Firma Agroart d.o.o. traži diplomiranog ekonomistu ili agronoma sa iskustvom u komercijalnim poslovima. Obavezno je znanje engleskog jezika perfektno, rad na računaru i rad na internetu savršeno, rad na terenu i B vozačka dozvola, poznavanje poljoprivrednih mašina i rezervnih delova za poljoprivredne mašine – 1 izvršilac. Takođe su potrebni i metalostrugar sa iskustvom – 1 izvršilac I fizički radnik sa iskustvom – 1 izvršilac. Možete se prijaviti na telefon 311-790 ili lično doći na adresu Karađorđeva 52, Stara Pazova.
Zemljoradničkoj zadruzi Agroprom iz Stare Pazove je potreban agronom zaštitar-tehničar. Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone 022/315-346 i 062/250-080 ili da pošalju CV na imejl-adresu branam@open.telekom.rs ili da donesu CV lično u kancelariju Zemljoradničke zadruge Agroprom, Zmaj Jovina 8 u Staroj Pazovi.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Stara Pazova 26.01.2015.
Školska slava, Sveti Sava, sutra će svečano biti obeležena u svim školama u Opštini. U čast Svetom Savi, utemeljivaču srpske države i crkve učenici Osnovne škole „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi pripremili su muzički program uz recital i dramski prikaz, a svečana akademija će biti upriličena sutra u podne, rekla je za RTV Stara Pazova pedagoškinja Jasna Pavlović Anić. Uz sveću, vino, žito, kolač, kuma i prigodan program pod nazivom „Škola nekad i sad“ Savindan će svečano biti obeležen i u Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi, sutra u 13.00 časova, najavio je direktor Milan Predojević. U isto vreme počinje Svetosavski program u Osnovnoj školi „23. oktobar“ u Golubincima, koja i ove godine školsku slavu tradicionalno proslavlja u društvu prijatelja škole.
Svečani program će biti upriličen pod imenom „Lepa reč i gvozdena vrata otvara“. Učenici će izvesti igrokaz „Ljubav ,vera, nada“, predstaviće se školski hor i najbolji orkestar u republici, rekla je za RTV Stara Pazova profesorka srpskog jezika i književnosti Sunčica Ljujić. Školsku slavu Svetog Savu staropazovačka gimnazija i Ekonomsko-trgovinska škola će obeležiti prigodnim programom u holu škole u 11.30. Svoju krsnu slavu, Svetog Savu obeležiće i PU „Poletarac“ u svim svojim objektima. U programu će učestvovati mališani predškolskog uzrasta, kaže vršilac dužnosti direktora Radmila Bogdanović.
Kultura ostalo 26.01.2015.
Tradicionalni 11. Svetosavski skup Erveničana održan je u restoranu Jezero na Adi Ciganliji u Beogradu, sa ciljem očuvanja tradicije, negovanja kulture i običaja. Opština Stara Pazova ima dugogodišnju saradnju sa opštinom Ervenik, podržava i pomaže ovakve manifestacije, s obzirom da veliki broj sugrađana potiče iz tog kraja. Opština Stara Pazova je nedavno pomogla i u prikupljanju sredstava za školski pribor i knjige, koje su dodeljene školama u opštini Ervenik, kao i za obnovu crkve Svetog Nikole. Takođe, do sada je omogućavala i odlazak u Ervenik za vreme “Spasovdanskog skupa”, istakao je načelnik opštine Ervenik, Predrag Burza.
Kultura Stara Pazova 26.01.2015.
Večeras, uoči Svetog Save, u Hramu Pokrova presvete Bogorodice u Staroj Pazovi na večernjoj službi će biti priređen prigodan program u čast Svetitelju. Već po tradiciji, u programu, posle večernjeg bogosluženja, učestvuju učenici škole Simeon Aranicki i Gradski hor Stara Pazova.
Kultura Nova Pazova 26.01.2015.
U susret školskoj slavi, Svetom Savi, u novopazovačkoj školi, koja nosi ime prvog srpskog arhiepiskopa, svetitelja i prosvetitelja, večeras će biti održana Svetosavska akademija. Učenici će izvesti dramski igrokaz pod nazivom „Sveti Sava ćirilicom piše“, a pored učenika škole predstaviće se i oba novopazovačka kulturno umetnička društva. Biće to i prilika da se uruče nagrade učenicima koji su bili najuspešniji na likovnom i literarnom konkursu koji je na temu Svetosavlja organizovan u školi. Svečani program počinje u 17.00 sati.
Sport Stara Pazova 26.01.2015.
U derbiju trinaestog kola Viner štediša Superlige, odbojkašice Vizure iz Beograda pobedile su Jedinstvo u Staroj Pazovi sa 3:1 u setovima. Vizura koja je i zvanični prvak Srbije posle ovog kola se nalazi na prvom mestu sa 33 boda i ima utakmicu manje, dok je Jedinstvo na četvrtom mestu sa 27 bodova. U narednom kolu Jedinstvo će igrati protiv NIS Spartaka u Subotici.
Info Stara Pazova 26.01.2015.
Savet Mesne zajednice Stara Pazova na večerašnjoj sednici trebalo bi da usvoji Finansijski plan mesne zajednice za tekuću godinu. Dnevnim redom je predviđeno i donošenje odluke o usvajanju Plana javnih nabavki mesne zajednice za 2015. godinu. Pred članovima Saveta naći će se i izveštaj o radu Izvršnog odbora između dve sednice Saveta.
Info Stara Pazova 26.01.2015.
Iz godine u godinu sve je manje učenika gotovo u svim školama, pogotovo u školama u kojima se nastava odvija na manjinskom jeziku. U osnovnoj školi Heroj Janko Čmelik u Staroj Pazovi nekada je bilo 1.500 učenika, danas je taj broj opao ispod 300. Sa ciljem zaustavljanja daljeg opadanja broja učenika, u školi je održana prezentacija, na kojoj su roditeljima sadašnjih i budućih đaka predstavljeni rezultati i uspesi, koje učenici postižu svake godine, način rada i prednosti ove u odnosu na druge škole.
Kultura Nova Pazova 26.01.2015.
U petak je u Galeriji KPC Nova Pazova otvorena izložba fotografija Marije Konjikušić iz Beograda pod nazivom „Priča o igračkama“. Ova mlada istoričarka umetnosti 15 godina se bavi fotografijom. Izlagala je na dve samostalne i više grupnih izložbi a ovo je njeno prvo predstavljanje u Novoj Pazovi. Izložbu je otvorio Vladimir Došenović, predsednik Umetničkog udruženja Nova Pazova a posetioci mogu do 20. februara da kroz fotografije zavire u svet igračaka, koje su neizbežan deo odrastanja svakog čoveka.
Info Stara Pazova 23.01.2015.
Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija Stara Pazova, počelo je danas sa isključenjima dužnika sa vodovodne mreže. Isključuju se dužnici sa dugovanjima preko 50 hiljada dinara, rekla je za RTV Stara Pazova Aleksandra Milićević – rukovodilac Službe kontrole naplate. Ekipe Vodovoda adanas su bile u Novim Banovcima, a u narednom periodu isključenja će biti izvršena i u ostalim naseljima opštine. Vodovod i dalje daje mogućnost reprograma duga.
Info Stara Pazova 23.01.2015.
U Domu zdravlja Dr Jovan Jovanović Zmaj počela je vakcinacija dece petovalentnom vakcinom Pentaksim. U staropazovački Dom zdravlja stiglo je 45 doza Pentaksim vakcina, koje su raspoređene na sva odeljenja pedijatrije, rekla je za RTV Stara Pazova načelnica Službe pedijatrije dr Biljana Borovac Božić istakavši da prvu vakcinaciju dece roditelji treba da zakažu kod svog izabranog lekara. Prema novom pravilniku, ova vakcina je besplatna za decu koja su prvog januara napunila dva meseca, znači decu koja su rođena prvog novembra i kasnije. Polivalentna vakcina Pentaksim sadrži vakcinu protiv difterije, tetanusa, velikog kašlja, poliomijelitisa i hemofilusa influence.