Potrebni radnici na pakovanju brašna, utovaru i istovaru kamiona u mlinu Žitoprodukt u Batajnici. Za više informacija zvati na telefon 011/ 7870-064, svakog radnog dana od 10 do 14 časova.
Na prodaju stan od 46 kvadratnih metara u centru Stare Pazove, na uglu ulica Branka Radičevića i Zmaj Jovine. Za više informacija zvati na telefon 063/162-5408.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Stara Pazova 27.03.2015.
Izvršni odbor Saveta Mesne zajednice Stara Pazova na današnjoj sednici doneo je odluku da se predlog naziva za novu ulicu, koja se gradi između ulica Ćirila i Metodija i Vladimira Hurbana, kao i predlozi naziva za nove ulice u Staroj Pazovi koje polaze od ulice 21. oktobra dostave Komisiji za imenovanje ulica i trgova Opštine Stara Pazova. Odlukom Izvršnog odbora biće uklonjena fontana u centru Stare Pazove i javne česme u ulicama Zmaj Jovinoj, Lenjinovoj i Ćirila i Metodija, koje već godinama nisu u funkciji. Mesna zajednica Stara Pazova će uputiti dopis JKP Čistoća sa zahtevom da se ukloni smeće na uglu ulica Ćirila i Metodija i Njegoševe, a od Telekoma se zahteva da nakon obavljenih radova behaton ploče ispred bivše zgrade Napretka vrati u prvobitno stanje.
Info Stara Pazova 27.03.2015.
U toku 2014. godine, Policijskoj stanici u Staroj Pazovi prijavljena su 62 nestanka novčanika. Utvrđeno je da je u 10 slučajeva posredi bio gubitak novčanika, a u 52 slučaja se radilo o krivičnom delu krađe. U dva slučaja prijavljeno je krivično delo Falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica. Takođe je utvrđeno je da su građani u 384 slučaja prijavili gubitak lične karte i 69 slučajeva gubitka pasoša. Izgubljena lična karta i pasoš se oglašavaju nevažećim u Službenom glasniku Republike Srbije, za šta je potrebno platiti taksu u iznosi od 780 odnosno 798 dinara. Pored plaćanja taksi za izdavanje izvoda iz matične knjige rođenih i uverenja o državljanstvu, za ličnu kartu potrebno je platiti i takse za izdavanje u iznosu od 928,80 i 226,00 dinara, a za pasoš 3.600,00 dinara.
Info Stara Pazova 27.03.2015.
Osnovna škola „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi sutra je domaćin okružnog takmičenja iz matematike. Na takmičenju će učestvovati 140 učenika od četvrtog do osmog razreda iz svih škola sa teritrije Okruga, 68 učitelja i nastavnika će biti pratioci i ujedno će biti članovi komisija ili će biti raspoređeni na dežurstva, rekla je za RTV Stara Pazova pedagoškinja Vesna Stepanović. Takmičenje počinje u 10.00 časova, za rešavanje zadataka učenici imaju 150 minuta.
Info Stara Pazova 26.03.2015.
U susret globalnoj volonterskoj akciji „Sat za našu planetu”, koja se po deveti put organizuje u Srbiji, učenici Osnovne škole „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi će sutra, sa početkom u 18.00 sati, upriličiti priredbu pod svetlošću sveća kojom će poslati jasnu poruku da podstiču efikasnije korišćenje resursa, uz želјu da se smanje svi negativni uticaji čoveka na klimatske promene. Tokom prepodneva, ispred supermarketa Medius, učenici će deliti nalepnice i flajere građanima sa ciljem podizanja svesti o potrebi preduzimanja akcije oko klimatskih promena.
Info Stara Pazova 26.03.2015.
U okviru obeležavanja tridesetogodišnjice od smrti Duška Radovića, školu „Simeon Aranicki” sutra će posetiti predstavnici udruženja „Školama u pohode”. Tom prilikom će biti snimlјen dokumentarni film o Dušanu Radoviću i školi „Simeon Aranicki” koji će prikazati sve aktivnosti po kojima je škola specifična, rekla je za RTV Stara Pazova profesorka srpskog jezika i književnosti Dunja Miletić. Ova akcija organizuje se pod pokrovitelјstvom Ministarstva prosvete i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.
Info Vojka 25.03.2015.
Jedan od većih projekata u Opštini Stara Pazova je projekat izgradnje vodovoda u Vojki. Posle određenih problema oko tehničke dokumentacije projekta Direkcija za izgradnju je ipak uspela da izdejstvuje sve dozvole i raspiše tender. Određen je izvođač radova sa kojim je potpisan ugovor. Vrednost radova je oko 28 miliona dinara, izjavio je za RTV Stara Pazova Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju. Izgradnja vodovoda u Vojki radiće se u dve faze, a početak radova očekuje se početkom aprila kada vremenski uslovi budu odgovarajući, odnosno kada se podzemne vode spuste.
Info Stara Pazova 25.03.2015.
Sa ciljem da promovišu akciju Odbora za obrazovanje Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine, koji treba da motiviše roditelje da upisuju svoju decu u škole sa slovačkim nastavnim jezikom, juče su staropazovačku školu heroj Janko Čmelik, posetile Ana Tomanova Makanova, predsednica Nacionalnog saveta i Svetlana Zolnjan, koordinatorka Odbora za obrazovanje. Sastanku je prisustvovala i Ljibuška Lakatoš, poslanica u republičkom parlamentu i članica Nacionalnog saveta, predstavnici lokalne samouprave, slovačkih institucija i članovi Školskog odbora. Po rečima direktora Janka Havrana, broj učenika se poslednjih godina drastično smanjuje, pod znakom pitanja je, da li će u sledećoj školskoj godini imati dovoljan broj prvaka za dva odeljenja.
Ova je škola od velikog interesa za slovačku zajednicu, istakla je Tomanova Makanova i zato je veoma bitno da se roditeljima ukaže na značaj školovanja na maternjem, u ovom slučaju na slovačkom jeziku a u tom pravcu će biti usmerene i sledeće aktivnosti Nacionalnog saveta.
Info Nova Pazova 24.03.2015.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, po nalogu nadležnog tužioca odredili zadržavanje Lj.P. (32) iz Nove Pazove zbog postojanja osnovane sumnje da je od januara do polovine marta ove godine, izvršio šest krivičnih dela razbojništva. On se tereti da je maskiran i uz pretnju nožem, u večernjim časovima ulazio u supermarkete i prodavnice mešovite robe u Staroj i Novoj Pazovi, Golubincima, Belegišu i Starim Banovcima i od zaposlenih otimao dnevni pazar. Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana. Krivična prijava u redovnom postupku biće podneta protiv 35 muškarca koji je prvoosumnjičenom pomagao u izvršenju tri razbojništva i bekstvu sa lica mesta putničkim automobilom.
Info Stara Pazova 24.03.2015.
Povodom šesnaeste godišnjice NATO agresije, danas je Radoje Blagojević, predsednik Skupštine opštine Stara Pazova primio porodice poginulih boraca u NATO agresiji, a zatim su na spomenik u centru Stare Pazove položeni venci i cveće porodica, Opštine Stara Pazova, SUBNOR-a, Vojske Srbije i Organizacije rezervnih vojnih starešina. Podsećajući na agresiju na Saveznu Republiku Jugoslaviju, Milan Pjevac, predsednik Opštinskog odbora SUBNOR-a je ukazao na nesagledive razmere stradanja naroda i razaranja infrastrukture, i naglasio da se radilo o vojnoj operaciji bez saglasnosti Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija. Pjevac je istakao da su među poginulim pripadnicima vojske i Dušan Ivančević, Zdenko Bzovski, Krsto Muminović, Branimir Krnjajić, Vladimir Kovač i Dragan Repija.
Info Stara Pazova 24.03.2015.
Danas je u poseti opštini Stara Pazova boravila desetočlana delegacija Vukovarsko – srijemske županije iz Republike Hrvatske predvođena županom Božom Galićem. Osnovni cilj ove prijateljske posete je dogovor u cilju razmatranja mogućnosti podnošenja aplikacija prema IPA fondovima kroz prekograničnu saradnju Republike Hrvatske i Republike Srbije. Stara Pazova je multinacionalna i multikulturalna opština koja je uvek otvorena za saradnju u svim oblastima, poručio je gostima predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. Sporazum o saradnji sa ovom hrvatskom županijom potpisan je još 2009. godine a današnja poseta je način da se ta saradnja pojača i poboljša, istakao je župan Božo Galić.
Delegacije su posle razgovora u zgradi opštine obišle katoličku crkvu u Golubincima i sedište HKPD Tomislav, zatim francusku kompaniju Streit Nova kao i hrvatsku firmu Euromodul.