Potrebni radnici iz Stare Pazove sa iskustvom u proizvodnji plastike. Zainteresovani mogu da se jave svakog radnog dana od 10 do 14 časova na telefon 022/312-116.
Preduzeću Stamevski iz Stare Pazove su potrebni radnici u proizvodnji kolača i torta, poželjno sa iskustvom. Za sve informacije zvati na telefon 022/311-469 ili doći lično u Karađorđevu 9.
Preduzeću Dabel d.o.o. su potrebne radnice za rad u proizvodnji. Prijave na telefon 022/ 328-009 i 022/ 215-5422 lokal 14.
Firma Eurokancom u Novoj Pazovi prodaje bukov briket po ceni od 120 evra po toni. Adresa firme je Industrijska zona bb a kontakt telefon je 022 323 395.
Poljoprivredna apoteka „Zea“ ulica Zmaj Jovina 7 u Staroj Pazovi, obaveštava svoje kupce da prodaje kvalitetnu stočnu hranu „Patent-ko“ po povoljnim cenama. Dođite i uverite se. Za više informacija zvati na telefon 022/316-223.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Nova Pazova 01.10.2014.
I ove godine 9. i 10. oktobra u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi tradicionalno se održava Regionalni sajam privrede, koji će okupiti oko 100 izlagača iz najrazličitijih privrednih oblasti. U okviru priprema i organizacije manifestacije danas je u Opštini Stara Pazova potpisan Sporazum o saradnji na zajedničkoj organizaciji Sajma. Dokument su potpisali predsednik Sremske privredne komore, Đorđe Božić i predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović koji je ovom prilikom istakao da sajam polako prerasta u međunarodni što je od velikog značaja za našu opštinu. Ove godine na sajmu privrede biće organizovana i edukativna predavanja koja se odnose na aktuelne teme i novine iz oblasti privrede izjavila je danas načelnica opštinskog Odeljenja za privredu Suzana Ilić. Sajmovi ovakve posećenosti prava su prilika za kontakte i razmenjivanje iskustava među učesnicima.
Info Stara Pazova 01.10.2014.
Osnovna škola „Simeon Aranicki“ danas je obeležila Dan škole, kao podsećanje na 1. oktobar 1896. godine kada je Simeon Aranicki stupio na svešteničku dužnost u Staroj Pazovi. Ove godine, kada škola Aranicki obeležava mali jubilej, pet godina rada, tema Dana škole je ekologija. U zanimlijvoj televizijskoj emisiji, koja je emitovana „uživo“ iz Zelenog studija škole „Simeon Aranicki“ na efektan način predstavljen je projekat „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“, koji se realizuje od 2009. godine, međunarodni projekat „Eko škole“, u koji se škola uključila prošle godine i već je stigla do prve zelene zastavice, Tim za ekologiju, brojne nagrade i aktivnosti na očuvanju i zaštiti životne sredine.
Bila je to i prilika da se uruče zahvalnice ustanovama i pojedincima koji su doprineli uspešnom radu škole u prethodnoj školskoj godini. Svečanost dana škole svojim prisustvom su uveličali predstavnici lokalne samouprave, Srpske pravoslavne crkve, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, Školske uprave Novi Sad, javnih preduzeća i ustanova, saradnici i prijatelji škole.
Info Stara Pazova 01.10.2014.
Povodom Međunarodnog dana starih osoba u Klubu za dnevni boravak u staropazovačkom parku danas je organizovana akcija besplatnog merenja krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, a pripadnici „trećeg doba“ su imali priliku da dobiju i savet lekara kako da očuvaju svoje zdravlje i produže životni vek. Preventivana akcija, koju su zajednički organizovali Dom zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“, Centar za socijalni rad i Udruženje penzionera, naišla je na veliki odziv naših najstarijih sugrađana koji su iskoristili mogućnost da bez zakazivanja i čekanja provere svoje zdravlje.
Info Stara Pazova 01.10.2014.
Sutra će biti održano 65. Feniksovo poselo posvećeno starima. Gost posela je dr medicinskih nauka Milijana Abramović Savić specijalista pedijatar, nutricionista, gastroenterolog i savetnik za brak, porodicu i roditeljstvo verskog dobrotvornog starateljstva karlovačke eparhije. Ovo je lepa prilika da se sazna mnogo toga novog, i da se provedu prijatni trenuci sa članovima Feniksa. Poselo će biti održano u prostorijama Kluba za dnevni boravak u gradskom parku.
Info Stara Pazova 30.09.2014.
Opština Stara Pazova u saradnji sa Direkcijm za izgradnju opštine počela je sa realizacijom projekta „Pazova za mlade“. Projekat „Pazova za mlade“ u sklopu kojeg će se ulepšavati sva mesta na kojima se okupljaju mladi u našoj opštini startovao je u Staroj Pazovi crtanjem murala, postavljanjem klupa i žardinjera sa cvećem. Murali su iscrtani na zgradi Prekršajnog suda i na trgu dr Zorana Đinđića. U sklopu projekta biće izgrađen i dugo čekani skejt park, parkur, strip čitaonica, fontana i javni časovnik potvrdio je u izjavi za RTV Staru Pazovu direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević. U crtanju murala i sređivanju centra našeg grada učestvovao je i učestvovaće veliki broj volontera na poziv Kancelarije za mlade opštine Stara Pazova. Planirana izgradnja skejt parka koštaće oko dva miliona dinara. Direktor Direkcije za izgradnju ovim putem zahvalio se svim volonterima i apelovao na sve naše sugrađane da se aktivno uključe u ovaj projekat i da čuvamo ono što imamo.
Info Stara Pazova 30.09.2014.
Osnovna škola „Simeon Aranicki“ sutra će obeležiti Dan škole, kao podsećanje na 1. oktobar 1896. godine kada je Simeon Aranicki stupio na svešteničku dužnost u Staroj Pazovi. Ove godine kada škola Aranicki obeležava mali jubilej, pet godina rada, tema Dana škole je ekologija. Svečanost povodom Dana škole biće upriličena sutra u podne.
Info Stara Pazova 30.09.2014.
Danas se u Tehnikoj školi u Staroj Pazovi održava seminar o reparaciji mašinskih delova i konstrukcija, na inicijativu Ministarstva prosvete Srbije kao način usavršavanja profesora mašinstva i kao način povezivanja školstva i preduzetništva. Prisutne je pozdravila Mr Gordana Mitrović iz Zavoda za unapređenje obrazovanja, u ime lokalne samouprave Biljana Čavić i direktor škole Lazar Đukić. Predavači na seminaru su profesori sa Mašinskog fakulteta u Beogradu.
Info Stara Pazova 29.09.2014.
Nastavljaju se kišom prekinuti radovi u polju. Poljoprivrednici koriste lepo vreme da oberu suncokret, soju i nastave sa berbom kukuruza, vađenjem šećerne repe. Vinogradari beru grožđe, a voćari voće. Radovi su otežani jer je u proteklom mesecu palo između 400 i 500 procenata više kiše u odnosu na višegodišnji prosek za ovaj period. Česte i obilne padavine i velika vlažnost vazduha nepovoljno deluju na poljoprivredne useve, usporavaju zrenje kukuruza, voća, grožđa i povrća. Prevlaženo zemljište u većini poljoprivrednih područja nije pogodno za pripremu i obradu za ranu jesenju setvu. Česte padavine i povećana relativna vlažnost vazduha pogodovale su razvoju mnogih biljnih bolesti i štetočina.
Na suncokretu su registrovani simptomi bele truleži, na kupusu ima bakterioznog oboljenja, crne truleži, kupusnjača, a zabeležena je i aktivnost nekih insekata.
Info Surduk 29.09.2014.
Šampion Kupa Srbije 2014. u takmičenju dvoprega je Željko Malović iz Zrenjanina, a memorijalni pehar „Radivoja Radice Dronjka“ osvojio je Milan Gaković juče na 21. fijakerijadi koja je u Surduku organizovana povodom Krstovdana, slave mesta. Na spomen ploču žrtvama Drugog svetskog rata ispred crkve, venac su položile delegacije Mesne zajednice Surduk i Banatskog Karađorđeva, a na svečanom otvaranju fijakerijade, Milorad Jeremić, predsednik Saveta Mesne zajednice Surduk se posebno zahvalio Opštini Stara Pazova i predsedniku Đorđu Radinoviću na podršci.
U kulturno umentičkom programu nastupio je KUD „Branko Marković“ iz Surduka, tamburaški orkestar „Dema Miro“ i mažoretkinje iz Sonte, a ispred stadiona izložbene štandove imalo je nekoliko udruženja iz okolnih mesta.
Info Nova Pazova 26.09.2014.
Više od 87 posto učenika najveće osnovne škole u Opštini „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ u Novoj Pazovi izučavaće versku nastavu kao obavezni izborni predmet u ovoj školskoj godini. Versku nastavu odabralo je 88 osto učenika nižih i 87 odsto učenika viših razreda novopazovačke škole, rekla je za RTV Stara Pazova pedagoškinja Slavica Despotović. Pored verske nastave i građanskog vaspitanja, učenici prvog razreda će kao ostali izborni predmet učiti lepo pisanje, u drugom i trećem razredu će se izučavati narodna tradicija i čuvari prirode, a sva odeljenja četvrtog razreda opredelila su se za narodnu tradiciju. Učenici viših razreda će izučavati informatiku i računarstvo, crtanje, slikanje i vajanje, i hor i orkestar, istakla je Despotović.