Kupujem orahova stabla, sečenje i plaćanje odmah. Za više informacija zvati na telefone 061/14 89 901 i 061/16-80-772.
Klanici 808 potreban mesar – klaničar sa radnim iskustvom. Za više nformacija zvati na telefon 310-808 u priodu od 07h do 15h.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Stara Pazova 27.02.2015.
U Staroj Pazovi danas je održan radni sastanak predstavnika srpske zajednice iz Republike Hrvatske, Mađarske i Rumunije na kojem je potpisan Memorandum o razumevanju između opštine Stara Pazova i srpskih zajednica iz pomenutih zemalja regiona. Predmet ovog Memoranduma je saradnja u oblasti unapređenja odnosa i snaženja međusobnih veza sa ciljem poboljšanja položaja članova srpske zajednice na prostorima gde žive. Prisutnima na skupu su se obratili Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova, Nikola Selaković, ministar pravde u Vladi RS i Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS u republičkom Parlamentu. Ovo je bila prilika i da predstavnici srpskih zajednica upoznaju javnost sa stanjem i situacijom srpske manjine u Hrvatskoj, Rumuniji i Mađarskoj i da svoja pitanja ili sugestije upute predstavnicima Vlade RS.
Info Stara Pazova 27.02.2015.
Na mestu gde su nedavno posađene nove mladice u gradskom parku u Staroj Pazovi, naša ekipa zatekla je danas sledeću sliku: polomljene, oštećene i iščupane mladice, posađene od strane JKP Čistoća kako bi gradski park poprimio novi zdraviji izgled. Kome smetaju nove mladice, i dokle ide savest određenih građana našeg društva, pitanje je na koje odgovor sigurno uskoro nećemo dobiti. Ni brojni apeli nadležnih službi nisu urodili plodom, pa umesto da uradimo sve da živimo u što lepšem i zdravijem okruženju, mi ga svojim nesavesnim ponašanjem uništavamo.
Info Stara Pazova 27.02.2015.
188 učenika osnovnih škola sa teritorije naše Opštine sutra će proveriti svoje znanje iz matematike na opštinskom takmičenju koje se tradicinalno održava u Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi. Takmičenje počinje u 10.00 časova, a učenici za rešavanje zadataka maju 120 minuta. Za sve đake je organizovan prevoz po satnicama koje su škole dobile, rekao je za RTV Stara Pazova direktor škole domaćina Milan Predojević.
Info Stara Pazova 27.02.2015.
OŠ Heroj Janko Čmelik sutra će biti domaćin opštinskog takmičenja iz stranih jezika za koje su prijavljeni osmaci iz svih devet osnovnih škola sa teritorije staropazovačke opštine. Po rečima direktora Janka Havrana sve je spremno, za takmičare i njihove nastavnike je obezbeđen prevoz i još se samo čekaju testovi, koji stižu pred sam početak. Testovi iz nemačkog i ruskog jezika rešavaće se od 12 do 13 a iz engleskog od 14 do 15 časova. Rezultati i imena najuspešnijih biće poznati već u popodnenim satima.
Info Stara Pazova 26.02.2015.
Na prvoj ovogdišnjoj književnoj večeri u pazovačkoj biblioteci, sinoć je predstavljena knjiga Okupirana zemlja, generala Miloša Đošana. General Đošen je ovom knjigom na 487 stranica nastavio logičan i hronološki niz svojih knjiga Generalov kosmetski put i Od agresije do Haškog tribunala, ali javnosti ponudio i štivo koje iz specifičnog ugla baca novo svetlo na petooktobarska događanja i na ono što je usledilo nakon toga. Radnja knjige prati događaje neposredno pre i posle NATO agresije na SR Jugoslaviju i donosi priče običnih ljudi. Osim autora, o knjizi su govorili Slobodan Jovanović, pukovnik u penziji, Мilutin Filipović, pukovnik u penziji, i Milan Pjevac, predsednik Opštinskog odbora SUBNOR-a, a prikazan je i kratkometražni film Da se nikad ne zaboravi, u produkciji Kluba generala i admirala Srbije.
Info Stara Pazova 25.02.2015.
Završni skup Fondacije “Pazova za najugroženije“ održan je u SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, kako bi se predstavili rezultati dosadašnjeg humanitarnog rada. Prisutni su bili donatori, 13 zbrinutih porodica iz opštine bajina Bašta i Šid, i predstavnici, osnivači Fondacije. Fondacija je potpisala više od 55 miliona dinara ugovora, od čega su 42 miliona utrošena na realizaciju četiri projekta od kojih je najveći izgradnja kuća u Bajinoj Bašti i Jameni, porodicama nastradalim u majskim poplavama prošle godine. Oko 150 preduzeća, 5 udruženja građana, više od 1700 radnika iz privrede i van nje, iz opštine Stara Pazova, doniralo je neophodna sredstva. Porodice čije su kuće uništene u poplavama, već su se uselile u svoje novoizgrađene domove i ovom prilikom zahvalili su se svima na pomoći i podršci.
Simboličnim gestom, uručenjem zahvalnica, Fondacija “Pazova za najugroženije” zahvalila se svim donatorima i medijskim kućama koje su pratile njihov rad.
Info Stara Pazova 25.02.2015.
Od 2. marta, kubik prirodnog gasa, Gas Feromont će fakturisati krajnjim potrošačima, među kojima su i domaćinstva, po ceni od 56 dinara i 53 pare sa PDV-om. Milan Gavran je u razgovoru za RTV Stara Pazova podsetio da je treći i četvrti kvartal prošle godine obeležila drastična promena kursa dolara i cene nafte i nafnih derivata na svetskom tržištu, pa je cena od 1. oktobra iznosila 47.00 dinara, od 15. novembra 48 dinara 57 para, bez PDV-a. Pad dolarske cene nafte i naftnih derivata na svetskom tržištu i eventualno klizanje na niže kursa dolara, na neki način nagoveštavaju eventualno pojeftinjenje prirodnog gasa.
Info Stara Pazova 25.02.2015.
Staropazovačko udruženje poljoprivrednika usvojilo je juče na godišnjoj skupštini Izveštaj o radu Udruženja u 2014. godini, Finansijski izveštaj za 2014. i predlog finansijskog plana za 2015. godinu, kao Plan rada za ovu godinu. Udruženje je prošle godine ostvarilo niz aktivnosti, sa kojima planira da nastavi i ove godine. Ono što je izvesno već u skorije vreme jeste ravnanje atarskih puteva i obnova rada kancelarije Udruženja, kao i saniranje posledica izlivanja fekalne kanalizacije, jer trenutno je pod vodom duplo više njiva nego u maju i junu prošle godine.
Info Stara Pazova 25.02.2015.
U Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi počelo je prijavljivanje dece za upis u prvi razred. Roditelji ili staratelji dece koja su rođena od 1. marta 2008. godine i u januaru i februaru 2009. godine treba da dođu u Sekretarijat škole u prepodnevnim satima, ili popodne kod pedagoga i psihologa, i izvrše prijavljivanje budućih prvaka. Neophodno je poneti jedan od dokumenata, izvod iz matične knjige rođenih ili zdravstvenu knjižicu deteta radi evidencije. Roditelji bi trebalo da prijave decu u školi do polovine marta, a upis dece u prvi razred počinje 1. aprila. Prijavlljivanje budućih prvaka počelo je i u Osnovnoj školi „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi.
Info Novi Banovci 24.02.2015.
Danas je u Novim Banovcima svečano otvoren logistički centar austrijske kompanije Ajmaks površine 17 000 metara kvadratnih. Vrednost ove investicije koja će opštini Stara Pazova doneti oko 150 novih radnih mesta i druge pogodnosti je oko 9 miliona evra. Svečanom otvaranju prisustvovali su Majkl Miler osnivač kompanije Eyemaxx, Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova, NJ.E. Johanes Ajgner, ambasador Austrije u Republici Srbiji i Igor Mirović koji je kao ministar privrede Vlade Republike Srbije značajno doprineo otvaranju nove industrijske zone u Staroj Pazovi i dovođenju investicija.
Ove godine i velika evropska kompanija Lidl će na teritoriji opštine Stara Pazova izgraditi svoje sedište, potvrdio je predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. Trenutno se radi na pribavljanju lokacijske dozvole, a već krajem marta ili početkom aprila trebalo bi da počnu radovi na izgradnji velikog distributivnog centra. Realizacijom ovih investicija opština ostvaruje ono što je ranije zacrtano a to je upravo zapošljavanje njenih građana kroz privlačenje investicija.