Vesti u poslednjih nedelju dana
starije vesti se nalaze u arhivi

Politika Stara Pazova 21.02.2017.
Skupština opštine Stara Pazova usvojila je danas Programe rada i Finansijske planove za ovu godinu: narodne biblioteke, centra za kulturu, Crvenog krsta, Predškolskih ustanova Poletarac i Radost, doma zdravlja, centra za socijalni rad i turističke organizacije. Skupština je prihvatila Finansijske planove mesnih zajednica, zeleno svetlo dobila je Odluko o izmenama Odluke o promeni osnivačkog akta Čistoće, a na predlog odbornika Srpske radikalne stranke Dragana Roksandića, sa prošle sednice, da se odbornici odreknu dela naknade za lečenje Stojana Radeke, Goran Jović, predsednik skupštine je obrazložio da se o tome ne donosi odluka nego da je to lični čin svakog odbornika. Roksandić se zatim za govornicom odrekao svoje naknade za naredni mesec u ovu svrhu.
Info Stara Pazova 21.02.2017.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom pretresa stana L.M. starog 25 godina pronašli i zaplenili 185 grama suve biljne materijae sumnjive na marihuanu. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti doveden u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici. Nezvanično saznajemo da je L.M. osumnjičen da je prošle godine u martu učestvovao u fizičkom obračunu sa smrtnim ishodom koji se dogodio u centru Belegiša.
Sport Stara Pazova 21.02.2017.
Zakonom o sportu koji je stupio na snagu 16. februara prošle godine predviđeno je da se lekarski pregledi za decu od 6 do 14 godina, sportiste u klubovima i drugim sportskim organizacijama finansiraju iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Deca koja se bave školskim sportom i deca sportisti u klubovima uzrasta od 6 do 14 godina dužni su da na svakih šest meseci urade obavezne lekarske preglede. U staropazovačkom Domu zdravlja besplatni lekarski pregledi za decu sportiste od trenutka kada napune šest godina pa do svog 14-og rođendana su sporadični i vrše se jednom do dva puta mesečno. Nadležni ističu da je ovakvu vrstu preventivnih pregleda neophodno zakazati, a nakon obavljenog pregleda, njnihovi roditelji dobijaju lekarska uverenja i prilažu ih u sportskom klubu u kome dete trenira.
Info Stara Pazova 21.02.2017.
Ministarstvo odbrane Republike Srbije raspisalo je konkurs za prijem kandidata iz građanstva za učenike Vojne gimnazije, koji je otvoren do 15. marta. Konkurs za Srednje stručne vojne škole, kadete Vojne akademije i Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije otvoren je do 31. marta. Zainteresovani, detalje konkursa
Mogu dobiti u Centru Ministarstva odbrane u Staroj Pazovi, ulica Ćirila i Metodija 18 i u Inđiji, ulica Dunavska broj 2. Informacije se mogu dobiti na telefone: 022/ 317 – 085 i 022/561 – 557, a dostupne su i na sajtu www.ministarstvoodbrane.gov.rs
Život Stara Pazova 21.02.2017.
U prošloj godini ostvareno je 30 hiljada 925 noćenja u smeštajnim kapacitetima na teritoriji Opštine Stara Pazova, a od boravišne takse u budžet opštine uplaćeno je oko milion i 860 hiljada dinara. U 2015-toj registrovana je 31 hiljada 14 noćenja, a prihod od boravišne takse iznosio je skoro milion i 870 hiljada dinara, navedeno je u Programu rada Turističke organizacije Opštine Stara Pazova. Poređenja radi, u 2010. godini registrovano je 6.142 noćenja, i iz godine u godinu bio je u porastu. Ove godine u opštinskom budžetu za rad turističke organizacije opredeljeno je 10 miliona 350 hiljada dinara.
Život Stara Pazova 21.02.2017.
Predavanje na temu „Ishrana posle 65-te“ u organizaciji Crvenog krsta Stara Pazova održaće se sutra u Beloj zgradi sa početkom u 19 časova. Nutricionista Marina Šašić će pokušati da da odgovore na pitanja kakve se promene sa starenjem dešavaju u organizmu, koliko je važna ishrana i kako usvajati zdrave navike.
Život Stara Pazova 21.02.2017.
Duštvo za afirmaciju invalida „Feniks“ iz Stare Pazove organizuje 83. po redu Poselo pod nazivom „Dobro došli, prijatelji“ koje će se održati sutra u 18 časova, u prostorijama Kluba za dnevni boravak. Gosti posela su Zdravko Knežić, Jan Čemerski Čeme i drugi.
Politika Stara Pazova 20.02.2017.
Odbornici Skupštine opštine Stara Pazova na sutrašnjoj sednici razmatraće Programe rada i finansijske planove: Narodne biblioteke, Centra za kulturu, Turističke organizacije, Crvenog krsta, Predškolskih ustanova Poletarac i Radost, Doma zdravlja i Centra za socijalni rad. Na dnevnom redu su i finansijski planovi mesnih zajednica na osnovu kojih će Mesnoj zajednici Nova Pazova iz budžeta pripasti 20 miliona, Golubinci 10 miliona, Novi i Stari Banovci po 15 miliona, Mesnoj zajednici Banovci Dunav 7 miliona i Krnješevci pet milona dinara. Pred odbornicima će biti i Predlog Odluke o izmenama Odluke o promeni osnivačkog akta Čistoće na osnovu koga se ovom javnom preduzeću dodeljuju delatnosti: obezbeđivanje javnog osvetljenja i održavanje ulica i puteva.
Info Stara Pazova 20.02.2017.
Sutra bez napona u periodu od 9 do 9:30, ostaje TS Fruškogorska, u Golubincima, a u periodu od 10:30 do 11:30, TS Hvjezdoslavova u Staroj Pazovi. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu.
Kultura Stara Pazova 20.02.2017.
Dugometražni film i "prvenac" reditelja Predraga Jakšića "Povratak" sutra ima premijeru u Beogradu, a pre toga pretpremijeru u Staroj Pazovi. Na prvoj projekciji od 17 časova publici će se predstaviti i deo glumačke ekpie, glavni akteri filma Lazar Rokvud i Džon Sevidž, neki od domaćih glumaca i troje staropazovačkih. Nakon odsustva od 14 godina u srpski film se vratila Dubravka Mijatović, a u ovom neobičnom spoju pojavljuju se i Radivoje Raša Bukvić, Vesna Stanojević, Rada Đuričin, ali i rok muzičar Bora Đorđević. To je i poslednji projekat preminulog Milorada Mandića Mande, a među plejadom poznatih glumaca, našli su se i pazovački i to Marija Hlebjan, Vladimir Kerkez i Aleksander Bako. Reditelj kaže da ne može žanr ovog filma da se opiše samo jednim smerom. "Povratak" je svojevrsna psihološka studija, ispričana trilerskim obrascem, o povratniku koji nakon 40 godina dolazi u rodni kraj u kome više nema nikog svog. Nakon pretpremijere u Staroj Pazovi, film „Povratak“ biće prikazan i u Novoj Pazovi i u Starim Banovcima.
Život Stara Pazova 20.02.2017.
Povodom Međunarodnog dana bezbednog interneta, koji se obeležava 14.februara, Stručni tim za zaštitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja Doma zdravlja "Dr J.J.Zmaj" Stara Pazova, organizovao je danas stručno predavanje na temu “Sprečavanaje sajber nasilja – odgovornost odraslih u izgrađivanju samopoštovanja kod deteta". Predavači su bile Dušica Popadić, direktorka Incest trauma centra iz Beograda i dr Ljiljana Bogavac, zamenica direktorke. Predavanju su prisustvovali predstavnici doma zdravlja, predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola, policije. Nova tehnologija je proširila i rizike za seksualno zlostavlanje dece. Bezbednost dece na internetu je sve veći problem i zlostavljanje najčećše traje veoma dugo dok ne otkrije. Prevencija i zaštita dece od sajber nasilja, trebalo bi da se ogleda u boljoj komunikaciji i poverenju sa njihovim roditeljima, nastavnicima, ali i predstavnicima socijalnih službi i javnih ustanova.Važno je znati i da nasilje koje se dešava na internetu ostavlja iste posledice kao nasilje koje se dešava u stvarnom svetu.
Život Stara Pazova 20.02.2017.
Mnogi muškarci ne osećaju se prijatno na poziciji medicinske sestre, bebisiterke i sličnim zanimanjima koja su „rezervisana“ za osobe ženskog pola. Jedna od profesija gde žene dominiraju je i rano obrazovanje. Muškarac u vrtiću okružen decom dok im na šarenom tepihu čita „Pepeljugu“ i dalje je prava retkost. Vaspitači u vrtićima zanimanje je u kojem, bar kada je u pitanju Stara Pazova dominiraju žene. U dva vrtića zaposleno je svega tri vaspitača, a prvi među njima koji već 15 godina radi sa decom u Predškolskoj ustanovi „Poletarac“ je Vojislav Žakula. Kolege u vrtiću saglasne su da deca vole sve što je novo i da im odgovora muško – ženska kombinacija u sobi, jer ih to podseća na porodicu. Iako je nakon srednje škole upisao sociologiju, Vojislav Žakula smatra da je posao vaspitača odabrao njega, te je ubrzo uspešno završio Višu pedagošku akademiju i Učiteljski fakultet u Beogradu i stekao zvanje diplomiranog vaspitača. Sada kada sa decom radi deceniju i po, kako kaže ne kaje se i raduje se svakom novom danu na poslu.
Sport Stara Pazova 19.02.2017.
Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobednice su 51 kupa Srbije. One su u finalu pobedile u Staroj Pazovi u hali „Park“ Dinamo iz Pančeva sa 3:0 u setovima /25:11, 25:21, 25:23/ i ostvarile istorijski uspeh, pošto su prvi put osvojile vredan trofej. Pobednički pehar kapitenu Jedinstva Sari Sakradžija predao je Zoran Gajić predsednik OS Srbije, a pre toga su igračicama podeljene zlatne medalje, a to su učinili Đorđe Radinović predsednik Opštine Stara Pazova i Bogdan Mamuzić predsednik Udruženja klubova Super i Prve lige i prvi čovek kluba iz Stare Pazove. Za najbolju igračicu finalnog turnira proglašena je Nina Jakić bloker u Jedinstvu, kojoj je priznanje uručio Đula Mešter potpredsednik OS Srbije. Odbojkašice Dinama koje su poražene u finalu dobile su srebrne medalje koje su im uručili Saša Pavlov gradonačelnik Pančeva i Veroljub Dugalić potpredsednik OS srbije, a pehar kapitenu Dragani Marković za učešće u finalu je uručio Ivan Knežević generalni sekretar OS Srbije. Ovaj veliki uspeh za Jedinstvo ostvarile su kapiten Sara Sakradžija, Marija Vujnović, Nina Jakić, Milica Radišić, Ivana Mrdak, Emilija Antanasijević, Jelena Petrov, Jelena Olujić, Jelena Vulin, Sanja Kaličanin, Marija Škorić i Jovana Đukanović koje je uspešno sa klupe predvodio trener Jovo Caković. Utakmicu finala u Staroj Pazovi ispratilo je više od 1000 gledalaca koji su sve vreme davali veliku podršku igračicama Jedinstva, a na kraju nisu krili ushićenje zbog velikog uspeha. Jedinstvo je do pobede došlo boljom igrom u sva tri seta, naročito su dominatnu igru pokazale u prvom setu, kada su posle vođstva Dinama od 8:6 napravile seriju 10:1 i prešle u ubedljivo vođstvo i rešile taj set u svoju korist. U drugom i trećem setu Dinamo je pružilo mnogo jači otpore, ali im to nije bilo dovoljno da se ugrozi pobeda Jedinstva. Po završetku utakmice usledeilo je veliko slavlje, a trener Jovo caković nije krio zadovoljstvo zbog velikog uspeha i istakao je da je kruna dugog i strpljivog rada. Odbojkašicama Jedinstva na velikom uspehu čestitao je i Đorđe Radinović predsednik Opštine Stara Pazova koji je još jednom istakao da smo svi zajedno ponosni zbog igračica iz Stare Pazove koje su još jednom pokazale da su bez premca u srbiji uz želju da se uskoro proslavi i šampionska titula. On je takođe istakao da će Opština nastaviti da ulaže u sport, kako bi rezultati bili još bolji. Zoran Gajić prvi čovek OS srbije je pohvalio organizaciju finalnog turnira, čestitao Jedinstvu na osvojenom trofeju i istakao da je ovo još jedan dokaz koliko je odbojka u Staroj Pazovi značajan i polurana sport uz dugu i svetlu tradiciju. Aleksandar Vladisavljev trener Dinama je čestitao Jedinstvo osvojen kup istakao da je njegova ekipa pružila koliko je mogla u ovom trenutku, a posebno je pohvalio publiku i sjajan ambijent u hali „Park“ u vreme dok je turnir trajao.
Sport Stara Pazova 18.02.2017.
Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove igraće u finalu 51. kupa Srbije protiv odbojkašica Dinama iz Pančeva. U prvoj utakmici polufinala u hali „Park“ pred više od 1.000 gledalaca pobedile su branioca kupa ekipu Vizure sa Novog Beograda sa 3:0 u setovima /25:14, 25:23, 25:21/. Jedinstvo je bilo bolje tokom čitavog meča, mada je Vizura u drugom i trećem setu uspevala da održava rezultatsku ravnotežu, ali bez snage da u bilo kom trenutku ugrozi sigurnu igru i pobedu Jedinstva. Koliko je Jedinstvo jači rival od Vizure videlo se već u prvom setu, kada su beograđanke imale vođstvo od 9:6, da bi serijom od 9:0 domaće igračice povele sa 14:9 i do kraja tog seta samo uvećavale prednost da bi ga dobile sa ubedljivih 25:14. Drugi i treći set je doneo više neizvesnosti i bolju igru Vizure, ali ne toliko da bi sprečile domaći tim da se nađe još jednom u finalu kupa Srbije. Trener Jedinstva Jovo Caković je posle utakmice čestitao svojim igračicama na odličnoj igri i zahvalio publici što je došla u velikom broju i pružila podršku njegovom timu. On je takođe rekao da je njegova ekipa bila bolja tokom čitavog meča, bez obzira što je Vizura pretila u drugom i trećem setu. Caković je takođe rekao da pravu igru svog tima očekuje i u finalu i da će igračice imati dovoljno vremena da se pripreme za taj meč i prirede još jednom, veće, slavlje navijačima nego večeras, a to je pobeda i da pehar pobednika kupa Srbije prvi put krasi vitrine Jedinstva. Jovica Cvetković trener Vizure je odao priznanje domaćinu na odličnoj igri i istakao da njegov tim protiv ovako dobrog tima iz Stare Pazove nije mogao više uzimajući u obzir i situaciju u kojoj se ekipa nalazi u poslednjih nekoliko dana. Cvetković koji je ekipu preuzeo pre dva dana nije želeo da govori o stvarima u klubu i činjenici da nije imao dovoljno vremena da pripremi meč sa Jedinstvom, jer nije hteo na taj način da umanji zasluženu pobedu ekipe iz Stare Pazove poželevši im puno sreće i pobedu u finalu. Finale će se igrati u nedelju u 18 časova u hali „Park“ u Staroj Pazovi.
Sport Stari Banovci 17.02.2017.
:Košarkaši Dunava iz Starih Banovaca poraženi su u poslednjoj utakmici četvrt-finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu od Partizan NIS-a sa 80:60 i na taj način završili nastup u ovom takmičenju. Starobanovčani su dobro počeli utakmicu i prvu četvrtinu završili 18:18. Međutim, kako je vreme odmicalo tako je tim Partizana preuzimao igru u svoje ruke i povećavao razliku, najveću prednost su imali od 23. poena. I pored ubedljivog poraza košarkaši Dunava nisu razočarali, jer su za protivnika imali naš najtrofejniji klub. Od svih timova iz Košarkaške lige Srbije Dunav je pružio najžešći otpor i najduže odolevao favorizovanom rivalu. Najefikasniji u redovima Dunava je bio Lazar Zorčić koji je postigao 19. poena, a starobanovčani su u Nišu imali i podršku više od 300. gledalaca. Ovo je inače najveći uspeh koji su košarkaši iz Starih Banovaca ostvarili u svojoj istoriji. Protivnik Partizan NIS-u u polufinalu će biti branilac trofeja Mega Leks koja je pobedila Dinamik sa 84:57. U drugom polufinalu će se sastati Crvena Zvezda mts i FMP Železnik, a pobednici ovih utakmica igraće u nedelju u finalu.
Sport Stara Pazova 17.02.2017.
U Staroj Pazovi će se sutra i u nedelju održati 51. finale kupa Srbije za odbojkašice. Pored domaćina, odbojkašica Jedinstva na finalnom turniru će nastupiti i Vizura iz Novog Beograda, koja brani trofej osvojen prošle godine, Spartak iz Subotice i Dinamo iz Pančeva. Sutra će se u prvoj utakmici od 18. časova, sastati Jedinstvo i Vizura, a u 20.30 časova će početi duel između Spartaka i Dinama. U nedelju u finalu Kupa Srbije sastaće se pobednici polufinalnih mečeva, a utakmice će početi u 18 časova. Ovo je drugi put uzastopno, a treći za poslednje četiri godine da se ginalni turnir Kupa Srbije organizuje u Staroj Pazovi uz veliku pomoć Opštine Stara Pazova. Sve utakmice kupa će se igrati u hali „Park“ u Staroj Pazovi.
Život Nova Pazova 17.02.2017.
Rezultat humanitarnog turnira u malom fudbalu za Stojana Radeku, koji je odigran juče i prekjuče u Novoj Pazovi, je 208.630 dinara. Fudbalski klub Radnički iz Nove Pazove u saradnji sa Fudbalskim klubom Arena okupio je 20-tak mlađih selekcija klubova i škola fudbala iz staropazovačke opštine, Batajnice, Zemuna i Beograda i svi su poneli titulu pobednika. Svaki gol bio je za Stojana i najmlađi fudbaleri pokazali su sportki duh i humanost.
Info Vojka 17.02.2017.
Nakon zastoja do koga je došlo zbog velike hladnoće, radovi na rekonstrukciji centra Vojke su u punom jeku. Mehanizacija i radnici Srem puta su na gradilištu, a vidljive su konture kružnog toka. Građani sa kojima smo jutros razgovarali u centru sela, pozdravljaju radove i očekuju da će nova raskrsnica doprineti odvijanju saobraćaja. Meštani sporednih ulica koje su kao obilaznice pretrpele oštećenja na kolovozu i bankinama, očekuju da one budu dovedene u prvobitno stanje. U izjavi za RTV Staru Pazovu, predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović je obećao da će u tim ulicama biti postavljen novi asfalt čim se okončaju radovi u centru. Predsednik opštine je takođe najavio da će biti sanirane ulice i u drugim mestim koje su asfaltirane pre nekoliko godina, i koje su delimično oštećene. Takođe je rekao da će ovih dana biti raspisani tenderi za rekonstruciju centara Krnješevaca i Surduka i da su projekti spremni.
Život Golubinci 16.02.2017.
Sinoć u kafani Salaš u Starim Banovcima na humanitarnoj svirci za Stojana Radeku, sakupljeno je oko 182 hiljade dinara, izjavio je za RTV Stara Pazova Slobodan Trivanović, organizator. Humanitarnoj večeri Omladinske organizacije Golubinaca u kafe klubu Feniks, prisustvovalo je oko 500 ljudi, a sakupljeno je oko 435 hiljada dinara, rekao je Nikola Kovačević, organizator.
Info Belegiš 16.02.2017.
Sinoć su članovi Lovačkog društva „Fazan“ iz Belegiša, u prisustvu velikog broja gostiju iz čitave Srbije obeležili svoju slavu Sretenje. Čin sečenja slavskog kolača obavio je sa kumovima sveštenik Đorđe Kovljen, a zatim Miroslav Stanisavljević, predsednik lovačke organizacije Belegiša uručio je zahvalnice lovcima Dolova za 40 godina bratimljenja, lovcima Čelareva za deset godina bratimljenja, i lovcima iz Sota za dve godine bratske saradnje. Potpisana je i Povelja o bratimljenju sa lovcima Ada[evaca. Zahvalnice su uručene i mnogim drugim lovačkim udruženjima iz Srbije, predstavnicima Opštine Stara Pazova i javnih preduzeća, kao i Draganu Šormazu, predsedniku Lovačkog saveza Srbije i Aleksandru Milovančevu, predsedniku lovačke organizacije Vojvodine.
Život Stara Pazova 16.02.2017.
Tuđe nesreće pogađaju ljude i teške životne priče u svima izazovu onu najlepšu ljudsku osobinu– humanost. Upravo tu stranu pokazuju poslednjih dana svi stanovnici opštine Stara Pazova. Svako daje koliko može, samo da petogodišnji Stojan Radeka ne bi bio uskraćen za srećno detinjstvo i odrastanje. Pazovački slikari, okupljeni u Udruženju likovnih umetnika Stara Pazova uradili su ono što najbolje znaju, organizovali su humanitarnu likovnu koloniju, čijoj organizaciji je finansijski pomogla je MZ Stara Pazova. Iako je najniža cena slike bila 600 dinara, ali su posetioci, cenivši rad umetnika i znajući da će na ovaj način pomoći jednom malom dečaku da ozdravi, plaćali i više. Oko 15 hiljada dinara prikupljeno je na samom koloniji, a s obzirom da je nastalo dosta radova, Udruženje planira da u narednom periodu organizuje prodajnu izložbu, sa koje će prihod takođe pokloniti malom Stojanu.
Sport Stari Banovci 16.02.2017.
Košarkaši Dunava iz Starih Banovaca sutra će u Nišu igrati protiv Partizana NIS iz Beograda u četvrtfinalu kupa Radivoja Koraća. To je najveći uspeh koji su starobanovčani ostvarili u svojoj istoriji. Utakmica će se igrati u hali „Čair“ i počeće u 19.30 časova. Kako se očekuje košarkaši Dunava će imati podršku preko 300. navijača koji će ih bodriti na ovoj utakmici. Pobednik ovog meča igraće u polufinalu sa pobednikom meča Mega Leks - Dinamik, a ta utakmica će početi u 17. časova. Finalni turnir počinje danas kada će se u četvrtfinalu najpre sastati FMP Železnik i Spartak iz Subotice, a potom će igrati Crvena Zvezda mts i Vršac. Pobednici četvrtfinala sastaće se u subotu u polufinalu, a finale je u nedelju u 21. čas. Pehar pobednika kupa Radivoja Koraća brane košarkaši Mega Leksa.
Info Stara Pazova 16.02.2017.
Odbojkaši Jedinstva će sutra u Staroj Pazovi u šesnaestom kolu Superlige dočekati ekipu Klek Srbijašume. Jedinstvo se nalazi u odličnoj seriji od pet uzastopnih pobeda i sa 21. bodom je šesto na tabeli, dok je Klek tri kola pre kraja prvenstva izgubio gotovo sve šanse da može izboriti opstanak u ligi. Utakmica će se igrati u hali u ulici Branka Radičevića i sutra će početi u 19. časova.
Sport Stara Pazova 16.02.2017.
Karate reprezentacija Srbije otputovala je juče na evropsko prvenstvo koje će se održati u Sofiji. Sa reprezentacijom je otputovao i Velibor Pucar karatista Fronta iz Stare Pazove koji će nastupiti u borbama u kategoriji plus 67. kilograma u konkurenciji mlađih seniora. Prventvo počinje sutra i trajaće do nedelje 19. februara.
Privredno društvo Šahmatik DOO iz Stare Pazove traži nove radnike u proizvodnji – rad za mašinom. Prijave poslati poštom ili doneti lično na adresu: ulica Sama Halupke 47 A, Stara Pazova.
Prodaja poslovnog prostora – lokala izuzetno povoljno, cena već od 350 €/m². Stambeno - poslovni kompleks "ŠAHMATIK", Šafarikova 10, Stara Pazova (prolaz kod "Univerexporta")
Lokali površine 10, 18, 19, 21, 30, 38, 45, 56, 59, 70, 155m².
Povoljnost - pripadajući prostor ispred lokala, kao i besplatan parking.
Kontakt telefoni: 022/310-093, 063/113-22-83
Firmi Mega Plast Jovanovic Doo iz Nove Pazove, potrebni radnici za rad u proizvodnji-vise izvršilaca :osobe ženskog pola za rad na mašini, pakovanje i montiranje i osobe muškog pola na fizičkim poslovima- utovaru i istovaru robe. Javiti se na telefon 022/323-381 od 08h do 16h radnim danima, ili doći lično na adresu Kralja Petra I br.18 od 08h do 16h.
Kompanija Enterijer Janković koja je prisutna na svim svetskim tržištima nakon 25 godina postojanja, nastavlja da proširuje svoje kapacitete u Novoj Pazovi. Tražimo samostalne i vredne stolare i pogonske električare.Ukoliko želite stabilan i siguran posao prijavite se do 22. februara na telefon broj 063/ 11 26 007.
Prodajem nov stan 55m2 u samom centru Stare Pazove. Javiti se na telefon: 060/31-23-950