Otkupljujemo stare neispravne akumulatore po ceni od 60 dinara za kilogram. Dolazimo na kućnu adresu ili u firmu po vašem pozivu. D.O.O. Utilis Novi Sad, kontakt telefon 063/501-557.
Firmi „Incom“ su potrebna četiri muškarca za rad na ekstruderima i četiri žene za rad na konfekcioniranju kesa tregerica, i to starosto od 30 do 35 godina. Radi se u tri smene, probni rad traje mesec dana, firma nudi stalni radni odnos. Rad se obavlja u pogonu u Njegoševoj ulici u Staroj Pazovi. Više informacija možete dobiti od 9 do 15 časova na telefon 063 77 11 048.
Firmi Gozba D.O.O. su potrebni mesari za rad u maloprodajnim objektima u Inđiji i Golubincima. Za više informacija zvati na telefone 022/301-311 i 063/10-75-481.


Pregled najnovijih 10 vesti


Politika Stara Pazova 02.03.2015.
U Staroj Pazovi je u subotu formiran inicijativni odbor stranke „Srpski otadžbinski front“ sa namerom da na srpskoj političkoj sceni zaživi još jedna politička organizacija. Na prvom skupu u Staroj Pazovi razgovarano je o osnivačkim aktivnostima, a ujedno i o odabiru ljudi koji će pristupiti stranci. Predsednik inicijativnog odbora Srpskog otadžbinskog fronta, dramski pisac Siniša Kovačević ovom prilikom istakao je da će se ova politička organizacija temeljiti na 18 načela koja nude moguća i izvodljiva rešenja za probleme koji postoje u Srbiji. Ova trenutno najmlađa politička organizacija u Srbiji do sada je osnovana u četrdesetak gradova uglavnom u Vojvodini.
Info Stara Pazova 02.03.2015.
Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo organizuje prezentaciju planiranih ulaganja u vojvođanski agrar, sa ciljem blagovremenog upoznavanja i planiranja investicija. U saradnji sa Poljoprivrednom stručnom službom Sremska Mitrovica, danas od 18.00 časova će delegacija Sekretarijata izložiti planove i razgovarati sa zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima. Prezentacija planiranih ulaganja biće održana u velikoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi.
Info Stara Pazova 02.03.2015.
U Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi u subotu je održano opštinsko takmičenje iz matematike uz učešće 188 učenika od trećeg do osmog razreda iz svih škola sa teritorije Opštine. Od učenika trećeg razreda najuspešnija je bila Sara Stojadinović iz Osnovne škole „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ iz Nove Pazove, Dmitar Maoduš, iz škole Pinki i Luka Linarić, učenik Osnovne škole „23. oktobar“ iz Golubinaca bili su najbolji od četvrtaka, u kategoriji učenika petog razreda najuspešniji je bio Miloš Lazarević, iz novopazovačke škole, od učenika šestog razreda najbolje znanje iz matematike pokazao je Aleksandar Jovanović, iz Osnovne škole „Nikola Tesla“ iz Novih Banovaca, Jovana Gutović, iz novopazovačke škole bila je najbolja od učenika sedmog razreda, dok je u osmom razredu najviše bodova osvojio Dejan Kovačević, iz škole „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ iz Nove Pazove.
Društvo matematičara će u narednim danima dostaviti školi Pinki informaciju o rangu učenika po nagradama, nakon čega će najuspešnijima biti uručene diplome, rekao je direktor škole domaćina Milan Predojević.
Info Stara Pazova 02.03.2015.
Na opštinskom takmičenju iz stranih jezika, u subotu u OŠ „Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi, učestvovali su učenici osmih razreda iz svih 9 osnovnih škola sa teritorije staropazovačke opštine. Najviše je bilo prijavljenih za engleski jezik, čak 38, od kojih se petoro plasiralo na međuopštinsko takmičenje. Znanje nemačkog jezika proverilo je 9 učenika, a na dalje takmičenje plasirala se jedna učenica. OŠ „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ iz Nove imala je jedina učenike na takmičenju iz ruskog jezika, o od petoro, četvoro se plasiralo na međuopštinsko takmičenje.
Sport Stara Pazova 02.03.2015.
Fudbaleri Hajduka 1925 Podunavca iz Belegiša i Sloge iz Erdevika igraće u finalu kupa Srema. Hajduk 1925 Podunavac je u Belegišu, u polufinalu, pobedio Napredak iz Popinaca sa 1:0, a Sloga iz Erdevika je u Sportskom centru u Staroj Pazovi pobedila Omladinac iz Novih Banovaca nakon boljeg izvođenja penala, ukupnim rezultatom 4:2. U regularnom toku utakmica je završena 0:0. Finale će se igrati u nedelju 8. marta u Erdeviku.
Sport Stara Pazova 02.03.2015.
Pioniri Rada pobednici su međunarodnog turnira „Trofej Stara Pazova 2015“, pošto su u triagonalu bili bolji od Sarajeva i Akademije Hadži iz Rumunije, četvrto mesto osvojila je Akademija Bambi iz Zrenjanina, peta je bila Crvena Zvezda, a šesti Omladinac iz Novih Banovaca. Kapitenu pobedničke ekipe pehar je uručio Milovan Rajevac jedan od najboljih trenera u Srbiji. Najbolji igrač turnira je Dal Varešanović iz Sarajeva, najbolji strelac je Filip Stuparević iz Rada sa 3 gola, a najbolji golman je Mihaji Popa iz Akademije Hadži. Turnir su organizovali škola fudbala „Vojvodina“ i Opština Stara Pazova, a sve utakmice su igrane u Sportskom centru u Staroj Pazovi.
Sport Stara Pazova 02.03.2015.
Aleksandar Inđić, velemajstor iz Stare Pazove u petom kolu prvenstva Evrope u Jerusalimu zabeležio je pobedu protiv Sebastijana Fišera iz Nemačke. Bila je to druga pobeda Inđića na prvenstvu i uz dva poraza i jedan remi sa 2,5 poena se nalazi u sredini tabele. U Jerusalimu danas su na programu partije šestog kola.
Sport Banovci Dunav 02.03.2015.
U naselju Banvovci-Dunav juče su odigrana dva kola prvenstva Opštine u šahu. U četvrtom kolu Vukašin Grčić je pobedio Jovanovića, Miloš Stanković je savladao Dobričanina, Zobenica je pobedio Tadića, a Vuković Gorana Grčića. Remijem su završene partije Subotić - Skoko i Verenčević - Marija Stanković. Miodrag Stanković je bio slobodan. Posle četvrtog kola na tabeli vode Subotić i Skoko sa po tri i po poena. Danas su na programu partije petog kola.
Info Stara Pazova 01.03.2015.
Pripadnici MUP-a u pronašli su dva mladića iz Stare Pazove za koje se sumnja da su u noći između 26. i 27. februara ispred zgrade opštine Stara Pazova sa jarbola otkinuli i bacili zastavu AP Vojvodine. Protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava za uništenje i oštećenje tuđe stvari, nadležnom tužilaštvu, saopšila je Policijska uprava iz Sremske Mitrovice.
Info Stara Pazova 28.02.2015.
U Centru za prevenciju u Staroj Pazovi organizovan je Bazar zdravlja. Preventivna akcija besplatnog merenja krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi i telesne težine, uz određivanje bodi mas indeksa i procene gojaznosti, koju je u cilju ranog otkrivanja dijabetesa oganizovalo novoosnovano Društvo za borbu protiv šećerne bolesti opštine Stara Pazova, naišla je na veliko interesovanje građana, koji su iskoristili mogućnost da bez zdravstvene knjižice i zakazivanja provere svoje zdravlje.
Pored toga, građani su mogli da dobiju savet lekara i da pitaju sve što ih interesuje u vezi zdravstvenih problema i o zdravlju uopšte.