Muškom frizerskom salonu u Staroj Pazovi, Svetosavska 22, potreban radnik. Prijave na telefon 063/534-324.
Potreban radnik u proizvodnji, muskarac za rad na mašinama za plastiku do 40 godina. Radno iskustvo nije neophodno. Firma se nalazi u Staroj Pazovi. Zainteresovani mogu da se jave na telefon 063/ 589-916.
Mesari Štrbac iz Nove Pazove su potrebni radnici za rad u pakeraju za lepljenje deklaracija i pakovanje robe. Možete se prijaviti na telefon 069/711-283.
Firmi Agroart iz Stare Pazove su potrebni radnici sledećih profila: sa završenim poljoprivrednim fakultetom , smer navodnjavanje i melioracija, potrebno radno iskustvo u projektovanju zalivnih sistema – jedan izvršilac; sa završenim mašinskim, poljoprivrednim ili ekonomskim fakultetom, potrebno radno iskustvo u vođenju proizvodnje i nabavke – jedan izvršilac i radnik metalske struke sa radnim iskustvom u proizvodnji. Možete se prijaviti na telefon 311-790 ili lično doći na adresu Karađorđeva 52, Stara Pazova.
Klanici 808 iz Stare Pazove potreban administrativni radnik, zvati svakog radnog dana od 7 do 15 časova na telefon 310-808.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Stara Pazova 22.05.2015.
Danas je u zgradi Opštine Stara Pazova održan sastanak delegacije iz Libana i predstavnika lokalne samouprave. Na sastanku su prezentovani privredni potencijali Opštine Stara Pazova preduzetnicima iz Libana Jusefu abu Kalilu i Vasfiju Ataji. U delegaciji Libana sastanku su prisustvovali i NJ.E. ambasador Libana u Srbiji dr Tufik Džaber i šef administrativne službe ambasade Libana Mahmud abu Saleh. Dobrodošlicu u jednu od privredno najrazvijenijih opština u Srbiji gostima je poželeo pomoćnik predsednika opštine Goran Savić, a sve mogućnosti i pogodnosti koje Stara Pazova pruža investitorima predočila je šefica Kancelarije za lokalno – ekonomski razvoj Marina Savić.
Info Nova Pazova 22.05.2015.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novoj Pazovi su zatekli sinoć 50-godišnjeg muškarca prilikom krađe električnih kablova koje je podesnim alatom demontirao sa unutrašnjih zidova kuće u izgradnji. Protiv osumnjičenog za tešku krađu biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.
Info Vojka 22.05.2015.
U Vojki se danas proslavlja hramovna i seoska slava Prenos moštiju Svetog oca Nikolaja i Dan MZ Vojka. Ljuban Skopljak, predsednik Saveta MZ je najavio da će u popodnevnim časovima, u 15.30 vojački sveštenici Radomir Sandić i Lazar Kašić u prostorijama Doma kulture izvršiti obred sečenja slavskog kolača. Na ovoj svečanosti se očekuju brojni gosti a kao i uvek za seosku slavu, u centru sela su još juče postavljeni ringišpili.
Kultura Stara Pazova 22.05.2015.
Danas u Staroj Pazovi, na gradskom trgu, maturanti Gimnazije i Ekonomske škole su učestvovali u Plesu sa Evropom. Sto trideset naših đaka plesalo je istovremeno sa vršnjacima širom Srbije i Evrope. Već četvrtu godinu ovu manifestaciju u Staroj Pazovi organizuje profesorka Svetlana Inđić u koordinaciji sa opštinskom kancelarijom za mlade.
Kultura Stara Pazova 22.05.2015.
Sinoć je staropazovačka publika na 53.susretu amaterskih pozorišnih društava Vojvodine imala priliku da vidi Molijerovog „Uobraženog bolesnika“ u izvođenju pozorišta „Stevan Sremac“ iz Crvenke. Za glumca večeri publika je proglasila Vinka Stupara, koji je glumio naslovnu ulogu. U pratećem programu, pre predstave, u holu pozorišne sale, prikazan je dokumentarni film Milana Belegišanina „Oživljena bajka“. Večeras na programu Susreta je „Ljubavno pismo“ Koste Trifkovića u izvođenju amatera iz Kulturnog centra Kula. Predstava počinje u 20 časova, ulaz je slobodan.
Info Stara Pazova 22.05.2015.
Anabela Stošić, učenica osmog razreda osnovne škole Heroj Janko Čmelik osvojila je drugo a Mihaela Lešćan, takođe učenica ove škole treće mesto na republičkom takmičenju iz slovačkog jezika u konkurenciji učenika osmih razreda. Takmičenje je održano juče u Padini a učestvovalo je ukupno 36 osmaka i 30 učenika sedmih razreda. Staropazovačka škola Čmelik imala je u obe kategorije po 4 učesnika.
Info Belegiš 21.05.2015.
Danas je u Belegišu Svetom arhijerejskom liturgijom u hramu Prenosa moštiju Svetog oca Nikolaja počela proslava mesne slave Spasovdana. Svetu arhijerejsku liturgiju služili su Njegovo Preosveštenstvo episkop sremski gospodin Vasilije i Njegovo Preosveštenstvo episkop istočno-američki Mitrofan u prisustvu episkopa banjalučkog Jefrema i sveštenstva iz Stare Pazove. Danas je u prisustvu brojnih vernika izvršen i crkveni čin osvećenja hrama nakon višemesečnog uređenja i obnove koju je pomogla opština Stara Pazova. Ovu svečanost i jubilej hrama obeležilo je i svečano odlikovanje predsednika Opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića koji je za zasluge, trud i višestruko dugogodišnje zalaganje na dobrobit crkve i naroda dobio orden Svetog Save.
Episkop sremski Vasilije se zahvalio Đorđu Radinoviću za predusretljivost prema Crkvi. Posebno za predusretljivost prema potrebama naroda, i to ne samo u Eparhiji sremskoj, nego i drugim eparhijama Srpske pravoslavne crkve, poput Eparhije raško-prizrenske i Eparhije dalmatinske, a posebno je istakao i zahvalnost na podršci ukazanoj prema misionarskom radu i izdavačkoj delatnosti Srpske pravoslavne crkve.
Info Stara Pazova 21.05.2015.
Na promotivnom štandu MUP-a RS, na trgu Dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi, danas je održana promocija zakonske legalizacije oružja, koju su organizovali pripadnici Policijske uprave Sremska Mitrovica. Novim zakonom o oružju i municiji, koji je stupio na snagu 4. marta 2015. godine, a sa čijom primenom počinje za godinu dana, u članu 51. predviđena je legalizcij oružja u trajanju od tri meseca. Svi građani koji poseduju ilegalno oružje, municiju ili eksplozivna sredstava mogu do 4. juna da ga predaju ili legalizuju bez pitanja o poreklu i bez krivične odgovornosti. Oružje mogu predati tako što će ga doneti sami u policijsku stanicu na području gde žive ili mogu pozvati najbližu policijsku stanicu, kako bi pripadnici policije preuzeli isto.
Da bi legalizovali, registrovali ilegalno oružje na sebe kao trofejno ili na oružni list potrebno je da donesu oružje na uvid u najbližu policijsku stanicu, da ponesu ličnu krtu, iz područnog suda uverenje da se protiv njih ne vodi krivični postupak, kao i uverenje o obučenosti o rukovanju vatrenim oružjem iz odgovarajućih ustanova koji vrše obuku, da uplate administrativnu taksu i podnesu zahtev.
Info Stara Pazova 21.05.2015.
Odziv Staropazovčana na testiranju na HIV bio je odličan, izjavila je dr Jasmina Jandrić Kočić, specijalista epidemiolog iz centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Prevencija je jako važna jer se HIV leči ako se na vreme otkrije, napomenula je doktorka. Akciju je juče predveče organizovao Zavod za javno zdravlje iz Sremske Mitrovice uz podršku Doma zdravlja dr Jovan Jovanović Zmaj, Crvenog krsta i Kancelarije za mlade.
Kultura Stara Pazova 21.05.2015.
Peto veče 53.Susreta amaterskih pozorišnih društava Vojvodine u Staroj Pazovi, Dramski studio „Luča“ iz Kruščića izveo je „Veliku dramu“ Siniše Kovačevića, kojom je scenski obeležio 70. godišnjicu dolaska Crnogoraca u Vojvodinu. U rediteljskoj postavci Dejana Cicmilovića, ansambl, u kome su i glumci rođeni čak nakon četiri decenije od kolonizacije, u ujednačeno dobroj igri, izazvao je i smeh i plač i od publike je nagrađen burnim aplauzom, a samo reči hvale dobio je i od stručnog žirija. Za glumca večeri žiri publike je proglasio mladog glumca Nikolu Bulatovića za ulogu Miodraga Vučića–Čelnog. Susret nastavlja večeras, kada će nastupiti amateri iz Crvenke sa predstavom Uobraženi bolesnik, a pre toga, u holu pozorišta u 19 časova biće prikazan film Milana Belegišanina Oživljena bajka.