Potreban vulkanizer za teretni program za rad u Novim Banovcima. Za više informacija zvati na telefon 065/880-8118.


Pregled najnovijih 10 vesti info


Info Stara Pazova 25.10.2014.
Jutros se dogodio lančani sudar na auto putu Beograd Novi Sad u pravcu ka Beogradu blizu benzinske pumpe Kaštel. Učestvovala su četiri vozila, više lica je povređeno, zbrinule su ih ekipe hitne pomoći iz Stare i Nove Pazove. Nakon dva sata blizu ovog mesta dogodio se još jedan lančani sudar, na sreću bez težih posledica, saznali smo u Policijskoj stanici Stara Pazova.
Info Stara Pazova 24.10.2014.
Odbornici Skupštine opštine Stara Pazova, danas na 24. sednici jednoglasno su prihvatili izmene Programa poslovanja „Čistoće“,„Vodovoda i kanalizacije“, Opštinske stambene agencije i Mesne zajednice Stara Pazova, kao i Odluku kojom je Jovana Huseman, diplomirani biolog, ovlašćena da predstavlja Opštinu Stara Pazova u oblasti zaštite životne sredine kod Ministarstva životne sredine, klime i energetike nemačke pokrajine Baden Virtemberg i kod predpristupnih fondova Evropske unije u oblasti zaštite životne sredine. Skupština je takođe utvrdila nazive dve ulice u Centralnoj radnoj zoni u Novoj Pazovi, a prihvaćeni su rebalansi Finansijskih planova Mesnih zajednica Nova Pazova i Golubinci, kao i Rešenje o prenosu javne svojine na drugog nosioca javne svojine bez naknade.
Ovo rešenje odnosi se na izgradnju saobraćajne petlje na autoputu E 75, a sa te tri tačke Opštinsko veće je dopunilo dnevni red.
Info Stara Pazova 24.10.2014.
Tridesetpetoro dece iz hraniteljskih porodica iz staropazovačke opštine danas je posetilo PU Poletarac gde su ih dočekali predškolci sa poklonima i prigodnim programom. Akciju prikupljana pomoći u Poletarcu organizuju svake godine u oktobru, mesecu kada se obeležava Nedelja deteta a s obzirom na to, da je ove godine ova manifestacija imala za cilj da promoviše porodicu, kao instituciju, koja je najpotrebnija deci za srećno odrastanje, odlučili su da ove godine obraduju upravo decu koja žive u hraniteljskim porodicama, istakla je Radmila Bogdanović, vršilac dužnosti direktora PU Poletarac.
Info Stara Pazova 24.10.2014.
30 litara kiše koliko je palo poslednjih dana, što je inače ukupna količina padavina u oktobru, prekinula je kampanju šećerne repe. Od ukupno 14.500 hektara koliko je ove godine posejano slatkim korenom do sada je izvađeno 40 posto. Bojazni da će repa ostati na njivi nema jer čim se zemljište malo procedi vađenje repe se može nastaviti. Mnogo više poljoprivrednike i stručnjake brinu nečistoća i digestija. Zbog trenutnih padavina, na repi ima puno blata, a zbog učestalih kiša i bolesti lista repe tokom čitave proizvodnje šećer u repi je niži, kaže Jovan Bojić, stručni saradnik za šećernu repu u Poljoprivrednoj Stručnoj službi u Sremskoj Mitrovici. Prijem šećerne repe u šećeranama protiče nesmetano, a cenu diktiraju digestija i nečistoća, dodaje Jovan Bojić.
Info Stara Pazova 24.10.2014.
U holu pozorišne sale u Staroj Pazovi sutra će biti održana projekcija dokumentarnog filma i predavanje “Jego blagorodije baron Vrangel” profesora srpskog jezika i književnosti Boška Milosavljevića. Profesor Milosavljević, kroz svedočenja potomaka ruskih emigranata, istoričara, sociologa i obilja arhivske građe-fotografija, video-zapisa artefakata sabranih u filmskoj priči, govori o intrigantnoj biografiji i bogatoj zaostavštini generala Petra Nikolajeviča Vrangela, poslednjeg komadanta carske Rusije, čiji se grob nalazi u ruskoj crkvi Svete Trojice u Beogradu. Projekcija dokumentarnog filma u holu pozorišne sale u Staroj Pazovi počinje u 19 časova.
Info Stara Pazova 23.10.2014.
Danas je Dan oslobođenja Opštine Stara Pazova. „Treba znati i ceniti istoriju svog naroda“ - rekao je predsednik Opštine Đorđe Radinović na tradicionalnom prijemu veterana i potomaka hrabrih boraca a zatim je prisustvovao polaganju venaca na spomenik u centru Stare Pazove. Venci i cveće povodom sedamdeset godina oslobođenja od fašističkog terora danas su položeni na spomen obeležja i u svim ostalim mestima naše opštine .
Info Stara Pazova 23.10.2014.
Osnovna škola „23. oktobar“ u Golubincima danas je prigodnim programom svečano obeležila Dan škole i 70 godina od oslobođenja Golubinaca u Drugom svetskom ratu. U ime škole prisutne je pozdravio direktor Milorad Bosančić izrazivši zahvalnost lokalnoj samoupravi što je u poslednje dve godine izdvojila značajna sredstva za uređenje i poboljšanje kvaliteta nastave u školi. Svečani program pripremili su učenici sa svojim nastavnicima, a bila je to i prilika da se uruče zahvalnice ustanovama i pojedincima koji su doprineli poboljšanju uslova rada u školi. Svečanost su svojim prisustvom uveličali predstavnici lokalne samouprave, Srpske pravoslavne crkve, osnovnih škola, penzioneri i prijatelji škole.
Info Novi Banovci 23.10.2014.
Malobrojni članovi SUBNOR-a Novih Banovaca danas su povodom Dana oslobođenja mesta, položili venac na spomenik žrtvama oslobodilačkih ratova. Milomir Banduka, sekretar Boračke organizacije podsetio je na dane oslobođenja, predložio je uvođenje radnih akcija, a naglasio je da je sadašnja vlada dobro počela da radi i istakao da bi trebalo uvesti priznanje „heroj rada“. Skromnu savečanost obeležavanja Dana oslobođenja pomogli su Mesna zajednica Novi Banovci i Ribarnica Cvijanović iz naselja Banovci Dunav.
Info Nova Pazova 21.10.2014.
Danas su izvođeni radovi na asfaltiranju Krajiške ulice u Novoj Pazovi u dužini od 230 m. Vrednost radova je oko 2,5 miliona dinara. Ovo je jedna od bitnijih saobraćajnica za ovo naselje jer prolazi pored novog groblja i spaja industrijsku zonu sa naseljenim delom Nove Pazove. Uz nov asfalt biće izgrađeno i 50 m parking prostora sa oko 30-ak parkinga. Direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević je najavio i da će sledeći radovi u Novoj Pazovi biti radovi na izmeštanju pijace. Raspisan je tender za projektnu dokumentaciju, a kada se uradi sam projekat raspisaće se i tender za izvođača radova nakon čega će se krenuti u realizaciju.
Info Stara Pazova 21.10.2014.
Grejna sezona, čiji je početak bio odgođen zbog visokih dnevnih temperatura za ovo doba godine po preporuci Ministarstva energetike, počinje sutra, obaveštavaju iz Sektora za proizvodnju i distribuciju toplotne energije Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova. Obe kotlarnice u Staroj Pazovi “Park” i “1. centralni blok” su tehnički ispravne i spremne za isporuku toplotne energije korisnicima putem daljinskog sistema grejanja. Zvanično sezona grejanja u Srbiji traje do 15. aprila.