Buregdžinica Biljana iz Stare Pazove, Svetosavska 36, hitno traži radnicu za rad u tri smene. Prijave na telefon 064/14-33-191 ili lično doći.
Muškom frizerskom salonu u Staroj Pazovi, Svetosavska 22, potreban radnik. Prijave na telefon 063/534-324.
Mesari Štrbac iz Nove Pazove su potrebni administrativni radnici za rad u knjigovodstvu i radnici za rad u pakeraju za lepljenje deklaracija i pakovanje robe. Možete se prijaviti na telefon 069/711-283.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Stara Pazova 28.05.2015.
Radnici JKP „Čistoća“ nastavili su danas sa sadnjom prolećnog sezonaskog cveća u centru Stare Pazove, koje je započeto pre nekoliko dana, kada je posađeno cveće ispred zgrade Opštine, kod spomenika i ispred hotela Srem. Danas je posađeno cveće oko Evangeličke crkve i kod Stare česme, a planira se i sadnja ispred zgrade gde se nalazi kardiologija i dečji dispanzer, zatim u parku, u dvorištu Centra za hemodijalizu i ispred Centra za kulturu. Radovi će biti gotovi narednih dana, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.
Info Stara Pazova 28.05.2015.
Za učenike osmih razreda osnovnih škola sutra je poslednji nastavni dan u školskoj 2014/2015. godini. Završni ispit iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, učenici će polagati 15. juna, 16. juna će proveriti svoje znanje na testu iz matematike, a 17. juna će polagati kombinovani test koji obuhvata zadatke i pitanja iz pet predmeta, rekao je za RTV Stara Pazova Milan Predojević, predsednik Aktiva direktora i direktor Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi istakavši da će već od 1. juna u svim osnovnim školama biti organizovana pripremna nastava za polaganje završnog ispita.
Info ostalo 27.05.2015.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi rešili su seriju od 13 teških krađa u centru grada za koje se osnovano sumnja da su ih izvršila dvojica maloletnika sa područja Pećinaca. Sumnja se da su noću razbijali prozore ili staklo na ulaznim vratima prodavnica, cvećara, frizerskih salona i jedne crkvene suvenirnice, ulazili u objekte i uzimali novac. Protiv njih biće podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, u redovnom postupku.
Info Stara Pazova 27.05.2015.
Sinoć je u Staroj Pazovi u velikoj sali Bele zgrade dr Oliver Subotić, Upravnik centra za proučavanje i upotrebu savremenih tehnologija Srpske pravoslavne crkve održao predavanje na temu Problem zavisnosti od digitalnih tehnologija i paradoks otuđenja. Ove dve teme predavač je istraživao i obradio u svoje dve knjige Čovek informacione tehnologije i Digitalni izazov a koje su prisutni mogli i da kupe. Autor smatra da kako problematika zavisnosti, tako i problematika otuđenja među ljudima počiva u nedostatku smisla i nedostatku podvižničkog života, što je osnova problema, smatra dr Oliver Subotić.
Info Stara Pazova 26.05.2015.
Dok padne jača kiša, pojedine ulice, bašte, ekonomska dvorišta i podrumi po naseljima staropazovačke opštine su poplavljeni. Komunalni inspektori su utvrdili da su ulični kanali zapušteni, zatravljeni, iako su prošle godine čišćeni, ponovo su zatrpani zemljom i šljunkom. Iz takvih kanala voda ne može da otiče, sliva se u niže delove, u dvorišta, bašte, podrume. Inspektori su obišli najkritičnija mesta u Krnješevcima, Surduku i Staroj Pazovi i dali naloge da se kanali pročiste i prokopaju, kaže Nikola Milaš, načelnik Odeljenja za komunalne delatnosti i apeluje na građane da kanale održavaju u protočnom stanju kako bi viškovi vode mogli da nesmetano otiču. Prijava je bilo i iz Nove Pazove, od građana iz bloka 9 gde ne postoje ulični kanali. Po rečima Nikole Milaša, inspektori prate aktuelnu situaciju na terenu, a na građanima je, da ne samo sada, već i ubuduće vode računa o kanalima ispred svojih kuća.
Info Stara Pazova 26.05.2015.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio produženo krivično delo teška krađa i ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, po ovlašćenju nadležnog tužioca, odredili zadržavanje za I.J. (29) sa područja Opštine Pećinci. Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, određen mu je pritvor do 30 dana. Osumnjičeni se tereti da je u više navrata, na delu pruge između železničkih stanica u Staroj Pazovi i Zemun Polju, obijao kućice automatskog pružnog bloka i krao akumulatorske baterije i telefonske uređaje.
Sumnja se i da je odsekao 40 metara pružnog kabla koji obezbeđuje saobraćaj na prugama na deonici između Stare i Nove Pazove. Ukradeni predmeti su prodati otpadima sekundarnih sirovina. Ovim krivičnim delima AD "Železnice Srbije" su oštećene za 2.157.496,00 dinara. Krađe su otežale železnički saobraćaj i ugrozile njegovu bezbednost.
Info Stara Pazova 25.05.2015.
Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova, primio je danas igrače, članove stručnog rukovodstva i uprave košarkaškog kluba Dunav iz Starih Banovaca i čestitao im na najvećem uspehu u istoriji kluba, plasmanu u Drugu mušku ligu Srbije. Predsednik je istakao da je uspeh Dunava pravi primer dobrog rada u jednom sportskom kolektivu i obećao pomoć Opštine u svakom pogledu, kako bi se klub uspešno takmičio u novom rangu. Povodom velikog uspeha, predsednik Radinović je uručio predsedniku i treneru kluba Mitru Ašćeriću plaketu, ček u vrednosti od 45.000 dinara za kupovinu sportske opreme i pet lopti a svi igrači i članovi rukovodstva su dobili zahvalnice. Mitar Ašćerić je u ime kluba predsedniku Opštine uručio plaketu za veliku pomoć koju je pružao košarkaškom klubu na njihovom putu ka plasmanu u Drugu mušku ligu Srbije.
Info Nova Pazova 25.05.2015.
Kako bi se sprečilo raznošenje smeća po ulicama i smanjio broj kontejnera, JKP Čistoća Stara Pazova nabavilo je nove polupodzemne kontejnere zapremine 5 kubika koji menjaju 6 standardnih. Danas su stavljena u funkciju dva nova polupodzemna kontejnera koja se nalaze preko puta Doma zdravlja u Novoj Pazovi, a kako nam je rekao direktor JKP Čistoća Jovica Gagrica ovakvi kontejneri biće postavljeni i u Staroj Pazovi, Novim Banovcima i u naselju Banovci Dunav. Direktor JKP Čistoća apelovao je na sve sugrađene da u nove kontejnere ne bacaju kabasti otpad i šut kako ne bi došlo do zagušenja ili oštećenja novih kontejnera.
Info Stara Pazova 25.05.2015.
Ivan Kožik, odličan učenik drugog razreda Ekonomske škole u Staroj Pazovi osvojio je drugo mesto na državnom takmičenju u znanju slovačkog jezika. Ivan je zadovoljan uspehom kao i profesorka Marina Vasilić, budući da je slovački jezik izborni predmet u srednjim školama. Ivan Kožik, prošle godine je bio najbolji u Srbiji u znanju slovačkog jezika među srednjoškolcima koji pohađaju prvi rezred.
Info Nova Pazova 25.05.2015.
Mina Milanović, učenica osmog razreda Osnovne škole „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ u Novoj Pazovi, ostvarila je izuzetan rezultat i osvojila drugo mesto na državnom takmičenju u poznavanju srpskog jezika i jezičke kulture koje je održano u Tršiću. U veoma jakoj konkurenciji Mina je pokazala zavidno znanje sprskog jezika osvojivši 16 od maksimalnih 20 poena. Minu je za takmičenje pripremala profesorka srpskog jezika i književnosti Rajna Novaković. Ove godine Mina je učestvovala na čak tri državna takmičenja, izuzetno znanje pokazala je i na takmičenju Književna olimpijada osvojivši visoko četvrto mesto, za treće joj je nedostajao samo jedan bod, a uspešna je bila i na takmičenju iz ruskog jezika.