutkarsku predstavu „Ivica i Marica“, a celokupan prihod od prodaje ulaznica namenjen je za lečenje malog Alekse, rekla je za RTV Stara Pazova vršilac dužnosti direktora Radmila Bogdanović. Lutkarsku predstavu, namenjenu deci od dve do deset godina, ove nedelje će pogledati mališani u svim objektima Poletarca, naredne nedelje će predstava biti odigrana u osnovnim školama.
Info Banovci Dunav 24.11.2014.
Predškolska ustanova Radost u naselju Banovci Dunav, u sredu 26. novembra, u 16.00 časova, organizuje roditeljski sastanak povodom realizacije posebnih, specijalizovanih programa za decu, koja redovnim konkursom nisu upisana u vrtić. Programi su namenjeni deci starosti od 3 do 5 i po godina, koja žive u Podunavlju, a cilj je da se uključe u razne kreativne aktivnosti i na taj način budu obuhvaćena predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem.
Kultura Stara Pazova 24.11.2014.
Sa željom da oživi klasičnu scenu u Staroj Pazovi, profesorka Olivera Bijelić organizovala je u subotu sa svojim učenicima koncert klasične muzike, koji je na veliko iznenađenje gotovo napunio pozorišnu salu i pokazao da Stara Pazova ima publiku za koncerte klasične muzike. Osim klasične, učenici muzičke škole Josip Slavenski, članovi muzičke sekcije KUD-a Branko Radičević u Staroj Pazovi, izveli su i modernu i filmsku muziku.
Info Belegiš 24.11.2014.
Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija Stara Pazova sutra će u ranim jutarnjim časovima u naseljenim mestima Belegiš i Surduk vršiti redovno ispiranje vodovodne mreže. U toku radova može doći do kratkotrajnog zamućenja vode.
Info Stara Pazova 24.11.2014.
U cilju pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Automoto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, od 24. do 29. novembra 2014. godine, sprovešće preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom “ISPRAVNO VOZILO – BEZBEDNO VOZILO”. Osnovni cilj akcije je provera tehničke ispravnosti vozila, kako bi se eventualni kvarovi blagovremeno otklonili, čime bi se ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja, a takođe i znatno povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima. Provera ispravnosti vozila je besplatna.
Za vreme akcije, saobraćajna policija će obavljati pojačanu kontrolu vozila i vozača, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima. Zbog izvršenih saobraćajnih prekršaja, protiv vozača biće preduzete zakonom propisane mere.
Info Stara Pazova 24.11.2014.
„Praćenje podataka pokazuje da se broj korisnika novčane socijalne pomoći u Centru za socijalni rad u Staroj Pazovi iz godine u godinu povećava“ – rekla je u razgovoru za RTV Stara Pazova Ružica Taušanović, socijalna radnica u Kancelariji za materijalna davanja. Prošle godine 570 porodica je primalo novčanu socijalnu pomoć a polovinom novembra ove godine novčanu pomoć primaju 764 porodice, što je 34 procena više, a broj pojedinačnih korisnika je porastao za 24 posto, sa 1.253 na 1.551, rekla je Ružica Taušanović.
Život Stara Pazova 24.11.2014.
Pošto je iz objektivnih razloga u oktobru izostala proslava rođendana dece u hraniteljskim porodicama, u subotu su svoje rođendane zajedno proslavili rođeni u oktobru i novembru. Poklone je obezbedio predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović a torte Udruženje hranitelja „Široko srce“, koje je dobilo i nove članove. U udruženju najavljuju novi susret u decembru, kada će najverovatnije uz proslavu uz rođendansku žurku biti i novogodišnja proslava.
Sport Stara Pazova 24.11.2014.
U 15. poslednjem, kolu jesenjeg dela prvenstva Srpske lige, Vojvodina, fudbaleri Radničkog pobedili su u Novoj Pazovi Dinamo iz Pančeva sa 6:1, a Dunav je u Starim Banovcima savladao Radnički iz Sremske Mitrovice sa 1:0. U 15. kolu Novosadsko-Sremske lige, Omladinac iz Novih Banovaca je pobedio LSK u Laćarku sa 1:0, Jedinstvo je u Staroj Pazovi pobedilo Crvenu Zvezdu iz Novog Sada sa 2:0, a Graničar 1924 Sremac iz Vojke je poražen od Hajduka u Beški sa 3:1. Hajduk 1925 Podunavac u 15. kolu Sremske lige pobedio je u Belegišu Zeka Buljubašu iz Ravnja sa 5:0, dok je je Jadran izgubio u Golubincima od Slovena iz Rume sa 2:0. Sloga iz Krnješevaca je izgubila u 15. kolu Druge Sremske lige kao gost od Noćaja sa 3:0.
Info Stara Pazova 21.11.2014.
Zahvaljujući činjenici da je ova godina bila kišovita i nije bilo puno spaljivanja žetvenih ostataka, kao ni ostataka od kukuruza posle berbe, pa je do sada evidentirano 777 intervencija od početka 2014. godine, vatrogasno spasilačkog bataljona iz sastava Odeljenja za vanredne situacije Srema, rekao je u razgovoru za RTV Stara Pazova Stevan Pejić, načelnik Odeljenja za vanredne situacije Sremska Mitrovica. U prošloj godini su vatrogasci intervenisali 1177 puta, a u 2012. bilo je 1843 intervencije. Značajno smanjenje broja intervencija omogućilo je jedinici da rehabilituje opremu i vozila za dalji rad, rekao je između ostalog Pejić.