Prodajem sveže ceđeni paradajz. Adresa je Kralja Petra Prvog 72, telefoni 315-762 i 060/534-36-00.
Pobeda Compani d.o.o. iz Nove Pazove koja se bavi proizvodnjom brizgane plastike raspisuje konkurs za radno mesto magacionera sa radnim iskustvom. Za više informacija javiti se lično na adresu firme u industrijskoj zoni (Ulica Četvrta industrijska 11), Nova Pazova, radnim danima od 8 do 17 časova ili subotom od 8 do 14 časova, ili se javite na broj 323-703, 323-802.
Preduzeću “Smiljanić Komerc” DOO je potrebno 5 vozača Uslovi su sledeći: 2 godine radnog iskustva u međunarodnom transportu i poželjna engleska viza ili hrvatski pasoš. Za sve informacije, obratite se na telefon 064/8590394, kontakt je Miroslava Jankovic.
Zidam, preziđujem i čistim kaljeve peći. Sve informacije možete dobiti na telefon 063/498-318.


Pregled najnovijih 10 vesti


Kultura Stara Pazova 04.08.2015.
Centar za kulturu Stara Pazova obaveštava da je predstava "Branka" u izvođenju dramskog studija "Zmaj " iz Iriga otkazana do daljnjeg. Sve informacije vezane za projekcije filmova i gostovanje predstava možete pronaći i na sajtu Centra za kulturu.
Sport Stara Pazova 04.08.2015.
Sport: Članice strelјačke družine Jedinstvo iz Stare Pazove na prvenstvu Srbije koje je održano u Novom Sadu u seniorskoj konkurenciji osvojile su titulu prvaka Srbije u gađanju malikalibarskom puškom u disciplini 60 metaka ležeći. Najveći uspeh u istoriji kluba ostvarila je ekipa u sastavu: Marta Bireš, Ivana Marić i Marija Kolarević koje su upucale 1.823,9 krugova, druga je bila ekipa Novi Beograd Ušće a treća Niš 1881.
Inače sve tri takmičarke Jedinstva su i pojedinačno ostvarile odličan rezultat jer su postavile nove, lične, rekorde. Takmičarke Jedinstva u istom sastavu dan ranije u gađanju malim kalibrom u disciplini 3h20 metaka ležeći su osvojile drugo mesto. Već danas Marija Kolarević, Marta Bireš i Ivana Marić kao i Momčilo Adamović otišli su na kamp za mlade talente u Karataš, a sa njima su otišli i treneri Saša Iker i Stefan Aleksandrovski.
Sport Stara Pazova 04.08.2015.
Velemajstor Borko Lajthajm ovojio je prvo mesto na Open turniru u Staroj Pazovi koji je održan povodom slave mesne zajednice, Sveti Ilija. Lajthajm je osvojio 7,5 poena iz devet kola koliko i drugoplasirani Ivan Sredojević. Od trećeg do šestog mesta sa po šest i po poena su Miroslav Tošić, Goran Arsović, Vladmir Luković i Zoran Avramović. Velemajstor Aleksandar Inđić je zauzeo sedmo mesto sa 6 poena i tako dalje. Najbolje plasirani šahista iz Stare Pazove je Milan Skoko, najbolja omladinka je Marija Stanković, najbolji omladinac Gojko Vučinić, a veteran Dušan Vuković.
Svi oni su dobili novčane nagrade, a fond je bio 80.000 dinara. Turnir se igrao u hali „Park“ u Staroj Pazovi, učestvovalo je oko 60 šahista, igralo se devet kola, 15 minuta po igraču. Organizaciju turnira pomogli su Opština i mesna zajednica Stara Pazova, kao i sponzori koji su obezbedili nagrade.
Info Stara Pazova 04.08.2015.
Danas, 04.08.2015. godine, u vremenskom intervalu od 07,00 do 23,00 časa, za saobraćaj je zatvoren državni put prvog B reda broj 19, prema Graničnom prelazu Sremska Rača. Saobraćaj prema Bosni i Hercegovini se preusmerava na putne pravce prema graničnim prelazima Batrovci i Badovinci.
Info Stara Pazova 03.08.2015.
Mesnu slavu Sv. Iliju, obeležila je MZ Stara Pazova u hotelu Vojvodina, gde su nakon svečanog obreda, sečenja slavskog kolača i reči dobrodošlice Svetislava Subotića, predsednika IO MZ Stara Pazova, dodeljene Plakete sa Poveljom najuspešnijim Staropazovčanima za ovu godinu, kao i novčane nagrade u iznosu od 20.000 dinara, učenicima generacije staropazovačkih osnovnih skola. Nagrađene su Anabela Stošić iz OŠ „Janko Čmelik“, Marija Dimitrijević iz OŠ „Simeon Aranicki“ i Marina Anastasov iz OŠ „Boško Palkovljević Pinki.
Sugrađani koji su za svoj rad i ostvarene rezultate primili Plakete su: Aleksandra Kotarac, odbojkašica Jedinstva, članica juniorske ekipe koja je ovojila četvrto mesto u Srbiji, kao i članica kadetske ekipe koja je osvojila zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu, KK „Front“, koji godinama osvaja brojne trofeje i priznanja na domaćim i stranim takmičenjima, zatim Lidija Gedeljovski, učiteljica u OŠ „Heroj Janko Čmelik“, gde uspešno radi sa mladim recitatorima, od kojih je ove godine jedan stigao do republičke smotre. Plaketa sa Poveljom dodeljena je i Mirjani Radovanović, za svoj dugogodisnji rad i zalaganje u KUD-u „Branko Radičević“, kao i Dr. Milivoju Srećkoviću, načelniku Službe hitne medicinske pomoći, u Domu zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“. Pored mnogobrojnih zvanica slavu su uveličali i gosti iz Poljske, koji su predsedniku opštine Đorđu Radinoviću i rukovodstvu MZ uručili prigodne poklone.
Info Stara Pazova 03.08.2015.
Vinski plato ili degustacija sremskih vina održan sinoć na platou ispred pozrišne sale okupio je vinarije iz Srema i goste iz Makedonije kao i ljubitelje dobre vinske kapljice. Manifestacija je po prvi put organizovana u okviru mesne slave Sveti Ilija u Staroj Pazovi. Prvi korak ka cilju ove manifestacije da se vinska kultura uči i širi je napravljen. Zadovoljni organizatori već planiraju jesenje akcije.
Info Stara Pazova 31.07.2015.
Devetoro učenika, đaka generacije iz staropazovačkih osnovnih škola nagrađeno je putovanjem na Krf, u okviru projekta “Stopama naših predaka“, koje organizuje zvanično glasilo Srpske pravoslavne crkve za decu, „Svetosavsko zvonce“. Povodom predstavljanja samog projekta u zgradi opštine Stara Pazova održana je konferencija za medije. Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova, istakao je značaj ovakvog putovanja, koje je rezultat višegodišnje saradnje opštine Stara Pazova i Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve u domenu podrške i sprovođenja verske nastave u školama na teritoriji Opštine. Na Krf će ove godine putovati 50 učenika iz Republike Srbije, Republike Srpske i Republike Crne Gore, gde će obilaziti znamenitosti, istorijske spomenike i mesta vezana za boravak srpske vojske na Krfu u toku prvog svetskog rata, rekao je Dimitrije Stikić predstavnik Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve.
Putovanje traje od 17. do 29. avgusta. Prisutnima se obratio i Lazar Đukić, zamenik predsednika aktiva direktora. Imali smo prilike da čujemo kako je bilo na prošlogodišnjem putovanju, od učenice Marije Kuzmanović i nastavnice Vladane Bzovski.
Info Stara Pazova 30.07.2015.
Na sastanku Mesnog odbora Matice slovačke u Staroj Pazovi sinoć su na dnevnom redu bile pripreme za Slovačke narodne svečanosti, koje se održavaju u Bačkom Petrovcu od 7. do 9. avgusta. U okviru Slovačkih narodnih svečanosti biće upriličeni brojni kulturni progami, kao i svečana sednica Matice slovačke u Srbiji, na kojoj će biti uručena priznanja zaslužnim pojedincima, među kojima ima i šest Staropazovčana. Pored nagrađenih svečanoj sednici će prisustovati i predstavnici Mesnog odbora.
Info Stara Pazova 29.07.2015.
Po Zakonu o zaštiti potrošača a u cilju boljeg funkcionisanja Čistoće u ovom javnom komunalnom preduzeću od pre nekoliko dana uvedena je nova linija u kol centru. Pozivanjem broja 0800 322 320 građani mogu da se od 7 do 15 časova informišu o radu pojednih službi, ili da postave neka pitanja, eventualno primedbe, izjavio je direktor Jovica Gagrica. Sve se ovo radi kako bi se izašlo u susret građanima a poziva stalno ima i uglavnom se odnose na informacije oko odnošenja smeća, funkcionisanja groblja, uređenja naselja – svega što je u nadležnosti Čistoće.
Info Nova Pazova 29.07.2015.
Dom zdravlja Dr Jovan Jovanović Zmaj dobio je još jednog psihijatra, koji će od septembra raditi u Novoj Pazovi. Dr Biljana Maksimović se vratila sa specijalizacije iz oblasti psihijatrije i počinje sa radom 7. septembra, rekao je za RTV Stara Pazova direktor dr Aleksandar Omerović i istakao da će psihijatri raditi naizmenično u Staroj i Novoj Pazovi, tako da će psihijatrijska služba biti na raspolaganju pacijentima tokom celog dana.