Mesari Štrbac iz Nove Pazove potrebni vozači B i C kategorije, radnici u pakeraju i radnici u proizvodnji. Kontakt telefon je 069/106-76-05.
Potreban radnik za rad u alatnici. Za više informacija zvati na telefon 065/3-503-198.
Preduzeću Medius potreban mesar sa završenom mesarskom školom i radnim iskustvom. Biografiju možete dostaviti na mejl-adresu medius@medius.rs, doneti na adresu Četvrta inudustrijska 12 Nova Pazova ili u bilo koji maloprodajni objekat Mediusa.
Stovarištu Šovljanski u Starim Banovcima potreban jedna fizički radnik sa poznavanjem građevinskog materijala i jedan viljuškarista. Zainteresovani se mogu javiti na telefon 310-608 ili doći lično na adresu Grčka 2,Stari Banovci.
Omladinskoj zadruzi Dob potrebni momci i devojke do 35 godina starosti za različite poslove u magacinu (lepljenje deklaracija, pakovanje, fizički rad, utovar, istovar, čišćenje). Magacin se nalazi na teritoriji Stare Pazove. Posao je na duže vreme. Prevoz je organizovan iz centra Batajnice, prolazi kroz Novu Pazovu. Svi zainteresovani mogu poslati prijave na na naš sajt www.oz-dob.co.rs ili pozvati na telefon 011/322-00-68.
Potrebni radnici na pakovanju brašna, utovaru i istovaru kamiona u mlinu Žitoprodukt u Batajnici. Za vise informacija zvati na telefon 011/ 7870-064, svakog radnog dana od 10 do 14 časova.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Stara Pazova 24.04.2015.
Delegacija opštine Stara Pazova predvođena predsednikom opštine Đorđem Radinovićem, juče je u Briselu učestvovala na bilateralnom sastanku na temu „Saradnja pokrajine Baden Vitemberg i Srbije u ulozi biološke energije u energetskoj sigurnosti i zaštiti klime u dunavskom regionu“. Predstavnici opštine Stara Pazova su sa Francom Unterštelerom, ministrom zaštite životne sredine pokrajine Baden - Vitemberg i Tanjom Goner, iz nemačke organizacije GIZ razgovarali o načinama gradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i proizvodnji energije iz biomase. U telefonskoj izjavi iz Brisela predsednik Radinović juče je rekao da je taj projekat odmakao daleko, jedan od prvih koji će biti realizovani između dveju vlada, i da je ova godina predviđena za izradu projektne dokumentacije.
U toku su dogovori o načinu zajedničkog finansiranja projekta koji vredi preko 30 miliona evra, a naredne godine se može očekivati apliciranje za sredstva predpristupnih fondova Evropske unije, rekao je Radinović i dodao da bi za oko dve godine trebalo da počne izgradnja postrojenja.
Info Stara Pazova 24.04.2015.
Danas je održana 30. sednica Skupštine opštine Stara Pazova na kojoj su prihvaćene izmene i dopune Odluke o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća „Toplana Stara Pazova“ kao i Odluka Nadzornog odbora o izmenama i dopunama Statuta ovog novoosnovanog javnog preduzeća. Suština izmena predstavlja formalno pravnu redakciju osnovnog teksta Odluke o osnivanju i Statuta. Delatnost ovog preduzeća jeste proizvodnja toplotne energije, distribucija i snabdevanja kupaca toplotnom energijom. Današnje skupštinsko zasedanje trajalo je manje od pola sata.
Info Stara Pazova 24.04.2015.
Osnovna škola „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi u nedelju je domaćin opštinskog takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ koje po 46. put organizuje Auto moto Savez Srbije u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, i uz podršku Društva nastavnika tehničkog obrazovanja Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova i lokalne samouprave. Na takmičenju će učestvovati 72 učenika iz svih osnovnih škola sa teritorije staropazovačke opštine, koji će biti podeljeni u tri kategorije, rekao je Milan Predojević, direktor škole domaćina. Učenici se takmiče u teorijskom delu, rešavanjem saobraćajnih testova, kao i u vožnji bicikla na poligonu koji simulira saobraćajne situacije sa kojima se susreću u svakodnevnom životu. Pokrovitelj takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ je Opština Stara Pazova.
Info Golubinci 24.04.2015.
U okviru probnog završnog ispita, učenici osmog razreda danas su polagali test iz matematike. U Osnovnoj školi „23. Oktobar“ u Golubincima test iz matematike polagalo je svih 40 učenika osmog razreda koji su za rešavanje isključivo nepoznatih zadataka imali dva sata, rekao je direktor Milorad Bosančić istakavši da je testiranje proteklo bez problema. Mali maturanti kažu da zadaci iz matematike nisu bili teški. Učenici osmog razreda sutra će polagati test iz srpskog odnosno maternjeg jezika i kombinovani test sa pitanjima iz pet predmeta: biologije, geografije, istorije, fizike i hemije .
Info Stara Pazova 23.04.2015.
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava korisnike da će se preko Poštanske štedionice izvršiti isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za mart 2015. godine u četvrtak, 23.4.2015. godine, i privremene novčane naknade nezaposlenim licima, koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, za septembar 2014. godine u petak, 24.4.2015. godine.
Info Stara Pazova 23.04.2015.
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u cilju pripreme učenika osmog razreda, nastavnika i škola za završni ispit i ove godine organizuje probni završni ispit u petak, 24. i subotu, 25. aprila. U svim osnovnim školama na teritoriji Republike Srbije učenici osmog razreda će sutra u 12.00 časova, u okviru probnog završnog ispita, polagati test iz matematike, dok će u subotu u 9.00 časova, polagati test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, a u 11.30 časova kombinovani test sa pitanjima iz pet predmeta: biologije, geografije, istorije, fizike i hemije, rekao je za RTV Stara Pazova Milan Predijević, predsednik Aktiva direktora i direktor Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi.
Za rešavanje zadataka učenici će imati dva sata. Osim simulacije završnog ispita, cilj organizovanja probnog završnog ispita je da se nekoliko nedelja pred završni ispit vidi koliko su učenici u ovom trenutku spremni za završni ispit i na čemu treba raditi u narednom periodu.
Info Golubinci 22.04.2015.
Nizom aktivnosti tokom celog današnjeg dana ali i simbolično na Dan planete zemlje danas je obeležena prva godina od osnivanja Oaze Golubinci, životne i rаdne zаjednice zа osobe sа invаliditetom koju je udruženje Živimo zаjedno iz Beograda otvorilo prošle godine. Pilot projekat Oaza Golubinci posle godinu dana beleži i vidljive rezultate u tri kuće gde privremeno ili stalno borave osobe sa invaliditetom, izjavio je Dejan Kozić predsednik udruženja Živimo zajedno. Sledeći korak je bolje organizovati dnevni boravak i početi proizvodnju zаčinskog biljа i rаsаdа zа povrće po principimа orgаnske proizvodnje.
Info Stara Pazova 22.04.2015.
Dan planete su u OŠ Heroj Janko Čmelik u Staroj Pazovi obeležili brojnim programima. Učenici viših razreda su radili eksperimente i pripremili izložbu svojih radova – reljefa planete, fosila i vulkana, koje su sami napravili a koje su zatim poklonili učenicima nižih razreda. Učenici nižih odeljenja su sadili cveće a svi su zajedno imali priliku da pogledaju i filmove o zaštiti zemlje, vode, životne sredine. Ujedno su spremili i brojne plakate sa ekološkim porukama.
Info Stari Banovci 22.04.2015.
Sutra u Starim Banovcima od 9 do 13 časova zbog elektro montažnih radova bez struje ce biti Grčka ulica od broja 1 do 27 i od broja 2 do broja 8a i Školska ulica od ulice Pavla Šašica do Grčke ulice.
Info Stara Pazova 21.04.2015.
Počev od srede, 22. aprila pa do okončanja izvođenja građevinskih radova na desnom koloseku između železničkih stanica Golubinci i Ruma, izvršene su privremene promene u saobraćaju voza broj 2203 na relaciji Šid-Beograd. Prema izmenjenom režimu saobraćaja ovaj voz iz stanice Šid kretaće u 05,55 časova, a u stanicu Beograd stiže u 08,04 časova. Izmenjeni red vožnje voza 2203 na relaciji Šid-Beograd pogledajte na našem veb sajtu www.rtvstarapazova.rs