Izdajem jednosoban stan u strogom centru Stare Pazove u stambenoj zgradi na prvom spratu pogodan za stanovanje i za poslovni prostor. Ulica Kralja Petra prvog broj 5. Informacije 011-840-32-80 ili na 063-708-97-74.
DRINA Plastika-86 doo traži metalostrugara Obavezno radno iskustvo i poznavanje rada na CNC strugovima. Javiti se lično u prostorije firme DRINA Plastika u Novoj Pazovi, Četrvrta Industrijska 7.
Potrebni radnici za rad u mesari Štrbac Branka Radičevica St.Pazova, mesari prodavci, žene za delikates i kasi i za pakeraj u Novoj Pazovi muškarci i zene. Informacije na tel: 069/106-76-05


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Stara Pazova 17.04.2014.
Dežurne službe za vreme praznika
U danima Uskršnjih praznika u Domu zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ biće organizovana dežurstva. Na Opštoj medicini u Staroj i Novoj Pazovi dežurstva će biti organizovana u vremenu od 9.00 do 15.00 časova, dok će dežurni lekar na Opštoj medicini u Starim Banovcima raditi sa pacijentima u vremenu od 9.00 do 13.00 časova. Za predstojeće praznike dežurstva će biti organizovana i na Pedijatriji u Staroj i Novoj Pazovi. Pedijatri će raditi sa decom u vremenu od 9.00 do 15.00 časova.
Apoteke će pratiti rad primarne zdravstvane zaštite, a Služba hitne medicinske pomoći biće u pripravnosti 24 sata. Autobuski prevoz u petak saobraća po nedeljnom redu vožnje, u subotu po subotnjem redu, a u nedelju i ponedeljak po nedeljnom redu vožnje. Železnički prevoz saobraća po redovnom redu vožnje bez izmena i tokom praznika. Pošta u Staroj Pazovi nece raditi u periodu od 18. do 21. aprila, prvi radni dan je utorak 22. april. Takođe većina banaka u Staroj Pazovi neće raditi od 18. do 21. aprila. U Elektrodistribuciji Stara Pazova dežuraće služba za prijavu kvara na broju telefona 310-450. Dežurna ekipa Vodovod ce takođe dežurati na izvorištu u Staroj Pazovi i na broju telefona 310 330. Iz J.K.P Čistoća obaveštavaju građane da neće obavljati usluge iznošenja smeća u vreme Vaskršnjih praznika od 18. do 21. aprila. Iznošenje kontejnera u centru Stare i Nove Pazove, kao i naselja Banovci Dunav obavljaće se 18,19. i 21. aprila. Trgovinski objekti Idea, Univerexport i Medius neće raditi samo u nedelju 20. aprila.
Info Stara Pazova 17.04.2014.
Opomene za poreske neplatiše
Ovih dana 2629 poreskih obveznika koji po osnovu poreza na imovinu i naknade za korišćenje građevinskog zemljišta duguju preko 20 hiljada dinara, dobilo je opomene Odeljenja za utvrđivanje, kontrolu i naplatu javnih prihoda Opštinske uprave opštine Stara Pazova, potvrdila je u razgovoru za RTV Stara Pazova Divna Stefanović, načelnica ovog odeljenja. Važeći propisi ne predviđaju mogućnost otpisa kamata, ali bi dužnici trebalo da se jave u ovo odeljenje gde mogu da dogovore otplatu dugovanja na rate. Posle Uskršnjih praznika počeće distribucija
rešenja za porez za ovu godinu. Divna Stefanović je rekla da je na osnovu razreza ukupno zaduženje veće za oko 48 posto, a samo od obveznika koji duguju više od 20 hiljada dinara, budžet potražuje skoro 53 miliona dinara.
Info Stara Pazova 17.04.2014.
Trgovina ljudima u Sremu
U prvom tromesečju 2014. godine na području Policijske uprave Sremska Mitrovica podneta je jedna krivična prijava za krijumčarenje ljudi, a 83 prekršajne prijave za nedozvoljen prelazak državne granice, dok je u nedozvoljenom prelasku sprečeno 36 stranaca, saopšteno je na Konferenciji za štampu u Sremskoj Mitrovici. U prva tri meseca u Sremu registrovana su 24 požara u kojima je jedna osoba poginula, povređene su 4 osobe, a materijalna šteta se procenjuje na oko 5 miliona i 600 hiljada dinara. U istom periodu izdato je 6 hiljada 348 vozačkih, 5 hiljada 308 saobraćajnih dozvola i 19 hiljada 860 registarskih nalepnica, a podneta su 263 zahteva za držanje oružja.
Info Stara Pazova 17.04.2014.
Nastavak grejne sezone
Grejna sezona u opštini Stara Pazova protekla je uspešno. Korisnici toplotne energije iz dve toplane u Staroj Pazovi bili su uredno snabdeveni grejanjem tokom čitavog perioda, a po rečima Dušana Antića, rukovodioca sektora za proizvodnju i distribuciju toplotne energije u Direkciji za izgradnju u opštini Stara Pazova, zabeležena je smanjena potrošnja gasa. Kalendarski grejna sezona je završena 15. aprila, međutim pri trenutnim vremenskim prilikama sa dnevnim temperaturama ispod 12 stepeni toplane će nastaviti da greju stanove, škole, predškolske ustanove, Dom zdravlja i ostale poslovne prostore. Završetkom grejanja radovi u kotlarnicama ne prestaju već se nastavljaju remontima i servisiranjima postrojenja.
Info Stara Pazova 16.04.2014.
Počinje prolećni raspust
Prolećni raspust za sve učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji traje od četvrtka 17. aprila do srede 23. aprila. Prvi radni dan posle raspusta je četvrtak 24. april, rekla je za RTV Stara Pazova Slavica Mitrović, predsednica Aktiva direktora i direktorka Osnovne škole „Vera Miščević“ u Belegišu istakavši da će učenici viših razreda i Tehničke škole nastavu pratiti u prepodnevnoj smeni , dok će za učenike nižih razreda i gimnazije nastava biti organizovana posle podne.
Info Stara Pazova 16.04.2014.
Aktivnosti Pinki škole
Saradnja Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi i Nevladine organizacije „Astra“ koja se bavi iskorenjivanjem svih oblika trgovine ljudima, a naročito ženom i decom, uspešno je nastavljena i ove godine. Sva četiri odeljenja osmih razreda su prošla kroz edukativnu radionicu na kojoj su se upoznala sa pojmom trgovine ljudima i njenim oblicima, a posebano je akcenatovano kako da prepoznaju potencijalno opasne situacije i kako da se zašite. Učenici su bili veoma zainteresovani i aktivni, rekla je psiholog Danica Radaković.
Info Stara Pazova 16.04.2014.
Uskršnji vašar u Aranickom
U Osnovnoj školi „Simeon Aranicki” u Staroj Pazovi danas će biti organizovan tradicionalni Uskršnji vašar, koji se ove godine organizuje pod nazivom „Uskršnja čarolija”. Vašar je prodajnog karaktera, biće upriličen u vremenu od 16.00 do 17.00 časova, najavila je profesorka srpskog jezika i književnosti Dunja Miletić.
Info ostalo 15.04.2014.
Rad policije na području Srema
U 2013. godini i u prva tri meseca ove godine, stanje bezbednosti u Sremu može se oceniti stabilnim i povoljnim, a u prošloj godini u saradnji sa Upravama granične policije i carine, u 134 zaplene, na području Srema oduzeta je jedna tona i 16 kilograma narkotika, rekao je danas na konferenciji za novinare Zoran Smajić, načelnik Policijske uprave Sremska Mitrovica. U akcijama „Grom“ sremskomitrovačka policijska uprava je po rezultatima bila u samom vrhu u Srbiji, a inspektori za privredni kriminal imali su uspeha na planu suzbijanja korupcije, posebno u državnim organima i lokalnim samoupravama, kao i u spornim privatizacijuama u Sremu, rekao je Smajić.
O stanju javnog reda govorio je Dragan Stojanac, zamenik načelnika Odeljenja policije, a govoreći o stanju u saobraćaju, Vladimir Roljić, komandir Saobraćajne policijske ispostave za Grad Sremska Mitrovica je upozorio učesnike u saobraćaju da u vreme predstojećih praznika poštuju propise i ne voze pod uticajem alkohola.
Info Stara Pazova 15.04.2014.
Republičko takmičenje iz engleskog
Marko Karavla i Stefan Vuković, učenici osmog razreda Osnovne škole „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi ostvarili su plasman na Republičko takmičenje iz engleskog jezika koje će biti održano 10. maja. Na okružnom takmičenju oba učenika ostvarila su izuzetne rezultate. Marko je bio drugi a Stefan je osvojio treće mesto. Za takmičenje ih priprema profesorka engleskog jezika Jasmina Jazić.
Info Stara Pazova 15.04.2014.
Otac Jokić protoprezviter-stavrofor
Episkop sremski gospodin Vasilije odlikovao je Visokoprečasnog Protoprezvitea paroha hrama Prepodobne mati Paraskeve u Novoj Pazovi arhijerejskog namesnika staropazovačkog Mila Jokića Naprsnim krstom i dao mu zvanje Visokoprečasnog protoprezvitera-stavrofora. U Arhijerejskoj gramati Njegovo preosveštenstvo navodi da je pohvale vredna pastirska, propovednička i upraviteljska služba protoprezvitera Mila Jokića. „U životu, u ljubavi, u duhu, u veri vrline je pokazao Viksokoprečasni i Nama dragi Protoprezviter Naš Mile Jokić“ – stoji u Gramati.