Žitopromet-Mlinpek d.o.o. Stara Pazova vrši prijem i otkup merkantilnog suncokreta, roda 2015. po akontnoj ceni od 40 dinara sa PDV-om. Radno vreme od 7 do 20 časova. Za sve informacije zvati na telefon 311-830.
Potreban je mesar za rad u Klanici 808 u Staroj Pazovi. Telefon za informacije je 310-808, zvati radnim danima od 7 do 15 časova.
Prodajem sveže ceđeni paradajz javiti se na telefon 315-762 i mobilni 060/534-36-00. Kralja Petra I 72 Stara Pazova.
Firmi Euromodul iz Nove Pazove su potrebni radnici na sledećim pozicijama: vozač kamiona (C kategorija) - jedan izvršilac, viljuškarista – dva izvršioca, električar - nije ograničen broj izvršilaca. Podatke i radnu biografiju doneti lično na adresu firme, Vojački put 10, Nova Pazova, ili poslati na mejl-adresu konkurs@euromodul.rs.
Firmi MB TRANS iz Novog Slankamena su potrebni: auto-mehaničari, auto-električari, auto-limari i bravari sa i bez iskustva. Zainteresovani se mogu javiti na brojeve telefona: 022/591-585 i 065/55-32-874 radnim danima od 8 do 16 časova. Kontakt osoba je Miroslav.
Farma Bogojević iz Golubinaca vrši akcijsku prodaju tronedeljnih pilića. avgusta. Piliće dovozimo na kućnu adresu. Za sve informacije zvati na telefone 382-192 i 062/876-07-78.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Stara Pazova 31.08.2015.
Opština Stara Pazova danas je po tradiciji nagradila najuspešnije učenike osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili zapažene razultate na brojnim takmičenjima u školskoj 2014/2015. godini. Na svečanom prijemu, koji je održan u svečanoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi, predsednik Opštine Đorđe Radinović i načelnik Odeljenja za društvene delatnosti Željko Šolaja uručili su đacima vredne nagrade. Učenicima generacije i nosiocima Vukovih diploma dodeljeni su tablet uređaji i mini pokloni, đacima koji su osvojili jedno od prva tri mesta na međunarodnim i republičkim takmičenjima i prvoplasiranim učenicima na okružnim takmičenjima dodeljene su vredne novčane nagrade. Nagrađeni su i odabrani prosvetni radnici i vaspitači Pohvalnicama i vrednim knjigama.
Info Stara Pazova 31.08.2015.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za P.K. (21) i I.K. (51) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa. Oni se terete da su u toku noći, provalili u pomoćni objekat jednog domaćinstva i otuđili veću količinu alata, auto-delova i drugih metalnih predmeta u vrednosti oko 100.000 dinara. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.
Kultura Novi Banovci 31.08.2015.
Šesta tradicionalna likovna kolonija „Dunavac”, održana je u subotu, u Domu kulture, u Novim Banovcima. Više od 30 učesnika sa teritorije naše opštine, ali i iz Beograda slikalo je različitim tehnikama, od akvarela do ulja na platnu. Nakon celodnevnog slikanja i druženja, u galeriji „Leonardo“ otvorena je izložba na kojoj su izloženi radovi svih umetnika, učesnika kolonije. Tom prilikom uručene su diplome učesnicima i zahvalnice donatorima i zaslužnim građanima koji su učestvovali u organizaciji ove kulturne manifestacije, koja promoviše kulturu i likovnu umetnost na teritoriji opštine Stara Pazova. Koloniju su organizovali ULU „Leonardo” i Udruženje prijatelji dece i mladih iz Novih Banovaca.
Info Stara Pazova 31.08.2015.
U osnovnim školama na teritoriji naše Opštine sutra će biti upriličen svečani doček i prozivka đaka prvaka. Ove godine Osnovna škola „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi ima četiri odeljenja prvog razreda, u kojima je ukupno 94 učenika, a prozivka prvaka uz svečani program biće organizovana sutra u 9.00 sati. U čast 64 prvaka, raspoređenih u tri odeljenja, učenici škole „Simeon Aranicki“ pripremili su prigodan program koji počinje sutra u 8.15 sati. Prozivka prvaka u najvećoj osnovnoj školi „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ u Novoj Pazovi, koja je u prvi razred upisala 166 učenika, biće obavljena danas u 18 časova.
Kultura Stara Pazova 31.08.2015.
Sa početkom nove školske godine počinju sa radom i amateri u Kulturno umetničkim društvima. Folklorni ansambl Dukat organizuje prijem novih članova, saznajemo od Svetlane Rudić umetničkog rukovodioca ovog ansambla. Prijem novih članova od najmlađih koji će naučiti prve korake na sceni do starijih koji već nešto znaju će biti 1. i 4. septembra od 20 do 21 sat u Sokolskom domu.
Sport Stara Pazova 31.08.2015.
U trećem kolu Srpske lige područje Vojvodina fudbaleri Omladinca igrali su u Novim Banovcima protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice 1:1, Dunav iz Starih Banovaca je pobedio Slogu u Temerinu sa 2:0, dok je Radnički iz Nove Pazove izgubio u Odžacima od ekipe OFK Odžaci sa 3:1. U trećem kolu Novosadsko-Sremske lige Jedinstvo je pobedilo u Staroj Pazovi Mladost iz Bačkog Jarka sa 3:1, a Sremac iz Vojke je savladao LSK u Laćarku sa 2:1. Hajduk 1925 Podunavac iz Belegiša savladao je Rudar u Vrdniku sa 1:0 u trećem kolu Sremske lige, a Jadran iz Golubinaca je izgubio od Slovena u Rumi sa 3:1.
Info Stara Pazova 28.08.2015.
Konkurs za ostvarivanje prava na regresiranu cenu prevoza učenika i studenata traje do 17. septembra, podsetio je danas u izjavi za RTV Stara Pazova Željko Šolaja, načelnik Odeljenja za društvene delatnosti, kulturu i informisanje Opštine Stara Pazova. Šolaja je rekao da učenici i studenti obrasce prijava mogu preuzeti i u mesnim kacelarijama. Takođe, popunjene prijave mogu se takođe predati u mesnim kancelarijama, a detalji u vezi konkursa nalaze se na sajtu Opštine Stara Pazova.
Info Stara Pazova 28.08.2015.
Sve osnovne i srednje škole na teritoriji Opštine spremno će dočekati učenike 1. septembra, rekao je danas u razgovoru za RTV Stara Pazova Milan Predojević, predsednik Aktiva direktora i direktor Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi i istakao da se radovi na uređenju školskih objekata privode kraju. Nova nastavna godina će početi u utorak, 1. septembra. Za učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola i Gimnazije „Branko Radičević“ nastava će biti organizovana u prepodnevnoj smeni, učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola i Tehničke škole u Staroj Pazovi nastavu će pratiti u popodnevnoj smeni, dok će se za učenike Ekonomsko–trgovinske škole nastava izvoditi u dve smene, kazao je Predojević. Od ove školske godine u Osnovnoj školi „Simeon Aranicki“ nastava u prepodnevnoj smeni za učenike od prvog do četvrtog razreda će počinjati u 7.30 časova, u ostalim osnovnim školama nastava počinje u 8.00 sati.
Info Stara Pazova 28.08.2015.
Prema podacima Opštinskog odbora obrazovanja Samostalnog sindikata Srbije u školama u staropazovačkoj opštini od ukupno 782 zaposlena, višak je jedan posto, odnosno osam punih normi. Problem će biti rešen angažovanjem profesora u srodnim predmetima ili preko berze u susednim opštinama - slažu se direktori škola i predsednik Opštinskog odbora obrazovanja Rade Erceg.
Info Stara Pazova 27.08.2015.
U Osnovnoj školi „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi letnji raspust je iskorišćen za održavanje zgrade i uređenje radnog prostora. Tokom leta su okrečene kuhinja i biblioteka, uređena je učionica koju je koristio vrtić u protekloj školskoj godini i prostorija u kojoj će biti smeštena presa za recikliranje, rekla je u razgovoru za RTV Stara Pazova direktorka Slađana Bursać. Zbog povećanog broja odeljenja, od ove školske godine nastava u prepodnevnoj smeni za učenike od prvog do četvrtog razreda će počinjati u 7.30 časova, istakla je direktorka Bursać.