Firmi V online je potreban tehničar održavanja računarske opreme-monter, posao zahteva rad na terenu. Prijave na telefon 022/310-724, ili pošaljite biografiju na mejl-adresu office@vojvodinaonline.rs.
Potrebni muškarci za rad u proizvodnji bakelitnih toaletnih dasaka. Početna plata iznosi 30.000,00 dinara . Pošaljite vašu biografiju na mejl adresu production@reactiv.org ili se javite na broj telefona 063/450-378 u periodu od 08 do 16 časova.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Vojka 28.11.2015.
Rotari klub Stara Pazova pomogao je renoviranje učionice 2–1 odeljenja u OŠ „Milan Hadžić“ u Vojki. U ime Rotari kluba Petar Popov je svečano otvorio renoviranu učionicu. Sa direktorom škole Miladinom Lekićem potpisao je ugovor o donaciji, a učiteljica Vesna Anastasov je u znak zahvalnosti sa svojim učenicima pripremila kraći program.
Direktor Lekić je uručio zahvalnicu Rotari klubu, koji se na isti način zahvalio i pojedincima, koji su pomogli ovu akciju. Učionica je okrečena, urađene su nove stolice i klupe, stavljene su zavese, novi ormarići i veliki plakat, koji ulepšava prostor.
Život Stara Pazova 28.11.2015.
Danas je u prostorijama Kluba za dnevni boravak u staropazovačkom parku Udruženje hranitelja „Široko srce“ organizovalo dečije rođendane. U ovom mesecu četvoro mališana sa svojim hraniteljima proslavilo je rođendane uz prigodne poklone koje im je obezbedio Đorđe Radinović predsednik opštine Stara Pazova. Sa mališanima su se danas družile i članice Unije žena OO SNS koje su takođe decu obradovale poklonima.
Život Stara Pazova 28.11.2015.
Za hrišćane, koji poštuju Gregorijanski kalendar u nedelju, 29. novembra počinje advent. To je period koji traje 4 nedelje pred Božić a znači pripremu za dolazak Isusa Hrista. U Slovačkoj evangeličkoj crkvi u Staroj Pazovi u periodu adventa već 10 godina organizuju raznovrsne programe.
Sutra, prve nedelje adventa u starom parohijskom domu od16.30 biće otvorena prodajna izložba slika naivnih slikarki iz Kovačice a od 17.30 u crkvi predstoji susret crkvenih horova sremskog seniorata. Božićni bazar će biti 13. decembra. Svi programi su humanitarni, a prikupljena sredstva će biti usmerena za pomoć migrantima.
Info Stara Pazova 28.11.2015.
U ponedeljak u Staroj Pazovi u vremenu od 08:30 do 14:00 časova bez struje će ostati ulice Ćirila i Metodija parna strana od broja 2 do broja 18, Kralja Petra I od 1 i 2 do broja 39 i ulica Dositejeva. Takođe 30.11. u Krnješevcima od 08:00 do 13:30 bez napona će ostati trafo stanice Euro Er Pe, Ogledna polja, Ekstra izgradnja, Živković, Mrlješ centar, Boris Kidrič, Partizanska i Partizanska nova.
Sport Stara Pazova 28.11.2015.
Danas je u prostorijama bilijar kluba „Jedinstvo“ u Staroj Pazovi po prvi put održan turnir zatvorenog tipa. Na turniru su učestvovala 32 igrača iz cele Srbije a organizovao ga je bilijar klub „Jedinstvo“.
Iako je bilijar klub iz Stare Pazove relativno mlad, u organizovanju turnira pokazuje veliku ozbiljnost i profesionalizam rekao je danas Miloš Verkić predsednik bilijar Saveza Srbije, a Vladimir Babić predsednik bilijar kluba „Jedinstvo“ istakao je da im je velika čast kada se na turnire u Pazovi odazove veliki broj igrača.
Info Stara Pazova 27.11.2015.
28.11. u Staroj Pazovi zbog elektromontažnih od 09:00 do12:00 časova bez struje su trafo stanice Deponija smeća, trafo Rupov salaš i trafo Nukleus.
Takođe 28.11. od 09:00 do 11:00 časova su bez struje Novi Banovci, trafo stanica Logistički centar. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu.
Info Stara Pazova 27.11.2015.
U raspolaganju budžetskim sredstvima Opština Stara Pazova se ponaša domaćinski uz poštovanje svih propisa, rekao je u razgovoru za RTV Stara Pazova, Radoje Blagojević, predsednik Skupštine opštine Stara Pazova. Osvrćući se na pitanja opozicije na jučerašnjem skupštinskom zasedanju, koja su se odnosila na troškove reprezentacije, Blagojević je naglasio da se u ovim stavkama nalaze i troškovi održavanja kulturnih i drugih manifestacija, zatim novogodišnji paketići i pokloni socijalno ugroženim građanima. Po njegovim rečima, suština rebalansa finansijskih planova koji su juče usvojeni jesu potrebe koje su se pojavile u radu mesnih zajednica i ustanova.
Info Stara Pazova 27.11.2015.
Crveni krst Stara Pazova sutra će organizovati redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Staroj Pazovi u Školi „Heroj Janko Čmelik“ od 9.00 do 13.00 časova. Akcija dobrovoljnog davanja krvi biće organizovana i u nedelju 29. novembra, ali u Novoj Pazovi u prostoru osnovne škole od 8.00 do 13.00 časova. U izjavi za RTV Stara Pazova, Jasna Petrović Živković, stručni saradnik u Crvenom krstu Stara Pazova je apelovala na dobrovoljne davaoce da se odazovu ovim akcijama.
Info Stara Pazova 27.11.2015.
U okviru obeležavanja 100 godišnjice od rođenja Branka Ćopića u biblioteci Dositej Obradović u Staroj Pazovi održan je program posvećen ovom piscu, koji je pripremio Branko Rakočević nekadašnji profesor i dugogodišnji direktor staropazovačke gimnazije. Učesnici programa bili su i hor OŠ Boško Palkovljević Pinki, glumci amateri Marija Hlebijan, Milan Dudić i Radica Števanov, a odlomke je recitovao i Sergej Savić. Uz mnogobrojne učesnike programa i besedu o piscu, uz video bim i savremenu tehniku posetioci su mogli da poslušaju i vide, kako je govorio naš proslavljeni pisac zanimljive dogodovštine, pesme i razmišljanja o životu i detinjstvu.
Sport Vojka 27.11.2015.
U organizaciji šah kluba Sremac u Vojki će se sutra po četvrti put organizovati Open turnir na kome će se okupiti veliki broj šahista iz cele zemlje. Turnir će se igrati osam kola, švajcarski sistem, 15 minuta po igraču. Organizatori su pripremili veliki broj nagrada za najuspešnije. Pokrovitelj turnira je Opština Stara Pazova. Turnir će početi u 10 časova, a partije će se igrati u prostorijama osnovne škole „Milan Hadžić“ u Vojki.