Mesari Štrbac iz Nove Pazove potrebni vozači B i C kategorije, radnici u pakeraju i radnici u proizvodnji. Kontakt telefon je 069/106-76-05.
Potreban radnik za rad u alatnici. Za više informacija zvati na telefon 065/3-503-198.
Preduzeću Medius potreban mesar sa završenom mesarskom školom i radnim iskustvom. Biografiju možete dostaviti na mejl-adresu medius@medius.rs, doneti na adresu Četvrta inudustrijska 12 Nova Pazova ili u bilo koji maloprodajni objekat Mediusa.
Stovarištu Šovljanski u Starim Banovcima potreban jedna fizički radnik sa poznavanjem građevinskog materijala i jedan viljuškarista. Zainteresovani se mogu javiti na telefon 310-608 ili doći lično na adresu Grčka 2,Stari Banovci.
Omladinskoj zadruzi Dob potrebni momci i devojke do 35 godina starosti za različite poslove u magacinu (lepljenje deklaracija, pakovanje, fizički rad, utovar, istovar, čišćenje). Magacin se nalazi na teritoriji Stare Pazove. Posao je na duže vreme. Prevoz je organizovan iz centra Batajnice, prolazi kroz Novu Pazovu. Svi zainteresovani mogu poslati prijave na na naš sajt www.oz-dob.co.rs ili pozvati na telefon 011/322-00-68.
Potrebni radnici na pakovanju brašna, utovaru i istovaru kamiona u mlinu Žitoprodukt u Batajnici. Za vise informacija zvati na telefon 011/ 7870-064, svakog radnog dana od 10 do 14 časova.


Pregled najnovijih 10 vesti


Sport Stara Pazova 27.04.2015.
Fudbaleri Radničkog u 23. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, pobedili su u Novoj Pazovi Radnički iz Sremske Mitrovice sa 3:1, a Dunav iz Starih Banovaca je izgubio od Bačke 1901 u Subotici sa 3:0. U 23. kolu Novosadsko-Sremske lige Omladinac iz Novih Banovaca je poražen od Sloge u Erdeviku sa 2:1, Jedinstvo je u Staroj Pazovi sa LSK-om iz Laćarka igralo 0:0, a Sremac je u Vojki pobedio Kabel iz Novog Sada sa 2:0. Fudbaleri Hajduka 1925 Podunavca iz Belegiša su u 23. kolu Sremske lige pobedili u Šimanovcima Hajduk 1932 sa 6:0, a Jadran je u Golubincima savladao Prvi Maj iz Rume sa 1:0. Sloga je u Krnješevcima u 23. kolu Druge Sremske lige igrala protiv Obilića 1993 iz Kukujevaca, nerešeno 2:2.
Sport Stara Pazova 27.04.2015.
Na pojedinačnom prvenstvu Srbije u šahu koje se igra u Vrbasu velemajstro Aleksandar Inđić je u derbiju devetog kola pobedio velemajstora Damlјanovića sa 1:0. Posle devet odigranih kola na tabeli vode Šarić sa 6,5 poena, a Inđić je na deobi od drugog do četvrtog mesta sa 6 poena. U desetom kolu prvenstva u Vrbasu Inđić će igrati protiv Bogosavlјevića.
Info Stara Pazova 24.04.2015.
Delegacija opštine Stara Pazova predvođena predsednikom opštine Đorđem Radinovićem, juče je u Briselu učestvovala na bilateralnom sastanku na temu „Saradnja pokrajine Baden Vitemberg i Srbije u ulozi biološke energije u energetskoj sigurnosti i zaštiti klime u dunavskom regionu“. Predstavnici opštine Stara Pazova su sa Francom Unterštelerom, ministrom zaštite životne sredine pokrajine Baden - Vitemberg i Tanjom Goner, iz nemačke organizacije GIZ razgovarali o načinama gradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i proizvodnji energije iz biomase. U telefonskoj izjavi iz Brisela predsednik Radinović juče je rekao da je taj projekat odmakao daleko, jedan od prvih koji će biti realizovani između dveju vlada, i da je ova godina predviđena za izradu projektne dokumentacije.
U toku su dogovori o načinu zajedničkog finansiranja projekta koji vredi preko 30 miliona evra, a naredne godine se može očekivati apliciranje za sredstva predpristupnih fondova Evropske unije, rekao je Radinović i dodao da bi za oko dve godine trebalo da počne izgradnja postrojenja.
Info Stara Pazova 24.04.2015.
Danas je održana 30. sednica Skupštine opštine Stara Pazova na kojoj su prihvaćene izmene i dopune Odluke o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća „Toplana Stara Pazova“ kao i Odluka Nadzornog odbora o izmenama i dopunama Statuta ovog novoosnovanog javnog preduzeća. Suština izmena predstavlja formalno pravnu redakciju osnovnog teksta Odluke o osnivanju i Statuta. Delatnost ovog preduzeća jeste proizvodnja toplotne energije, distribucija i snabdevanja kupaca toplotnom energijom. Današnje skupštinsko zasedanje trajalo je manje od pola sata.
Info Stara Pazova 24.04.2015.
Osnovna škola „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi u nedelju je domaćin opštinskog takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ koje po 46. put organizuje Auto moto Savez Srbije u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, i uz podršku Društva nastavnika tehničkog obrazovanja Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova i lokalne samouprave. Na takmičenju će učestvovati 72 učenika iz svih osnovnih škola sa teritorije staropazovačke opštine, koji će biti podeljeni u tri kategorije, rekao je Milan Predojević, direktor škole domaćina. Učenici se takmiče u teorijskom delu, rešavanjem saobraćajnih testova, kao i u vožnji bicikla na poligonu koji simulira saobraćajne situacije sa kojima se susreću u svakodnevnom životu. Pokrovitelj takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ je Opština Stara Pazova.
Info Golubinci 24.04.2015.
U okviru probnog završnog ispita, učenici osmog razreda danas su polagali test iz matematike. U Osnovnoj školi „23. Oktobar“ u Golubincima test iz matematike polagalo je svih 40 učenika osmog razreda koji su za rešavanje isključivo nepoznatih zadataka imali dva sata, rekao je direktor Milorad Bosančić istakavši da je testiranje proteklo bez problema. Mali maturanti kažu da zadaci iz matematike nisu bili teški. Učenici osmog razreda sutra će polagati test iz srpskog odnosno maternjeg jezika i kombinovani test sa pitanjima iz pet predmeta: biologije, geografije, istorije, fizike i hemije .
Kultura Stara Pazova 24.04.2015.
Sutra će u pozorišnoj Sali u Staroj Pazovi biti održana opštinska smotra dečijeg foklornog stvaralaštva. Ove godine je prijavljen znatno manji broj ansambala u poređenju sa prethodnim periodom, rekla je Anđelka Mali, predsednica Skupštine Saveza amatera Opštine Stara Pazova. Za narodnu tradiciju su prijavljene dve najmlađe dečje grupe staropazovačkog KUD-a Branko Radičević i SKUD-a Janko Čmelik, odakle dolazi i vokalna soliskinja Marija Bzovski. U konkurenciji mlađeg uzrasta prijavljeni su: grupa KUD-a Mitanče iz Belegiša, Izvor iz Starih Banovaca, Branko Radičević iz Novih Banovaca, KUD Mladost iz Nove Pazove i iz Stare Pazove grupe iz Društva Branko Radičević i SKUD-a Čmelik.
U starijem uzrastu ima samo pet grupa koje stižu iz Belegiša, iz Nove Pazove društva Sveti Sava i Mladost i i iz Stare Pazove Radičević i Čmelik. Sve ansamble ocenjivaće selektor Dejan Trifunović, koreograf iz Pančeva a smotra počinje u 16 časova.
Kultura Stara Pazova 24.04.2015.
U Narodnoj biblioteci „Dositej Obradović“ u Staroj Pazovi večeras će biti otvorena izložba fotografija pilota, majora Vojske Srbije Dragoljuba Stefanovića. Na svojim fotografijama Stefanović prikazuje nebo, vazduhoplovstvo i lepote prirode. Otvaranje izložbe je najavljeno za 19 časova, a istovremeno se u ogranku, u Biblioteci Petar Petrović Njegoš u Novoj Pazovi postavlja izložba radova Maše Jović, članice Likovne radionice KUD-a Mladost. U vojačkom ogranku, u biblioteci Vladislav Čikoš, večeras će sa početkom u 19 časova biti održano sremačko književno veče na kome će o svom stvaralaštvu govoriti: Radivoje Prokopijević, Nikola Filipović, Nikola Ninković, Đorđe Ćirković i Boško Marinković.
Sport Stara Pazova 24.04.2015.
U šestom kolu pojedinačnog prvenstva Srbije u šahu koje se igra u Vrbasu, velemajstor Aleksandar Inđić zabeležio je još jedan remi. Ovog puta je poene podelio sa Antićem. Na tabeli posle šestog kola i dalje vode Damljanović i Šarić sa po četiri i po poena, a Inđić je na deobi od 4 do 8 mesta sa tri i po poena. Partije sedmog kola će se igrati danas, a protivnik Inđiću će biti Miloje Ratković.
Info Stara Pazova 23.04.2015.
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava korisnike da će se preko Poštanske štedionice izvršiti isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za mart 2015. godine u četvrtak, 23.4.2015. godine, i privremene novčane naknade nezaposlenim licima, koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, za septembar 2014. godine u petak, 24.4.2015. godine.