Počelo je veliko sezonsko sniženje kolekcije proleće-leto u prodavnicama obuće Boteko. Iskoristite priliku povoljne kupovine na 5 mesečnih rata.
Prodaje se dvosoban stan od 70 kvadrata u Staroj Pazovi kod Mediusa sa dve garaže ispod zgrade. Cena po dogovoru. Za više informaciji zvati na telefon 062/801-4776.
Rockwelland je otvorio konkurs za dva radna mesta u pogonu alatnice i gumarske proizvodnje, za majstore svih starosnih dobi i trenutnog statusa. Primamo i penzionere. Svi imamo pravo na zaradu od svog znanja. Minimum znanja za alatničara je poznavanje rada na svim univerzalnim alatnim mašinama, dok je za gumarskog radnika rad na gumarskim presama i dvovaljku. Konkurs je otvoren od 3.7. do 13.7. 2015. godine. CV možete doneti lično ili poslati poštom na adresu Rockwelland, Golubinačka 26, Inđija, ili elektronski na mejl-adresu: officerockwelland@gmail.com. Kontakt telefoni su: 022/557-700 i 063/503-425.
Napredak a.d. Stara Pazova otkupljuje stočni ječam, pšenicu i kukuruz. Informacije možete dobiti na telefone 022/312-643 i 064/868-26-19.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Golubinci 03.07.2015.
Danas je u Golubincima boravio NJ.E. ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin zajedno sa generalnim direktorom kompanije “RŽD Internešnal” Sergejom Pavlovim. Skupa sa predstavnicima škole, mesne zajednice Golubinci i lokalne samouprave obišli su OŠ “23. oktobar” koja će do početka naredne školske godine biti renovirana zahvaljujući sredstvima ove kompanije koja uveliko radi na rekonstrukciji i modernizaciji srpskih pruga. Projekat pomoći srpskim školama realizuje se na osnovu sporazuma koji je postignut između predsednika ove kompanije koja radi na rekonstrukciji srpskih pruga Vladimira Ivanovića Jakunjina i predsednika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića. U ovoj školi gorući problem je star krov na čiju rekonstrukciju će biti stavljen akcenat radova. Rusku delegaciju svečano su dočekali direktor škole Milorad Bosančić, pomoćnik predsednika opštine Goran Savić, direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević, predsednik Mesne zajednice Golubinci Mirko Jovanović kao i kolektiv škole i meštani Golubinaca.
Ovom prilikom generalni direktor „RŽD Internešnala“ Sergej Pavlov uručio je direktoru škole Miloradu Bosančiću sliku hrama Hrista Spasitelja kao znak večnog prijateljstva dva naroda.
Info Novi Banovci 03.07.2015.
Mesna organizacija saveza boraca Novih Banovaca sutra, u 11 časova, položiće venac na spomen obeležje palim borcima, rekao je za RTV Stara Pazova Milomir Banduka, sekretar ove organizacije. Posle svečanosti predviđena je radna izborna sednica, a zatim druženje u Lovačkom domu, najavio je Banduka.
Info Stara Pazova 02.07.2015.
Na teritoriji staropazovačke opštine tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje i iz vazduha obaviće se u periodu od 4.7. do 5.7. i to u sledećim mestima: Golubinci, Krnješevci, Vojka, Nova Pazova, Stara Pazova, Novi Banovci, Stari Banovci, Belegiš i Surduk, uključujući i priobalje Dunava. Upozoravaju se pčelari da su preparati kojim će se izvršiti tretman toksični za pčele, te da uklone košnice najmanje 5 kilometara od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje 3 dana.
Info ostalo 02.07.2015.
Danas je u Batajnici otvoren novi, savremeno opremljen market trgovačkog lanca Medius. U oko 200 kvadratnih metara savremeno opremljenog prodajnog prostora od sada će meštani ovog dela Batajnice imati prilike da pazare sve što je jednom domaćinstvu potrebno, a po asortimanu robe i mnogo više. Ovo je 14. po redu supermarket Mediusa, a drugi u ovoj beogradskoj opštini. U novom objektu zaposleno je novih 10 radnika, a u ponudi je oko 4000 artikala kao i uvek sveže meso, voće i povrće. Verni potrošači i u ovom marketu mogu da koriste Medius klub karticu koja im donosi brojne pogodnosti pri kupovini.
Info Stara Pazova 01.07.2015.
Na poslednjoj sednici, Skupština opštine Stara Pazova usvojila je izmene Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta, pa će posle 7. jula, kada izmene stupe na snagu, doprinosi biti trostruko manji, a samim tim i jeftinija gradnja u staropazovačkoj opštini. Ovo smanjenje je na neki način i poziv investitorima da ovde grade stambene i poslovne objekte, rekao je Miodrag Vuksan, načelnik Odeljenja za urbanizam i građenje. Za stambeni objekat u prvoj zoni, u centralnim delovima Stare i Nove Pazove i Novih Banovaca, po jednom kvadratu stambene površine doprionosi su iznosili oko dve hiljade dinara, a sada su oko 722 dinara.
Info Stara Pazova 01.07.2015.
Pazovački vodovodod uverava građane da je voda u opštini Stara Pazova apsolutno ispravna za piće. Vodu isključivo kontroliše Zavod za javno zdravlje iz Sremske Mitrovice i analize se vrše redovno. Vodosnabdevanje u opštini Stara Pazova je uredno i nestašice vode neće biti, ali iz Vodovoda apeluju na građane da vodu racionalno troše.
Info Stara Pazova 01.07.2015.
Sinoć u Zanatskom domu u Staroj Pazovi je održana prezentacija projekta „Centar preduzetništva i zanatstva“ u organizaciji Udruženja građana „Korak Stare Pazove“. Cilj projekta je da od zaborava sačuva kako ljude koji su u Staroj Pazovi 50-ih i 60-ih pokrenuli razvoj male privrede tako i samu zgradu Zanatskog doma koja je u to vreme bila epicentar dešavanja za celokupno građanstvo opštine.
Članovi Udruženja građana „Korak Stare Pazove“ planiraju i da obnove zgradu Zanatskog doma koja je sada u veoma lošem stanju. Po njihovom planu zgrada bi trebalo da bude obnovljena u rekonstruktivnom smislu za 3-5 godina, trebalo bi da ima energetski pasoš tj. da bude po svim standardima EU za gradnju i da bude samoodrživa u smislu da ima „Zelene krovove“ koji smanjuju troškove grejanja i hlađenja u zgradama pod njima za oko 20%, a sve kako bi kao nekada i dalje mogla služiti svim građanima naše opštine.
Info Stari Banovci 01.07.2015.
Večeras u 20.30 časova, na finalnoj večeri Memorijalnog turnira „Kosta Tomašević“ u Starim Banovcima, za treće mesto i novčanu nagradu od 50 hiljada dinara sastaće se ekipe: „LA PONE“ iz Bačkog Petrovca i „Dotrmund“. Oko 21.30 čas nastupiće Kulturnoumetničko društvo „Izvor“ iz Starih Banovaca, a od 22.00 sata biće odigrana finalna utakmica između ekipa „Farbara Vesić“ iz Beograda i Kafe „Prolaz“ iz Nove Pazove. Nagrada za pobednika turnira je 400 hiljada dinara, a ekipi koja osvoji drugo mesto pripašće 100 hiljada dinara. Od 23.00 sata trebalo bi da bude organizovana žurka povodom završetka ove sportske manifestacije koja je organizovana uz veliku pomoć Opštine Stara Pazova, Mesne zajednice Stari Banovci i Javnih komunalnih preduzeća „Čistoća“ i „Vodovod i kanalizacija“.
Info Stara Pazova 30.06.2015.
Skupština opštine Stara Pazova je juče usvojila Odluku o odvođenju atmosferskih i otpadnih voda u kojoj je akcenat stavljen na održavanje otvorenih uličnih kanala i suzbijanje ilegalnih priključaka na kanalizaciju, rekao je Nikola Milaš, načelnik Odeljenja za komunalne delatnosti i zaštitu životne sredine. Ubuduće će za zacevljenje kanala ili izgradnju kolskog prelaza, odnosno ćuprije morati da se traži saglasnost i nadzor nad radovima. U cilju suzbijanja ilegalnog priključenja na kanalizaciju, onima koji su već nezakonito priključeni dat je rok od 30 dana da prijave priključenje, a protiv onih koji prekorače taj rok biće pokrenut postupak isključenja sa mreže, pokrenut prekršajni postupak, a kazne su od 25.000 do 75 hiljada dinara za fizička lica.
Ta lica će takođe morati po duplo većoj ceni da plate period ilegalnog korišćenja kanalizacije, rekao je Milaš.
Info Stara Pazova 30.06.2015.
Sutra na snagu stupaju niže cene prirodnog gasa koji distribuira Gas feromont jer je Savet Agencije za energetiku dao saglasnost na odluku o novim cenama prirodnog gasa za javno snabdevanje. Ovaj energent od sutra će biti jeftiniji u proseku za 11,2% za sve kupce koji imaju pravo na javno snabdevanje, a za domaćinstva za 10,5%. Gas feromont je ovih dana saopštio da će cena prirodnog gasa za kategoriju mala potrošnja "Domaćinstva", bez PDV biti 43,39 dinara za kubik, a do sada je cena iznosila 48,67 dinara po kubnom metru. Najnovije sniženje cena, prema saopštenju Gas feromonta biće 5,28 dinara po kubiku, u proseku za sve grupe, odnosno, kategorije krajnjih kupaca, gas će biti jeftiniji za 10,9%, bez PDV.