Potrebni radnici za rad u proizvodnji bakelitnih wc dasaka. Početna plata je 30.000,00 dinara. Pošaljite vaš CV na mejl-adresu: production@reactiv.org ili se javite na broj telefon 063/450-378, u periodu od 8 do 16 časova.
Potrebna radnica za obavljanje administrativnih poslova u proizvodnji u Staroj Pazovi (uvoz, izvoz i praćenje proizvodnje). Biografije možete poslati na mejl-adresu ivonajajcanin@gmail.com.
Industrija mesa Gozba d.o.o iz Vojke, ulica Cara Dušana 192, traži radnike sledećih profila: mesare, vozače i pomoćne radnike. Potrebno je radno iskustvo. Prijave na telefone 022/301-311, 022/301-786 i 063/1075-481, ili poslati biografiju na mejl-adresu: gozbavojka@open.telekom.rs.
Firmi Alimpeks D.O.O. iz Novih Banovaca je potrebna čistačica za čišćenje poslovnog prostora. Prijave na telefon 022/342-346 radnim danima od 8.00 do 16.00 časova.
Farma Bogojević iz Golubinaca vrši prodaju matičnog jata belih koka i petlova teške rase ROS-308. Prodaja počinje u subotu 17. oktobra na farmi u Golubincima i trajaće naredne nedelje do kraja rasprodaje jata. Za sve informacije obratite se na telefon 022/382-192 ili 062/876-0778.
Stovarištu Šovljanski potrebna dva profesionalna vozača sa pet godina radnog iskustva na relaciji Srbija – Hrvatska. Prijave na telefon 063/257-400.
Preduzeću Tehnomerkur d.o.o. su potrebni radnici sledećih profila za rad u proizvodnji metalne galanterije u pogonskoj jedinici u Staroj Pazovi: jedan pogonski električar i dva izvršioca za mesto mašin bravara na poslovima udešavanja štanc mašina. Za obe pozicije je potrebna srednja stručna sprema i iskustvo. Prijave doneti lično u Tehnomerkur, ulica Svetosavska 86, Stara Pazova, radnim danima od 8 do 14 časova.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Stara Pazova 09.10.2015.
Toplana Stara Pazova izvršila je sve neophodne remonte koji prethode početku grejne sezone, kompletan sistem je spreman za toplotnu probu koja je planirana za ponedeljak 12. oktobar. Utvrđene su i nove cene toplotne energije za grejnu sezonu 2015/2016. Cena grejanja za stambeni prostor je 79,80 dinara za metar kvadratni bez PDV-a i 119,70 dinara za metar kvadratni bez PDV-a za poslovni prostor.
Info Nova Pazova 09.10.2015.
U okviru međunarodnog istraživačkog projekta „Komenijus“, koji uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja realizuje Institut za pedagoška istraživanja sa ciljem unapređenja kvaliteta obrazovanja u Srbiji, u Osnovnoj školi „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ u Novoj Pazovi sutra će biti organizovan stručni seminar na temu „Kvalitetna nastava“. Seminar će okupiti 30 prosvetnih radnika, uglavnom iz beogradskih škola, rekla je u razgovoru za RTV Stara Pazova pedagoškinja Slavica Despotović i istakla da će novopazovačka škola imati četiri predstavnika: nastavnike fizike, matematike, hemije i biologije. Seminar će se odvijati devet puta po dva dana u nedelji do juna meseca.
Info Stara Pazova 09.10.2015.
Danas do 14 časova bez električne energije biće sledeće trafo stanice u Staroj Pazovi. TS Vere Miščević, Braće Feldi, Park, Beogeps, Maršala Tita 1, Šafarikova, Đure Domonji, Mihala Filipa i TS Njegoševa. Sutra 10. oktobra zbog radova na elektromreži u Novim Banovcima u periodu od 8 do 14 časova bez struje će biti trafostanice Vojvođanska 1, Vojvođanska 2, Zemunska 2 i Vinogradarska.
Info Nova Pazova 08.10.2015.
Danas je na kompleksu sportsko – rekreativnih bazena u Novoj Pazovi svečano otvoren 9. Regionalni sajam privrede. Sajam je svečano otvorio vlasnik i osnivač austrijske kompanije Ajmaks Mihael Miler. Dobrodošlicu svim gostima i posetiocima poželeo je Goran Savić pomoćnik predsednika opštine, a obratili su se i Đorđe Božić predsednik sremske privredne komore i Aleksandar Kemiveš iz Privredne komore Srbije. Na sajmu izlaže preko 100 firmi iz zemlje i regiona, a cilj sajma je da se na jednom mestu okupi što veći broj poslovnih ljudi i građana, uz razmenu informacija i nove poslovne kontakte. Nakon obilaska štandova Đorđe Radinović predsednik opštine Stara Pazova i Fric Blasnik gradonačelnik austrijskog grada Leopoldsdorf potpisali su protokol o saradnji u cilju izgradnje prijateljskih odnosa i uspostavljanja međunarodne saradnje na svim poljima između dva grada. Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici diplomatskog kora, privrednici i gradonačelnici lokalnih samouprava iz Srbije, predstavnici opštine Stara Pazova i direktori javnih preduzeća.
Info Vojka 08.10.2015.
U saradnji sa lokalnom samoupravom i MZ Vojka, ovih dana su počeli radovi na popravci krova ambulante Doma zdravlja u Vojki. Pored curenja krova, postoje i problemi vezani za struju, koji će biti otklonjeni tokom ove mini rekonstrukcije. Velike probleme stvara i drveće koje okružuje ambulantu, čije je korenje bukvalno zašlo ispod zgrade i dovodi do njenog pucanja. Rekonstrukcije krova bi trebalo da bude završena do nedelje, a u narednom periodu će se raditi na tome da se zaštiti zgrada od drveća koje se širi, kazao je dr Omerović.
Info Stara Pazova 07.10.2015.
U staropazovačkom Domu zdravlja sutra počinje besplatna vakcinacija protiv sezonskog gripa. Dom zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ je i ove godine dobio 1.200 doza besplatnih vakcina protiv gripa, što je sasvim dovoljna količina da svi koji imaju potrebu za vakcinacijom budu vakcinisani, rekao je u razgovoru za RTV Stara Pazova direktor dr Aleksandar Omerović. Pravo na besplatnu vakcinu imaju hronični bolesnici, osobe starije od 65 godina i pacijenti koji imaju neko oboljenje koje nosi sa sobom rizik ukoliko obole od gripa. Pacijenti će moći da prime vakcinu isključivo uz nalog izabranog lekara.
Info Stara Pazova 07.10.2015.
U okviru Dečje nedelje, koja se odvija pod sloganom „Podrška porodici – najbolja podrška deci“ u Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi planiran je raznovrstan program. Učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda danas će prvacima i predškolcima uručiti poklone koje su sami napravili, dok će na nivou svih odeljenja đaci uživati u pričama i stihovima o porodici. Prvaci će sutra postati članovi školske biblioteke, koja je organizator akcije „Poklanjam knjigu“. Sutra će biće izabrani i najuspešniji likovni i literarni radovi koji su pristigli na konkurs koji je organizovan povodom Nedelje deteta. Za učenike nižih razreda u petak će biti upriličen Dečji karneval i zabavno sportske aktivnosti, a poslednjeg dana Dečje nedelje članovi Učeničkog parlamenta će prezentovati svoj talenat učenicima nižih razreda. Kao i svake godine, u sklopu Nedelje deteta u školi Pinki je organizovana humanitarna akcija prikupljanja školskog pribora, higijenskih sredstava i igračaka za decu bez roditelja ili iz višečlanih porodica.
Info Nova Pazova 06.10.2015.
Danas su izvođeni radovi na asfaltiranju 500 metara novoizgrađenog puta Nova Pazova – Busije koji spaja opštinu Stara Pazova i Zemun. Radove su obišli Dejan Matić predsednik opštine Zemun i Nedeljko Kovačević direktor Direkcije za izgradnju, izrazivši veliko zadovoljstvo na dosadašnjoj saradnji oko povezivanja dve opštine izgradnjom ove saobraćajnice. Put Nova Pazova – Busije osim što spaja dva naselja od izuzetnog je značaja za sve građane opštine Stara Pazova jer će ovom deonicom brže stizati do autoputa Beograd – Zagreb. Za saobraćaj put će biti otvoren sutra.
Info Stara Pazova 06.10.2015.
Povodom nedelje deteta koja se obeležava od 5. do 11. oktobra danas su objekte PU Poletarac i PU Radost obišli Željko Šolaja načelnik Odeljenja za društvene delatnosti, Nedeljko Kovačević direktor Direkcije za izgradnju, Goran Savić pomoćnik predsednika opštine i Radoje Blagojević predsednik Skupštine opštine Stara Pazova. Kao i svake godine Opština je mališanima obezbedila prigodne poklone, a za uzvrat deca su zajedno sa svojim vaspitačima pripremila pesme i recitacije. Milica Blešić direktorka PU Poletarac zahvalila se predstavnicima opštine na pomoći koju opština pruža kako bi se nesmetano odvijale sve aktivnosti i boravak dece u ovoj ustanovi. Nedeljko Kovačević direktor Direkcije za izgradnju najavio je početak radova na proširenju objekata vrtića u Staroj i Novoj Pazovi kao i izgradnju vrtića u Starim Banovcima i skori završetak radova na izgradnji vrtića u Belegišu.
Info Stari Banovci 06.10.2015.
Devetogodišnja Ivana Đorđević iz Starih Banovaca hitno je operisana na očnoj klinici u Bostonu, nakon odlaska na zakazani pregled u septembru. Postoperativni period teče dobro, ali da bi mala Ica izašla iz sveta senki, neophodna je još jedna operacija koja košta oko 30.000,00 dolara. Ivana je rođena sa ispucalim kapilarima na licu, koji su tada bili samo estetski problem. Međutim, u trećoj godini počela je da gubi vid i sada nazire samo senke. Tračak nade da Ivana može opet da progleda pružila je samo ova klinika u Americi, gde je Ica nakon trogodišnjeg lečenja i operisana. Samo ovaj hirurški zahvat koštao je 32.500,00 dolara. Ivanin otac, Zoran Đorđević, zahvalio se na dosadašnjoj novčanoj pomoći svima koji su pomogli u Icinom lečenju, istakavši opštinu Stara Pazova, kao i privrednike iz ove opštine. Organizovane su i mnoge humanitarne akcije na kojima se prikupilo dosta sredstava, ali ovo je već peti put da Ivana putuje u Ameriku, a lečenje i dalje traje, pa je novčana pomoć još uvek potrebna. Račun je otvoren na ime majke Mirjane Đorđević, a dinarski račun je 340-31065720-79, dok je devizni 340-76407745-14.