Potrebni radnici na pakovanju brašna, utovaru i istovaru kamiona u mlinu Žitoprodukt u Batajnici. Za više informacija zvati na telefon 011/ 7870-064, svakog radnog dana od 10 do 14 časova.
Na prodaju stan od 46 kvadratnih metara u centru Stare Pazove, na uglu ulica Branka Radičevića i Zmaj Jovine. Za više informacija zvati na telefon 063/162-5408.


Pregled najnovijih 10 vesti


Kultura Nova Pazova 30.03.2015.
Pesmom i igrom dečijih folklornih ansambala KUD-a Mladost iz Nove Pazove, KUD-a Mladost iz Ljublјane i KUD-a Kopaonik iz Brusa odzvanjala je u subotu sala KPC Nova Pazova, koja je bila premala da primi sve zainteresovane. Srpsko društvo Mladost, jedno je od dva srpska u Ljublјani a njihova dečja grupa je prikazala Igre iz Srbije i Igre iz Vladičinog Hana. Ovo je bila njihova prva, uzvratna poseta Novopazovčanima, dok sa Društvom iz Brusa saradnja traje već nekoliko godina a njihove dve grupe mladih čuvara tradicije prikazale su igre i izvorne pesme iz ovog dela Srbije. Domaćini su izveli na scenu svoje dve dečije grupe, školu folklora i pripremni ansambl, i prikazali deo onog što se radilo u prethodnom periodu.
Kultura Stara Pazova 30.03.2015.
U susret najvećem hrišćanskom prazniku Uskrsu u prostorijama SKUD-a Janko Čmelik otvorena je izložba uskršnjih jaja. Pored jaja na izložbi su i medenjaci i ručni radovi Udruženja žena koje je izložbu organizovalo deseti put. Izložba je prodajna i biće otvorena svaki dan do Velikog petka.
Sport Stara Pazova 30.03.2015.
U 18. kolu Srpske lige grupa Vojvodina fudbaleri Radničkog iz Nove Pazove poraženi su u Beočinu od Cementa sa 2:1, Dunav je izgubio u Starim Banovcima od Sente sa 1:0. U 18. kolu Novosadsko-Sremske lige Jedinstvo je u Staroj Pazovi pobedilo ŽSK iz Žablјa sa 2:1, u Gložanu je Omladinac iz Novih Banovaca pobedio Budućnost sa 2:1, a Sremac iz Vojke je takođe savladao LSK u Laćarku sa 2:1. Hajduk 1925 Podunavac u 18. kolu Sremske lige u Belegišu je pobedio Hajduk iz Divoša sa 1:0, a Jadran u Golubincima Hajduk 1932 iz Šimanovaca sa 3:0. U 18. kolu Druge Sremske lige Sloga iz Krnješevaca je igrala protiv Fruškogorca u Manđelosu 2:2.
Sport Stara Pazova 30.03.2015.
U sportskom centru u Staroj Pazovi večeras će se održati redovna godišnja Skupština Opštinskog fudbalskog saveza. Na dnevnom redu će se naći Izveštaj o radu kao i finansijski izveštaj za prošlu godinu. Delegati će na Skupštini raspravlјati i o planu Rada za ovu godinu, kao i o finansijskom planu. U svečanom delu sednice, kako se to već čini tradicionalno, uručiće se priznanja zaslužnim fudbalskim radnicima. Skupština će početi u 20 časova.
Info Stara Pazova 27.03.2015.
Izvršni odbor Saveta Mesne zajednice Stara Pazova na današnjoj sednici doneo je odluku da se predlog naziva za novu ulicu, koja se gradi između ulica Ćirila i Metodija i Vladimira Hurbana, kao i predlozi naziva za nove ulice u Staroj Pazovi koje polaze od ulice 21. oktobra dostave Komisiji za imenovanje ulica i trgova Opštine Stara Pazova. Odlukom Izvršnog odbora biće uklonjena fontana u centru Stare Pazove i javne česme u ulicama Zmaj Jovinoj, Lenjinovoj i Ćirila i Metodija, koje već godinama nisu u funkciji. Mesna zajednica Stara Pazova će uputiti dopis JKP Čistoća sa zahtevom da se ukloni smeće na uglu ulica Ćirila i Metodija i Njegoševe, a od Telekoma se zahteva da nakon obavljenih radova behaton ploče ispred bivše zgrade Napretka vrati u prvobitno stanje.
Info Stara Pazova 27.03.2015.
U toku 2014. godine, Policijskoj stanici u Staroj Pazovi prijavljena su 62 nestanka novčanika. Utvrđeno je da je u 10 slučajeva posredi bio gubitak novčanika, a u 52 slučaja se radilo o krivičnom delu krađe. U dva slučaja prijavljeno je krivično delo Falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica. Takođe je utvrđeno je da su građani u 384 slučaja prijavili gubitak lične karte i 69 slučajeva gubitka pasoša. Izgubljena lična karta i pasoš se oglašavaju nevažećim u Službenom glasniku Republike Srbije, za šta je potrebno platiti taksu u iznosi od 780 odnosno 798 dinara. Pored plaćanja taksi za izdavanje izvoda iz matične knjige rođenih i uverenja o državljanstvu, za ličnu kartu potrebno je platiti i takse za izdavanje u iznosu od 928,80 i 226,00 dinara, a za pasoš 3.600,00 dinara.
Kultura Stara Pazova 27.03.2015.
Ovog vikenda u Staroj Pazovi će biti održana Opštinska smotra dramskog stvaralaštva dece. Oba dana smotra počinje u 10 časova, a ukupno će biti šest predstava. Prvu predstavu sutra „Moja mama je klinceza“ izvešće Amatersko pozorište Mirko Tatalović Ćira iz Nove Pazove, zatim učenici Osnovne škole Slobodan Savković iz Starih Banovaca predstavu „Sebični džin“ i učenici škole Vera Miščević iz Belegiša predstavu „Sremački divani“. U nedelju će nastupiti dramska sekcija osnovne škole Simeon Aranicki iz Stare Pazove sa predstavom „Ekološka priča“ i Osnovne škole Janko Čmelik iz Stare Pazove sa dve predstave „Put ka sreći“ i „Tri priče“. Selektor je i ove godine glumac i reditelj Aleksandar Bako.
Kultura Belegiš 27.03.2015.
Večeras će u holu škole u Belegišu biti promocija knjige Branka Oreščanina „Poznate ličnosti i ljudi“, drugog dela vojvođanske enciklopedije u slici i reči nakon knjige Lepote i prirode naselja. O knjizi u kojoj se nalazi oko 150 portreta ljudi sa njihovim biografijama govoriće Siniša Kovačević, dramski pisac i Kamenko Katić, novinar u penziju. Tamburaška muzika će ulepšati ovo veče, kada će posetioci moći i da pogledaju izložbu Oreščaninovih portreta. Promocija počinje u 18 časova.
Info Stara Pazova 27.03.2015.
Osnovna škola „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi sutra je domaćin okružnog takmičenja iz matematike. Na takmičenju će učestvovati 140 učenika od četvrtog do osmog razreda iz svih škola sa teritrije Okruga, 68 učitelja i nastavnika će biti pratioci i ujedno će biti članovi komisija ili će biti raspoređeni na dežurstva, rekla je za RTV Stara Pazova pedagoškinja Vesna Stepanović. Takmičenje počinje u 10.00 časova, za rešavanje zadataka učenici imaju 150 minuta.
Info Stara Pazova 26.03.2015.
U susret globalnoj volonterskoj akciji „Sat za našu planetu”, koja se po deveti put organizuje u Srbiji, učenici Osnovne škole „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi će sutra, sa početkom u 18.00 sati, upriličiti priredbu pod svetlošću sveća kojom će poslati jasnu poruku da podstiču efikasnije korišćenje resursa, uz želјu da se smanje svi negativni uticaji čoveka na klimatske promene. Tokom prepodneva, ispred supermarketa Medius, učenici će deliti nalepnice i flajere građanima sa ciljem podizanja svesti o potrebi preduzimanja akcije oko klimatskih promena.