Poslastičarnici Stamevski su potrebni radnici za rad u proizvodnji kolača i torti. Poželjno je iskustvo u poslastičarstvu ili pekarstvu. Za više informacija pozvati na telefon 022/311-496.
Farma tovnih pilića Danijele Lazić prodaje tovne piliće od jednog kilograma za dohranu. Više informacija možete dobiti na telefon 062/252-991.
Potrebna radnica za rad u proizvodnji plastike. Javiti se na telefon 065/ 3503-198.
Mesari Štrbac potrebni mesari sa iskustvom i pomoćni radnici za proizvodnju u Novoj Pazovi u Radničkoj ulici broj 17. Za više informacija zvati na telefon 069/10-676-05.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Stara Pazova 02.09.2014.
Danas su počeli radovi na izgradnji podzemne telekomunikacione mreže u dužini od 11 km u naselju Mala Bosna u Staroj Pazovi. Ukupnim radovima, koji bi po projektu trebalo da traju 70 dana, biće pokriveno novih 600 korisnika usluga Telekoma-telefon i internet. Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović prilikom obilaska radova istakao je zadovoljstvo što se i telekomunikaciona mreža u našoj opštini modernizuje i što će 600 domaćinstava do početka sledeće godine imati savremene priključke za telefon i internet. Po rečima izvođača radova, Miroslava Stanisavljevića iz firme Kili na radovima će biti angažovani radnici sa biroa za nezaposlene.
Info Stara Pazova 02.09.2014.
U Nefrološkoj ambulanti staropazovačkog Doma zdravlja pacijenti će ubuduće moći da obave i EKG preglede. EKG aparat poklon je Folklornog ansambla Dukat iz Stare Pazove, koji je sredstava za ovu namenu sakupio na ovogodišnjim Stelinim danima. Predstavnici Dukata poklon su uručili u ponedeljak, pred početak smene lekara u Nefrološkoj ambulanti, koja je otvorena pre godinu dana i do sada je radila samo ponedeljkom, a ubuduće će raditi i sredom. EKG aparat na kojem piše doktorka Stela Gundelj, biće večita uspomena na ovu mladu Staropazovčanku.
Info Novi Banovci 02.09.2014.
Predškolska ustanova „Radost“ iz Novih Banovaca spremno je dočekala novu radnu godinu sa oko 800 mališana od kojih je 240 novoupisanih. Što se ukupnog broja dece tiče nema neke značajnije razlike u odnosu na prethodnu godinu, ali je manje dece u pripremnim predškolskim grupama. Novina je da su dve predškolske grupe iseljene iz osnovne škole u Starim Banovcima, i sada se nalaze u novim prostorijama u ulici Milenka Pevca 70. Tokom prethodnog perioda urađeno je sve što je predviđeno godišnjim programom rada, redovnim nabavkama je popunjen mobilijar u dvorištima svih objekata, oprema za izvođenje svih aktivnosti koja je nedostajala sada je upotpunjena.
Okrečeni su skoro svi objekti, posebno centralni u naselju Banovci Dunav, gde su u toku radovi u dvorištu na postavljanju gumenih ploča koje služe da se amortizuju padovi dece, ukoliko dođe do takvih situacija. Opština Stara Pazova je jedna od prve dve opštine, pored Iriga, u školskoj upravi Novi Sad, u kojoj će krajem septembra u predškolskom obrazovanju i vaspitanju biti sprovedena eksterna evaluacija, a najavljena je i finansijska revizija, tako da će biti i jedna od četiri ustanove u koju će ući revizori na teritoriji naše opštine. PU „Radost“ je u 2013-2014. godini dobila sertifikat za uspešno poslovanje i svrstana je u red najuspešnijih firmi u Srbiji.
Info Stara Pazova 01.09.2014.
Za osnovce i srednjoškolce u Srbji danas je počela nova školska godina, na nastavu kreću i đaci čije su škole oštećene u majskim poplavama ali i oko 68.500 prvaka. U školskoj 2014/2015. godini u osnovnim i srednjim školama na teritoriji Opštine Stara Pazova ukupno je upisano 6.825 učenika raspoređenih u 297 odeljenja, rekla je za RTV Stara Pazova načelnica Odeljenja za društvene delatnosti i kulturu Biljana Čavić. U devet osnovnih škola, dve izdvojene u Surduku i Krnješevcima, i školi za osnovno i srednje obrazovanje „Anton Skala“ u Staroj Pazovi, upisano je 5.379 učenika. Najveći broj učenika, 1389 ima Osnovna škola „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ u Novoj Pazovi. U ovoj školskoj godini u klupama srednjih škola u Staroj Pazovi sedeće 1446 učenika. Gimnazija „Branko Radičević“ upisala je 421 učenika, Ekonomsko trgovinska škola „Vuk Karadžić“ 545 učenika, Tehnička škola 450 učenika i ŠOSO „Anton Skala“ u Staroj Pazovi 30 učenika raspoređenih u 5 odeljenja, istakla je načelnica Čavić.
Info Stara Pazova 01.09.2014.
U Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki" u Staroj Pazovi danas je upriličen svečani prijem nove generacije prvaka u kojoj je 66 učenika, raspoređenih u tri odeljenja. Direktor Milan Predojević svim prvacima poželeo je srećan početak školovanja, a njihovim učiteljima uspešnu školsku godinu. U čast prvaka učenici nižih razreda izveli su prigodan program, a zatim su učiteljice Tanja Krkić, Biljana Stajković i Snežana Pačanin povele učenike u njihove učionice. Prvog školskog dana učenici su dobili besplatne udžbenike koje je i ove godine obezbedilo Ministarstvo prosvete.
Info Stara Pazova 01.09.2014.
Školsko zvono oglasilo je početak nove školske godine u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji. U školi „Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi učenike nižih razreda dočekao je i pozdravio direktor Janko Havran, a prvacima i njihovim roditeljima poželeo dobrodošlicu i uspešno školovanje. Nakon programa, koji već tradicionalno za najmlađe pripremaju učenici petog razreda, usledila je prozivka 31 prvaka i odlazak u učionice sa njihovim učiteljicama. Zahvaljujući projektu Matice slovačke u Srbiji đaci prvaci u slovačkim školama u Srbiji dobili su školske torbe sa priborom, kao i pribor za fizičko vaspitanje a sve su dočekali i kompletni udžbenici štampani na maternjem jeziku.
Info Stara Pazova 01.09.2014.
Nefrološka ambulanta Centra za hemodijalizu pazovačkog doma zdravlja dobiće novi EKG aparat. Aparat je poklon FA Dukat iz Stare Pazove, koji je na ovogodišnjim Stelinim danima počeo sa sakupljanjem sredstava za ovu namenu. Nefrološka ambulanta, koja je otvorena pre godinu dana, poboljšaće tako uslove za rad i ubuduće će raditi dva puta nedeljno, a novi EKG aparat, koji su predstavnici FA Dukat uručili ambulanti je večita uspomena na mladi život doktorke Stele Gundelj.
Info Stara Pazova 29.08.2014.
Juče u popodnevnim satima došlo je do havarije na izvorištu u Staroj Pazovi. Zbog toga je cela Stara Pazova ostala bez vode. Oko ponoći je kvar otklonjen, snabdevanje je normalizovano, trenutno je u toku ispiranje vodovodne mreže, zbog čega je pritisak smanjen, kažu u JKP Vodovod i kanalizacija.
Info Nova Pazova 29.08.2014.
Radovi na rekonstrukciji centra Nove Pazove teku relativno po planu, jer je bilo manjih zastoja zbog izmeštanja podzemnih instalacija za električnu energiju, gas, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kao i zbog izgradnje kišne kanalizacije koja je bila potpuno neupotrebljiva. Zbog planiranog asfaltiranja ulice Knez Mihajla u subotu i nedelju ulica će biti zatvorena za saobraćaj, a prema najavama izvođača radova u ponedeljak i utorak bi trebalo da se postave kandelaberi. U sklopu ovih radova uređivaće se i prostor ispred Doma zdravlja i glavnog ulaza u osnovnu školu i potpuno uređenje fontane ispred škole i trga ispred KPC-a. Danas se radilo i na asfaltiranju dvorišta novopazovačke osnovne škole, kako bi đaci u ponedeljak svečanu prozivku imali u novoasfaltiranom dvorištu.
Info Stara Pazova 29.08.2014.
Najboljim đacima osnovnih i srednjih škola staropazovačke Opštine predsednik Đorđe Radinović danas je uručio novčane nagrade. Pozdravljajući najbolje predsednik Radinović je rekao: „Vaš rad i vaš trud je nada da će naša Opština biti snažna i bogata i da će takva biti i cela Srbija“. Četrnaest đaka generacije nagrađeno je sa po 10 hiljada dinara, 64 vukovca dobilo je po 7 hiljada a učesnici međunarodnih takmičenja po 6 hiljada dinara, prvaci države u znanju iz pojedinih predmeta nagrađeni su sa po 5 hiljada dinara. Nastavnička veća su ove godine izabrala i najboljih 10 prosvetnih radnika i 42 mentora.