Žitopromet-Mlinpek d.o.o. Stara Pazova vrši prijem i otkup merkantilnog suncokreta, roda 2015. po akontnoj ceni od 40 dinara sa PDV-om. Radno vreme od 7 do 20 časova. Za sve informacije zvati na telefon 311-830.
Potreban je mesar za rad u Klanici 808 u Staroj Pazovi. Telefon za informacije je 310-808, zvati radnim danima od 7 do 15 časova.
Prodajem sveže ceđeni paradajz javiti se na telefon 315-762 i mobilni 060/534-36-00. Kralja Petra I 72 Stara Pazova.
Firmi Euromodul iz Nove Pazove su potrebni radnici na sledećim pozicijama: vozač kamiona (C kategorija) - jedan izvršilac, viljuškarista – dva izvršioca, električar - nije ograničen broj izvršilaca. Podatke i radnu biografiju doneti lično na adresu firme, Vojački put 10, Nova Pazova, ili poslati na mejl-adresu konkurs@euromodul.rs.
Firmi MB TRANS iz Novog Slankamena su potrebni: auto-mehaničari, auto-električari, auto-limari i bravari sa i bez iskustva. Zainteresovani se mogu javiti na brojeve telefona: 022/591-585 i 065/55-32-874 radnim danima od 8 do 16 časova. Kontakt osoba je Miroslav.
Farma Bogojević iz Golubinaca vrši akcijsku prodaju tronedeljnih pilića. avgusta. Piliće dovozimo na kućnu adresu. Za sve informacije zvati na telefone 382-192 i 062/876-07-78.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Stara Pazova 31.08.2015.
Opština Stara Pazova danas je po tradiciji nagradila najuspešnije učenike osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili zapažene razultate na brojnim takmičenjima u školskoj 2014/2015. godini. Na svečanom prijemu, koji je održan u svečanoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi, predsednik Opštine Đorđe Radinović i načelnik Odeljenja za društvene delatnosti Željko Šolaja uručili su đacima vredne nagrade. Učenicima generacije i nosiocima Vukovih diploma dodeljeni su tablet uređaji i mini pokloni, đacima koji su osvojili jedno od prva tri mesta na međunarodnim i republičkim takmičenjima i prvoplasiranim učenicima na okružnim takmičenjima dodeljene su vredne novčane nagrade. Nagrađeni su i odabrani prosvetni radnici i vaspitači Pohvalnicama i vrednim knjigama.
Info Stara Pazova 31.08.2015.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za P.K. (21) i I.K. (51) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa. Oni se terete da su u toku noći, provalili u pomoćni objekat jednog domaćinstva i otuđili veću količinu alata, auto-delova i drugih metalnih predmeta u vrednosti oko 100.000 dinara. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.
Info Stara Pazova 31.08.2015.
U osnovnim školama na teritoriji naše Opštine sutra će biti upriličen svečani doček i prozivka đaka prvaka. Ove godine Osnovna škola „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi ima četiri odeljenja prvog razreda, u kojima je ukupno 94 učenika, a prozivka prvaka uz svečani program biće organizovana sutra u 9.00 sati. U čast 64 prvaka, raspoređenih u tri odeljenja, učenici škole „Simeon Aranicki“ pripremili su prigodan program koji počinje sutra u 8.15 sati. Prozivka prvaka u najvećoj osnovnoj školi „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ u Novoj Pazovi, koja je u prvi razred upisala 166 učenika, biće obavljena danas u 18 časova.
Info Stara Pazova 28.08.2015.
Konkurs za ostvarivanje prava na regresiranu cenu prevoza učenika i studenata traje do 17. septembra, podsetio je danas u izjavi za RTV Stara Pazova Željko Šolaja, načelnik Odeljenja za društvene delatnosti, kulturu i informisanje Opštine Stara Pazova. Šolaja je rekao da učenici i studenti obrasce prijava mogu preuzeti i u mesnim kacelarijama. Takođe, popunjene prijave mogu se takođe predati u mesnim kancelarijama, a detalji u vezi konkursa nalaze se na sajtu Opštine Stara Pazova.
Info Stara Pazova 28.08.2015.
Sve osnovne i srednje škole na teritoriji Opštine spremno će dočekati učenike 1. septembra, rekao je danas u razgovoru za RTV Stara Pazova Milan Predojević, predsednik Aktiva direktora i direktor Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi i istakao da se radovi na uređenju školskih objekata privode kraju. Nova nastavna godina će početi u utorak, 1. septembra. Za učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola i Gimnazije „Branko Radičević“ nastava će biti organizovana u prepodnevnoj smeni, učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola i Tehničke škole u Staroj Pazovi nastavu će pratiti u popodnevnoj smeni, dok će se za učenike Ekonomsko–trgovinske škole nastava izvoditi u dve smene, kazao je Predojević. Od ove školske godine u Osnovnoj školi „Simeon Aranicki“ nastava u prepodnevnoj smeni za učenike od prvog do četvrtog razreda će počinjati u 7.30 časova, u ostalim osnovnim školama nastava počinje u 8.00 sati.
Info Stara Pazova 28.08.2015.
Prema podacima Opštinskog odbora obrazovanja Samostalnog sindikata Srbije u školama u staropazovačkoj opštini od ukupno 782 zaposlena, višak je jedan posto, odnosno osam punih normi. Problem će biti rešen angažovanjem profesora u srodnim predmetima ili preko berze u susednim opštinama - slažu se direktori škola i predsednik Opštinskog odbora obrazovanja Rade Erceg.
Info Stara Pazova 27.08.2015.
U Osnovnoj školi „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi letnji raspust je iskorišćen za održavanje zgrade i uređenje radnog prostora. Tokom leta su okrečene kuhinja i biblioteka, uređena je učionica koju je koristio vrtić u protekloj školskoj godini i prostorija u kojoj će biti smeštena presa za recikliranje, rekla je u razgovoru za RTV Stara Pazova direktorka Slađana Bursać. Zbog povećanog broja odeljenja, od ove školske godine nastava u prepodnevnoj smeni za učenike od prvog do četvrtog razreda će počinjati u 7.30 časova, istakla je direktorka Bursać.
Info Stara Pazova 27.08.2015.
U školskoj godini 2015/2016. u Osnovnoj školi „Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi biće najmanje učenika do sada. Upisano je 24 prvaka, za koje je sve udžbenike obezbedio Nacionalni savet slovačke nacionalne manjine. Dobiće i školske torbe i pribor, koje je po drugi put ove godine obezbedila Matica slovačka u Srbiji sa Kancelarijom za Slovake u dijaspori u SR. Shodno mogućnostima, ovog leta su okrečene dve učionice i deo hodnika, a iz projekata, koje je škola dobila iz pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i Saveza za školski sport, biće obnovljena računarska oprema i sportski rekviziti. Učenici viših razreda već tradicionalno pripremaju program za svečani prijem prvaka 1. septembra.
Info Novi Banovci 26.08.2015.
U toku su radovi na izgradnji kružne raskrsnice sa svim potrebnim proširenjima kod Novih Banovaca. Vrednost ove investicije Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova iznosi oko 25 miliona dinara bez PDV-a. Kružna raskrsnica se gradi kod objekata kompanija Ajmaks i Volvo, na izlazu iz Novih Banovaca ka Batajnici i Beogradu. Ovaj putni pravac do sada je bio neuslovan i nebezbedan za saobraćaj, izgradnjom kružne raskrsnice podići će se nivo bezbednosti saobraćaja što je jedan od preduslova dolaska stranih investitora u ovu industrijsku zonu, kao što je npr. švedska kompanija Ikea, izjavio je prilikom obilaska radova direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević.
Izvršena su sva potrebna proširenja raskrsnice i trenutno se vrši nasipanje kamenog materijala. Postavljeni su novi ivičnjaci koji formiraju konturu kružne raskrsnice, a postaviće se i autobuske niše za autobuska stajališta. Vrši se i iskop kanala za prihvat atmosferskih voda. Predstoji polaganje elektro kablova za javnu rasvetu koja je takođe u planu da se postavi. Rok za završetak radova je 75 kalendarskih dana.
Info Stara Pazova 26.08.2015.
Afirmativne mere doporinele su većem interesovanju đaka romske nacionalnosti za srednje i visoko obrazovanje, rekao je gostujući u RTV Stara Pazova Aleksandar Balinović, koordinator Kancelarije za inkluziju Roma u staropazovačkoj opštini. Svake godine ima sve više srednjoškolaca, a u odnosu na školsku 2011/12. taj broj se udvostručio, ove godine srednju školu je upisalo 66 đaka, dok ih je pre četiri godine bilo 33, rekao je Balinović.