Počelo je veliko sezonsko sniženje kolekcije proleće-leto u prodavnicama obuće Boteko. Iskoristite priliku povoljne kupovine na 5 mesečnih rata.
Prodaje se dvosoban stan od 70 kvadrata u Staroj Pazovi kod Mediusa sa dve garaže ispod zgrade. Cena po dogovoru. Za više informaciji zvati na telefon 062/801-4776.
Rockwelland je otvorio konkurs za dva radna mesta u pogonu alatnice i gumarske proizvodnje, za majstore svih starosnih dobi i trenutnog statusa. Primamo i penzionere. Svi imamo pravo na zaradu od svog znanja. Minimum znanja za alatničara je poznavanje rada na svim univerzalnim alatnim mašinama, dok je za gumarskog radnika rad na gumarskim presama i dvovaljku. Konkurs je otvoren od 3.7. do 13.7. 2015. godine. CV možete doneti lično ili poslati poštom na adresu Rockwelland, Golubinačka 26, Inđija, ili elektronski na mejl-adresu: officerockwelland@gmail.com. Kontakt telefoni su: 022/557-700 i 063/503-425.
Napredak a.d. Stara Pazova otkupljuje stočni ječam, pšenicu i kukuruz. Informacije možete dobiti na telefone 022/312-643 i 064/868-26-19.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Golubinci 03.07.2015.
Danas je u Golubincima boravio NJ.E. ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin zajedno sa generalnim direktorom kompanije “RŽD Internešnal” Sergejom Pavlovim. Skupa sa predstavnicima škole, mesne zajednice Golubinci i lokalne samouprave obišli su OŠ “23. oktobar” koja će do početka naredne školske godine biti renovirana zahvaljujući sredstvima ove kompanije koja uveliko radi na rekonstrukciji i modernizaciji srpskih pruga. Projekat pomoći srpskim školama realizuje se na osnovu sporazuma koji je postignut između predsednika ove kompanije koja radi na rekonstrukciji srpskih pruga Vladimira Ivanovića Jakunjina i predsednika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića. U ovoj školi gorući problem je star krov na čiju rekonstrukciju će biti stavljen akcenat radova. Rusku delegaciju svečano su dočekali direktor škole Milorad Bosančić, pomoćnik predsednika opštine Goran Savić, direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević, predsednik Mesne zajednice Golubinci Mirko Jovanović kao i kolektiv škole i meštani Golubinaca.
Ovom prilikom generalni direktor „RŽD Internešnala“ Sergej Pavlov uručio je direktoru škole Miloradu Bosančiću sliku hrama Hrista Spasitelja kao znak večnog prijateljstva dva naroda.
Info Novi Banovci 03.07.2015.
Mesna organizacija saveza boraca Novih Banovaca sutra, u 11 časova, položiće venac na spomen obeležje palim borcima, rekao je za RTV Stara Pazova Milomir Banduka, sekretar ove organizacije. Posle svečanosti predviđena je radna izborna sednica, a zatim druženje u Lovačkom domu, najavio je Banduka.
Sport Belegiš 03.07.2015.
Dragan Macura je novi trener fudbalera Hajduka 1925 Podunavca iz Belegiša. On je preuzeo ekipu umesto Đorđa Maletića koji je vodio Belegišane u finišu prolećnog dela prvenstva u Sremskoj ligi. Macura je nekada bio trener Zemuna gde je vodio i omladinsku školu, Jedinstva iz Stare Pazove i Železničara iz Beograda. Prema rečima Alekse Milosavljevića člana uprave sremskoligaša iz Belegiša ekipu je već pojačalo nekoliko kvalitetnih igrača, a novi trener će sa radom početi sredinom sledeće nedelje kada će i početi pripreme za novu fudbalsku sezonu.
Info Stara Pazova 02.07.2015.
Na teritoriji staropazovačke opštine tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje i iz vazduha obaviće se u periodu od 4.7. do 5.7. i to u sledećim mestima: Golubinci, Krnješevci, Vojka, Nova Pazova, Stara Pazova, Novi Banovci, Stari Banovci, Belegiš i Surduk, uključujući i priobalje Dunava. Preparati kojim će se izvršiti tretman su: Deltasect 1,2 ULV ili Ti Bi 24. Upozoravaju se pčelari da su preparati kojim će se izvršiti tretman toksični za pčele, te da uklone košnice najmanje 5 kilometara od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje 3 dana.
Info ostalo 02.07.2015.
Danas je u Batajnici otvoren novi, savremeno opremljen market trgovačkog lanca Medius. U oko 200 kvadratnih metara savremeno opremljenog prodajnog prostora od sada će meštani ovog dela Batajnice imati prilike da pazare sve što je jednom domaćinstvu potrebno, a po asortimanu robe i mnogo više. Ovo je 14. po redu supermarket Mediusa, a drugi u ovoj beogradskoj opštini. U novom objektu zaposleno je novih 10 radnika, a u ponudi je oko 4000 artikala kao i uvek sveže meso, voće i povrće. Verni potrošači i u ovom marketu mogu da koriste Medius klub karticu koja im donosi brojne pogodnosti pri kupovini.
Kultura Stara Pazova 02.07.2015.
Kulturno leto 2015. donosi brojne dečje predstave i hit filmove. Programi će biti na platou ispred pozorišta i u pozorišnoj sali, a pored letnjeg bioskopa nastavlja i ciklus biografskih filmova. U najavi je i koncert klasične muzike u julu i rok koncert u avgustu, lokalnih umetnika i muzičara. U Galeriji Centra za kulturu biće otvorena stalna postavka slika.
Kultura Stara Pazova 02.07.2015.
Turistička organizacija opštine Stara Pazova izabrala je najlepše fotografije našeg kraja od fotografija koje su pristigle na konkurs za jun mesec. Autori pet fotografija: Tijana Grumić, Željko Ubović, Nataša Raco i Zoran Milić nagrađeni su izletom u Brzeće, kanu avanturom kroz Petrovaradinski rit, ulaznicama za bazene Horizont, ručkom u restoranu Staro mesto i bocama vina iz Vinarije Kovačević. Konkurs za izbor najlepših fotografija traje do kraja godine a svakog meseca se nagrađuju najbolji autori.
Sport Stara Pazova 02.07.2015.
Na sinoćnoj Skupštini SKUD-a Janko Čmelik je usvojen izveštaj o prošlogodišnjem radu i finansijski izveštaj. Sve programske forme su ostvarile planiranu aktivnost i postigli značajne rezultate na smotrama i festivalima. Iako je godina bila teška ipak se rukovodstvo trudilo da obezbedi finansijska sredstva kako za redovnu aktivnost tako i za gostovanja amatera. Na sednici je usvojen i plan rada za ovu godinu u kojoj su amateri već postigli dobre rezultate u dosadašnjem ovogodišnjem takmičarskom ciklusu.
Sport Stari Banovci 02.07.2015.
Ekipa Kafe „Prolaz“ pobednik je Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Kosta Tomašević“ koji je sinoć završen u Starim Banovcima. Pored pobedničkog pehara ovoj ekipi pripala je novčana nagrada od 400 hiljada dinara. Drugo mesto i 100 hiljada dinara, osvojila je Farbara „Vesić“, a treće mesto i 50 hiljada dinara pripalo je ekipi „Dortmund“. Za najboljeg strelca proglašen je Aranđel Stojković iz trećeplasirane ekipe, a najbolji golman turnira je Ivan Stojnić iz pobedničke ekipe. Nagrade je uručio Dejan Majstorović, reprezentativac Srbije u basketu, u završnoj večeri nastupilo je Kulturno umetničko društvo „Izvor“ iz Starih Banovaca, a finalno veče pratilo je više stotina gledalaca. U organizaciji turnira pomogli su: Opština Stara Pazova, Javna komunalna preduzeća „Čistoća“, „Vodovod i kanalizacija“ i Mesna zajednica Stari Banovci.
Info Stara Pazova 01.07.2015.
Na poslednjoj sednici, Skupština opštine Stara Pazova usvojila je izmene Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta, pa će posle 7. jula, kada izmene stupe na snagu, doprinosi biti trostruko manji, a samim tim i jeftinija gradnja u staropazovačkoj opštini. Ovo smanjenje je na neki način i poziv investitorima da ovde grade stambene i poslovne objekte, rekao je Miodrag Vuksan, načelnik Odeljenja za urbanizam i građenje. Za stambeni objekat u prvoj zoni, u centralnim delovima Stare i Nove Pazove i Novih Banovaca, po jednom kvadratu stambene površine doprionosi su iznosili oko dve hiljade dinara, a sada su oko 722 dinara.