Preduzeću Stamevski potrebni radnici u proizvodnji kolača i torti, poželjno sa iskustvom. Za više informacije zvati na telefon 022/311-496, ili doći lično u Karađorđevu 9 u Staroj Pazovi.
Mlin Panonija promet Banovački put bb, Stara Pazova, vrši otkup kukuruza roda 2014, do 18 posto vlage. Isplata odmah. Za sve informacije zvati na telefone: 063/312-900, 022/310-177, 022/311-542.
Kompaniji za održavanje objekata Wawasan d.o.o. iz Beograda su potrebni higijeničari (muškarci i žene) za redovno održavanje higijene na teritoriji Stare Pazove i Beograda. Poželjno je iskustvo u radu na mašinama za održavanje. Za sve informacije zvati na 011/3190-815.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Stara Pazova 31.10.2014.
Udruženje poljoprivrednika Stara Pazova, u saradnji sa Jovanjicom, firmom koja se bavi organskom proizvodnjom, sa ciljem da se podstakne proizvodnja u manjim i srednjim gazdinstvima sa manjim posedima, nude poljoprivrednicima gajenje soje na prirodan način. Za čitav posao oko organske soje zainteresovani su Nemci, koji će u Staroj Pazovi boraviti u ponedeljak kaže Mihal Balaž, ispred Udruženja poljoprivrednika. Zbog ograničenog broja mesta, poljoprivrednici treba da se jave u Udruženje poljoprivrednika Stara Pazova.
Info Stara Pazova 31.10.2014.
Četvoročlani tim prosvetnih savetnika Školske uprave Novi Sad ocenio je kvalitet rada Osnovne škole „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi najvišom ocenom - četvorkom. Zvanične rezultate eksterne evaluacije prezentovao je nastavnicima na današnjoj sednici Nastavničkog veća Petar Viđikant, načelnik Školske uprave za Južnobački i Sremski okrug istakavši da škola Aranicki spada među deset najbolje ocenjenih škola. Direktorka škole Slađana Bursać je rekla da ovo veliko priznanje škola doživljava kao čast, ali ujedno i kao obavezu da u narednom periodu budu još bolji. Svečanoj sednici Nastavničkog veća u školi „Simeon Aranicki“ prisustvovala je i načelnica Odeljenja za društvene delatnosti i kulturu Biljana Čavić.
Kultura Stara Pazova 31.10.2014.
Na veliko platno u Staroj Pazovi u ponedeljak i utorak stiže 3D film Dečak mrav. Ovaj film biće prikazan u 18 časova, a zbog velikog interesovanja u 20 časova u ponedeljak biće ponovna projekcija filma Mali Budo, dok će u utorak u drugom terminu biti prikazan film Bes. U ponedeljak će biti otvorena i izložba u galeriji Centra za kulturu, na kojoj će biti izložena unikatna keramika Milice Jakšić.
Kultura Nova Pazova 31.10.2014.
Članove pripremnog ansambla i veterane KUD-a „Mladost“ iz Nove Pazove ovog vikenda očekuju dva nastupa. Pripremni ansambl će u subotu gostovati u Kragujevcu na koncertu Udruženja Srba iz Hrvatske „Nikola Tesla“ gde će se predstviti sa Srpskim igrama iz Krajine a veterani će učestvovati na susretu veterana u Novom Sadu, saznajemo od Gorana Krkobabića, potpredsednika Društva. Pozivi za gostovanja im neprestano pristižu, sledećeg vikenda su pozvani na festival u Aleksandrovu. Ne mogu uvek pozitivno da odgovore na sve zbog nedostatka finansija, ali se trude, da sve grupe budu jednako zastupljene i da im pruže priliku za javne nastupe i gostovanja.
Kultura Stara Pazova 31.10.2014.
Knjiga Povratak u budućnost Gustava Murine iz Bratislave juče je doživela dve premijere, pre podne na sajmu knjiga u Beogradu a uveče u klubu VHV u Staroj Pazovi. O Murinovoj knjizi Povratak u budućnost koju je Zdenka Valent Belić prevela na srpski jezik pored autora govorio je staropazovački pisac Martin Prebudjila. Gost iz Brtislave je predstavio novu zbirku pesama Tri tačke u dva urlika, Martina Prebudjile. Knjiga je nedavno predstavljena i u Bratislavi gde je izdata a zahvaljujući dobroj saradnji Kluba književnika iz Srbije i Slovačke.
Info Stara Pazova 30.10.2014.
Ambasadorka Kube NJ.E. Majra Ruiz Garsija danas je bila u prvoj prijateljskoj poseti opštini Stara Pazova. Jedan od razloga ove prijateljske posete jeste i nedavno pokrenut projekat Pazova za mlade u okviru kojeg su 16 šahovskih velikana iz celog sveta dobili svoje mesto u Staroj Pazovi, pa je tako na jednoj od klupa postavljena pločica sa imenom najpoznatijeg kubanskog šahiste Hose Raul Kapablanke. U okviru ove posete predstavnici opštine Stara Pazova u razgovoru sa kubanskom ambasadorkom usaglasili su se da postoji prostor za unapređenje saradnje između Ambasade Kube i opštine Stara Pazova, takođe razgovarano je i na temu saradnje na polju ekonomskih odnosa, privrede, sporta, investicija kulture i turizma.
Info Stara Pazova 30.10.2014.
U Osnovnoj školi „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi sinoć je održana tribina za roditelje pod nazivom „Škola za sve“. Predavač je bila mr Ana Savković koja je u iscrpnom izlaganju objasnila kako škola može da postane zanimljivo i dobro mesto za sve učenike i kako se nastavni proces prilagođava svakom pojedinačnom učeniku. Predavanje je bilo dobro posećeno i interesantno za roditelje i nastavnike škole.
Info Nova Pazova 29.10.2014.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su uhapsili N.G. (52) iz Nove Pazove. Osumnjičeni se tereti da je u svom stanu, uz pretnje, intimno dodirivao 17-godišnju devojku. Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, rešenjem sudije za prethodni postupak, N.G. je određen pritvor do 30 dana.
Info Stara Pazova 29.10.2014.
Predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, objavio je oglas za javnu licitaciju za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. U 9 katastarskih opština staropazovačke opštine ratarima se nudi više od 587 hektara. Rok zakupa je na tri godine, početna cena zakupa u zavisnosti od lokacije i kvaliteta zemljišta kreće se od 27.000 do 77.000 dinara po hektaru. Pravo u javnom nadmetanju imaju lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji staropazovačke opštine. Rok za podnošenje dokumentacije je do 14 sati do 14. novembra ove godine, a licitacija će se održati se 17. novembra u 10 sati u velikoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi.
Kultura Stara Pazova 29.10.2014.
Sutra na Sajmu knjiga u Beogradu Eparhija sremska predstavlja „Spomenicu vladičanskog Srema“. Zahvaljujući protjereju stavroforu Miletu Jokiću auditorijum RTV Stara Pazova se upoznao sa ovim kapitalnim delom, kojim su obuhvaćene sve parohije Srema. Sutra na Sajmu u hali 4 u 12 časova o „Spomenici vladičanskog Srema“ govoriće: episkop bački Irinej, akademik Dinko Davidov i profesor doktor Dragan Stanić. Na promociji učestvuje i „Crkveni hor Sveti vladika Nikolaj Srpski“ iz Nove Pazove.