Velika praznična rasprodaja dečije odeće: pantalone, haljine, košulje, sve po 400-800 dinara. Veliki izbor svečanih haljina za bebe i devojčice za krštenja, svadbe i slično, Proizvodjač Dins, Svetosavska 89, Stara Pazova, 312-720 ili 063-7238-568.
Pregled najnovijih 10 vesti


Kultura Stara Pazova 18.04.2014.
Godišnji koncert KUD-a Radičević
Ovogodišnji uskršnji koncert Kulturno umetničkog društva Branko Radičević u samom nazivu najavljuje veći broj učesnika. „Radičević s prijateljima“ biće koncert na kojem će učestvovati i Gradski hor Stara Pazova i Gradski tamburaški orgkestar najavio je Petara Nerandžić, sekretar Saveza amatera Opštine Stara Pazova. Uskršnji koncert „Radičević i prijatelji“ se održava 20. aprila u Pozorišnoj Sali i počinje u 19.30.
Sport Stara Pazova 18.04.2014.
Aleksandar Inđić prvak Srbije u šahu
Aleksandar Inđić, velemajstor iz Stare Pazove osvojio je titulu prvaka Srbije u šahu na pojedinačnom prvenstvu koje je završeno u Subotici. On je u jedanaestom poslednjem kolu pobedio Šarenca i tako prvi prošao kroz cilj sa 7,5 poena. Titula prvaka države koju je osvojio je za Inđića najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.
Info Stara Pazova 17.04.2014.
Saniran požar na deponiji
U utorak na gradskoj deponiji u poslepodnevnim časovima primećen je jak dim, a nedugo zatim i plamen. Brzom intervencijom radnika iz Čistoće i pripadnika vatrogasne jedinice Stara Pazova požar je lokalizovan i preduzete su sve mere kako bi se sprečilo njegovo ponovno aktiviranje. Ovim povodom gost RTV Stara Pazova bio je direktor JKP „Čistoća“ Milan Končarević koji je istakao kako na sreću nije bilo posledica požara i kako su organizovana dežurstva na terenu kako bi se pravovremeno sprečilo izbijanje novih požara,
koji na ovakvim deponijama mogu izazvati velike posledice po okolinu ali i po stanovnike. Gradsku deponiju čini oko 20 m naslaga svakojakog otpada i smeća koje je nabijeno i čije truljenje može da izazove hemijske reakcije i da postane potencijalno žarište i mesto gde može doći do izbijanja požara.
Info Stara Pazova 17.04.2014.
Dežurne službe za vreme praznika
U danima Uskršnjih praznika u Domu zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ biće organizovana dežurstva. Na Opštoj medicini u Staroj i Novoj Pazovi dežurstva će biti organizovana u vremenu od 9.00 do 15.00 časova, dok će dežurni lekar na Opštoj medicini u Starim Banovcima raditi sa pacijentima u vremenu od 9.00 do 13.00 časova. Za predstojeće praznike dežurstva će biti organizovana i na Pedijatriji u Staroj i Novoj Pazovi. Pedijatri će raditi sa decom u vremenu od 9.00 do 15.00 časova.
Apoteke će pratiti rad primarne zdravstvane zaštite, a Služba hitne medicinske pomoći biće u pripravnosti 24 sata. Autobuski prevoz u petak saobraća po nedeljnom redu vožnje, u subotu po subotnjem redu, a u nedelju i ponedeljak po nedeljnom redu vožnje. Železnički prevoz saobraća po redovnom redu vožnje bez izmena i tokom praznika. Pošta u Staroj Pazovi nece raditi u periodu od 18. do 21. aprila, prvi radni dan je utorak 22. april. Takođe većina banaka u Staroj Pazovi neće raditi od 18. do 21. aprila. U Elektrodistribuciji Stara Pazova dežuraće služba za prijavu kvara na broju telefona 310-450. Dežurna ekipa Vodovod ce takođe dežurati na izvorištu u Staroj Pazovi i na broju telefona 310 330. Iz J.K.P Čistoća obaveštavaju građane da neće obavljati usluge iznošenja smeća u vreme Vaskršnjih praznika od 18. do 21. aprila. Iznošenje kontejnera u centru Stare i Nove Pazove, kao i naselja Banovci Dunav obavljaće se 18,19. i 21. aprila. Trgovinski objekti Idea, Univerexport i Medius neće raditi samo u nedelju 20. aprila.
Info Stara Pazova 17.04.2014.
Opomene za poreske neplatiše
Ovih dana 2629 poreskih obveznika koji po osnovu poreza na imovinu i naknade za korišćenje građevinskog zemljišta duguju preko 20 hiljada dinara, dobilo je opomene Odeljenja za utvrđivanje, kontrolu i naplatu javnih prihoda Opštinske uprave opštine Stara Pazova, potvrdila je u razgovoru za RTV Stara Pazova Divna Stefanović, načelnica ovog odeljenja. Važeći propisi ne predviđaju mogućnost otpisa kamata, ali bi dužnici trebalo da se jave u ovo odeljenje gde mogu da dogovore otplatu dugovanja na rate. Posle Uskršnjih praznika počeće distribucija
rešenja za porez za ovu godinu. Divna Stefanović je rekla da je na osnovu razreza ukupno zaduženje veće za oko 48 posto, a samo od obveznika koji duguju više od 20 hiljada dinara, budžet potražuje skoro 53 miliona dinara.
Info Stara Pazova 17.04.2014.
Trgovina ljudima u Sremu
U prvom tromesečju 2014. godine na području Policijske uprave Sremska Mitrovica podneta je jedna krivična prijava za krijumčarenje ljudi, a 83 prekršajne prijave za nedozvoljen prelazak državne granice, dok je u nedozvoljenom prelasku sprečeno 36 stranaca, saopšteno je na Konferenciji za štampu u Sremskoj Mitrovici. U prva tri meseca u Sremu registrovana su 24 požara u kojima je jedna osoba poginula, povređene su 4 osobe, a materijalna šteta se procenjuje na oko 5 miliona i 600 hiljada dinara. U istom periodu izdato je 6 hiljada 348 vozačkih, 5 hiljada 308 saobraćajnih dozvola i 19 hiljada 860 registarskih nalepnica, a podneta su 263 zahteva za držanje oružja.
Info Stara Pazova 17.04.2014.
Nastavak grejne sezone
Grejna sezona u opštini Stara Pazova protekla je uspešno. Korisnici toplotne energije iz dve toplane u Staroj Pazovi bili su uredno snabdeveni grejanjem tokom čitavog perioda, a po rečima Dušana Antića, rukovodioca sektora za proizvodnju i distribuciju toplotne energije u Direkciji za izgradnju u opštini Stara Pazova, zabeležena je smanjena potrošnja gasa. Kalendarski grejna sezona je završena 15. aprila, međutim pri trenutnim vremenskim prilikama sa dnevnim temperaturama ispod 12 stepeni toplane će nastaviti da greju stanove, škole, predškolske ustanove, Dom zdravlja i ostale poslovne prostore. Završetkom grejanja radovi u kotlarnicama ne prestaju već se nastavljaju remontima i servisiranjima postrojenja.
Kultura Stara Pazova 17.04.2014.
Održano muzičko poetsko veče
Literarno-recitatorska sekcija SKUD-a Janko Čmelik organizovala je sinoć u Klubu VHV muzičko poetsko veče. Stihovi recitatora, koji su na Opštinskoj smotri predstavljali ovo društvo ili Osnovnu školu Heroj Janko Čmelik, bili su pretkani klasičnom i filmskom muzikom mladih
muzičara, koji jednako dobro zvuče i na violini, gitari, klaviru, flauti.
Kultura Stara Pazova 17.04.2014.
Otvorena izložba slika
U holu pozorišta u Staroj Pazovi sinoć je otvorena izložba slika Siniše Čolakovića iz Vojke i Zorice Opavski iz Stare Pazove. Oboje su članovi Udruženja likovnih umetnika Stara Pazova, a osim toga zajednički su im i motivi. Pejzaže na kojima su oslikani uglavnom Srem i Vojvodina, pazovačka publika može da pogleda do kraja naredne nedelje, a osim u ovim umetničkim delima na otvaranju je mogla da uživa u i muzici grupe Šibalba iz Nove Pazove i stihovima Nene Mijatović.
Sport Stara Pazova 17.04.2014.
Rezultati fudbalskih utakmica
U 21. kolu Srpske lige, Vojvodina, fudbaleri Dunava iz Starih Banovaca poraženi su u Novoj Pazovi od Dinama iz Pančeva sa 1:0, a Radnički iz Nove Pazove je takođe izgubio i to kao gost od Novog Sada sa 1:0. U 21. kolu Vojvođanske lige grupa Zapad u Staroj Pazovi Jedinstvo je pobedilo Hajduk iz Beške sa 2:0, a Omladinac iz Novih Banovaca je izgubio od Borca u Novom Sadu sa 2:1.