Ekološki pokret opštine Stara Pazova Eko San traži anketare za omasovljenje članstva pokreta. Prijave i informacije na telefon 060/363-3881 ili lično u Hvjezdoslavovoj ulici br. 40 u Staroj Pazovi.
Mesari Štrbac potrebni mesari sa iskustvom i pomoćni radnici za proizvodnju u Novoj Pazovi u Radničkoj ulici broj 17. Za više informacija zvati na telefon 069/10-676-05.
Izdaje se u zakup jednosoban stan u Beogradskoj ulici br. 83 u Novim Banovcima. Za sve informacije zvati od ponedeljka do petka, u vremenu od 8.30 do 14.00 časova na telefone 022/311-930 i 022/310-353, lokal 24.


Pregled najnovijih 10 vesti


Info Stara Pazova 29.08.2014.
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", danas je došlo da havarije na glavnom potisnom vodu između Stare i Nove Pazove, zbog čega su i jedno i drugo mesto u različitim intervalima bili bez vode. Ekipe Vodovoda su na terenu i očekuje se da će kvar biti saniran do 22 časa.
Info Nova Pazova 29.08.2014.
Radovi na rekonstrukciji centra Nove Pazove teku relativno po planu, jer je bilo manjih zastoja zbog izmeštanja podzemnih instalacija za električnu energiju, gas, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kao i zbog izgradnje kišne kanalizacije koja je bila potpuno neupotrebljiva. Zbog planiranog asfaltiranja ulice Knez Mihajla u subotu i nedelju ulica će biti zatvorena za saobraćaj, a prema najavama izvođača radova u ponedeljak i utorak bi trebalo da se postave kandelaberi. U sklopu ovih radova uređivaće se i prostor ispred Doma zdravlja i glavnog ulaza u osnovnu školu i potpuno uređenje fontane ispred škole i trga ispred KPC-a. Danas se radilo i na asfaltiranju dvorišta novopazovačke osnovne škole, kako bi đaci u ponedeljak svečanu prozivku imali u novoasfaltiranom dvorištu.
Info Stara Pazova 29.08.2014.
Najboljim đacima osnovnih i srednjih škola staropazovačke Opštine predsednik Đorđe Radinović danas je uručio novčane nagrade. Pozdravljajući najbolje predsednik Radinović je rekao: „Vaš rad i vaš trud je nada da će naša Opština biti snažna i bogata i da će takva biti i cela Srbija“. Četrnaest đaka generacije nagrađeno je sa po 10 hiljada dinara, 64 vukovca dobilo je po 7 hiljada a učesnici međunarodnih takmičenja po 6 hiljada dinara, prvaci države u znanju iz pojedinih predmeta nagrađeni su sa po 5 hiljada dinara. Nastavnička veća su ove godine izabrala i najboljih 10 prosvetnih radnika i 42 mentora.
Info Stara Pazova 29.08.2014.
Uoči početka školske godine, Đorđe Vranješ, zamenik predsednika Saveta za bezbednost saobraćaja Opštine Stara Pazova, uputio je apel svim učesnicima u saobraćaju da prvog dana škole budu maksimalno oprezni u zonama škola, da poštuju ograničenje brzine i ostale mere bezbednog saobraćaja. Vranješ je rekao da će policija pokriti sve zone škola, ali je dodao da je za bezbedno učešće u saobraćaju, prvenstveno dece, neophodno zalaganje i roditelja i nastavnika. On je dodao da se treba strogo držati pravila kod prevoženja dece u zavisnosti od uzrasta, a za septembar je najavio nekoliko akcija sa ciljem preventivnog delovanja u oblasti bezbednosti saobraćaja.
Info Stara Pazova 29.08.2014.
U klupama devet osnovnih škola, dve izdvojene u Surduku i Krnješevcima, i školi za osnovno i srednje obrazovanje „Anton Skala“ ove godine će biti 50 prvaka manje nego lane. Prošle godine u prvi razred upisano je 675, dok će ove godine u klupama osnovnih škola na teritoriji staropazovačke Opštine sedeti 625 prvaka. Najviše prvaka 170 upisano je u osnovnoj školi „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ u Novoj Pazovi, škola „Nikola Tesla“ u Novim Banovcima ima 102, „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi 66 prvaka, „Slobodan Savković“ u Starim Banovcima 63,62 prvaka će sedeti u klupama škole „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi, 48 učenika upisano je u prvi razred u školi „Milan Hadžić“ u Vojki, 41 u školi „23.oktobar“ u Golubincima, 39 prvaka ima škola „Vera Miščević“ u Belegišu, škola „Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi ima 31 učenika u prvom razredu a u školi „Anton Skala“ u Staroj Pazovi u prvom razredu je 3 učenika.
Kultura ostalo 29.08.2014.
Sutra se u Novom Pazaru dodelom nagrada za najbolju predstavu, žensku i mušku ulogu, kao i najbolji društveno angažovani komad, završava 2. Festival omladinskog pozorišta. Treće festivalske večeri, u utorak ovacije su doživeli članovi Slovačko pozorište VHV iz Stare Pazove posle izvedene koreodrame Vavilon, autorskog projekta Mirsolava Kožika i Miroslava Baka. Iako je jedan od najmlađih festivala u Srbiji, veoma dobro je organizovan izjavio je Kožik. Festival je deo projekta koji uz finansijsku pomoć UN-ovog Fonda za ljudsku sigurnost na teritoriji Jugozapadne Srbije sprovodi Program za razvoj Ujedinjenih nacija.
Kultura Stara Pazova 29.08.2014.
Starija dečja folklorna grupa SKUD-a Janko Čmelik, koja je u sredu otputovala u Slovačku dobro je doputovala juče predveče u Spišsku Novu Ves, saznajemo od Vladislava Popa, sekretara ovog Društva. Već danas folklorce očekuju dva nastupa na festivalu Matice Slovačke. Staropazovačke slovačke narodne igre i pesme ova folklorna grupa će prezentovati i sutra, kada ih takođe očekuju dva nastupa.
Život Stara Pazova 29.08.2014.
Opštinska organizacija Crvenog krsta u okviru letnje kampanje dobrovoljnog davalaštva krvi sutra organizuje akciju u Staroj Pazovi. Transfuziološki autobus će biti postavljen ispred zgrade Skupštine opštine Stara Pazova od 8 do 14 časova. I ovog puta iz opštinske organizacije Crvenog krsta upućuju poziv svim dobrovoljnim davaocima krvi da se uključe u akciju.
Info Stara Pazova 28.08.2014.
Danas je održana sednica UO Fondacije “Pazova za najugroženije“ na kojoj je potpisan još jedan ugovor za izgradnju kuće sa porodicom Bošković iz opštine Bajina Bašta koja je protekla tri meseca živela u šatoru. Predsednik UO Fondacije Cviko Krunić podsetio je na dosadašnje aktivnosti i istakao da radovi na izgradnji osam kuća za porodice koje su sa Fondacijom potpisale ugovore početkom avgusta teku po planu. Pored potpisivanja novog ugovora, na današnjoj sednici sa predstavnicima opštine Bajina Bašta potpisani su i aneksi ugovora za dve porodice koje su se odlučile da umesto kuća od čvrstog materijala izgrade montažne kuće.
Predsednik opštine Bajina Bašta Radovan Filipović i direktor Direkcija za izgradnju ove opštine Dušan Glišić u ime građana izrazli su veliku zahvalnost našoj opštini, njenim građanima i privrednicima koji su nesebično pomogli obnovu kuća i imanja i istakli da se nadaju da će se kuće izgraditi u roku koji je dogovoren, kako bi porodice imale čvrst krov nad glavom pre hladnijeg vremena.
Info Stara Pazova 28.08.2014.
U osnovnim i srednjim školama na teritoriji Opštine Stara Pazova sve je spremno za početak nove školske godine - rekao je za RTV Stara Pazova predsednik Aktiva direktora i direktor Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ Milan Predojević. Školska 2014/ 2015. godina počinje u ponedeljak 1. septembra. Učenici nižih razreda osnovnih škola i Gimnazije „Branko Radičević“ nastavu će pratiti u prepodnevnoj smeni dok će za učenike viših razreda i Tehničke škole nastava biti organizovana popodne. Učenici trećeg i četvrtog razreda Ekonomsko trgovinske škole „Vuk Karadžić” nastavu će pohađati u prvoj smeni a za učenike prvog i drugog razreda nastava će biti organizovana u drugoj smeni.