Vesti u poslednjih nedelju dana
starije vesti se nalaze u arhivi

Info Stara Pazova 21.02.2017.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom pretresa stana L.M. starog 25 godina pronašli i zaplenili 185 grama suve biljne materijae sumnjive na marihuanu. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti doveden u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici. Nezvanično saznajemo da je L.M. osumnjičen da je prošle godine u martu učestvovao u fizičkom obračunu sa smrtnim ishodom koji se dogodio u centru Belegiša.
Info Stara Pazova 21.02.2017.
Ministarstvo odbrane Republike Srbije raspisalo je konkurs za prijem kandidata iz građanstva za učenike Vojne gimnazije, koji je otvoren do 15. marta. Konkurs za Srednje stručne vojne škole, kadete Vojne akademije i Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije otvoren je do 31. marta. Zainteresovani, detalje konkursa
Mogu dobiti u Centru Ministarstva odbrane u Staroj Pazovi, ulica Ćirila i Metodija 18 i u Inđiji, ulica Dunavska broj 2. Informacije se mogu dobiti na telefone: 022/ 317 – 085 i 022/561 – 557, a dostupne su i na sajtu www.ministarstvoodbrane.gov.rs
Info Stara Pazova 20.02.2017.
Sutra bez napona u periodu od 9 do 9:30, ostaje TS Fruškogorska, u Golubincima, a u periodu od 10:30 do 11:30, TS Hvjezdoslavova u Staroj Pazovi. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu.
Info Vojka 17.02.2017.
Nakon zastoja do koga je došlo zbog velike hladnoće, radovi na rekonstrukciji centra Vojke su u punom jeku. Mehanizacija i radnici Srem puta su na gradilištu, a vidljive su konture kružnog toka. Građani sa kojima smo jutros razgovarali u centru sela, pozdravljaju radove i očekuju da će nova raskrsnica doprineti odvijanju saobraćaja. Meštani sporednih ulica koje su kao obilaznice pretrpele oštećenja na kolovozu i bankinama, očekuju da one budu dovedene u prvobitno stanje. U izjavi za RTV Staru Pazovu, predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović je obećao da će u tim ulicama biti postavljen novi asfalt čim se okončaju radovi u centru. Predsednik opštine je takođe najavio da će biti sanirane ulice i u drugim mestim koje su asfaltirane pre nekoliko godina, i koje su delimično oštećene. Takođe je rekao da će ovih dana biti raspisani tenderi za rekonstruciju centara Krnješevaca i Surduka i da su projekti spremni.
Info Belegiš 16.02.2017.
Sinoć su članovi Lovačkog društva „Fazan“ iz Belegiša, u prisustvu velikog broja gostiju iz čitave Srbije obeležili svoju slavu Sretenje. Čin sečenja slavskog kolača obavio je sa kumovima sveštenik Đorđe Kovljen, a zatim Miroslav Stanisavljević, predsednik lovačke organizacije Belegiša uručio je zahvalnice lovcima Dolova za 40 godina bratimljenja, lovcima Čelareva za deset godina bratimljenja, i lovcima iz Sota za dve godine bratske saradnje. Potpisana je i Povelja o bratimljenju sa lovcima Ada[evaca. Zahvalnice su uručene i mnogim drugim lovačkim udruženjima iz Srbije, predstavnicima Opštine Stara Pazova i javnih preduzeća, kao i Draganu Šormazu, predsedniku Lovačkog saveza Srbije i Aleksandru Milovančevu, predsedniku lovačke organizacije Vojvodine.
Info Stara Pazova 16.02.2017.
Odbojkaši Jedinstva će sutra u Staroj Pazovi u šesnaestom kolu Superlige dočekati ekipu Klek Srbijašume. Jedinstvo se nalazi u odličnoj seriji od pet uzastopnih pobeda i sa 21. bodom je šesto na tabeli, dok je Klek tri kola pre kraja prvenstva izgubio gotovo sve šanse da može izboriti opstanak u ligi. Utakmica će se igrati u hali u ulici Branka Radičevića i sutra će početi u 19. časova.
Privredno društvo Šahmatik DOO iz Stare Pazove traži nove radnike u proizvodnji – rad za mašinom. Prijave poslati poštom ili doneti lično na adresu: ulica Sama Halupke 47 A, Stara Pazova.
Prodaja poslovnog prostora – lokala izuzetno povoljno, cena već od 350 €/m². Stambeno - poslovni kompleks "ŠAHMATIK", Šafarikova 10, Stara Pazova (prolaz kod "Univerexporta")
Lokali površine 10, 18, 19, 21, 30, 38, 45, 56, 59, 70, 155m².
Povoljnost - pripadajući prostor ispred lokala, kao i besplatan parking.
Kontakt telefoni: 022/310-093, 063/113-22-83
Firmi Mega Plast Jovanovic Doo iz Nove Pazove, potrebni radnici za rad u proizvodnji-vise izvršilaca :osobe ženskog pola za rad na mašini, pakovanje i montiranje i osobe muškog pola na fizičkim poslovima- utovaru i istovaru robe. Javiti se na telefon 022/323-381 od 08h do 16h radnim danima, ili doći lično na adresu Kralja Petra I br.18 od 08h do 16h.
Kompanija Enterijer Janković koja je prisutna na svim svetskim tržištima nakon 25 godina postojanja, nastavlja da proširuje svoje kapacitete u Novoj Pazovi. Tražimo samostalne i vredne stolare i pogonske električare.Ukoliko želite stabilan i siguran posao prijavite se do 22. februara na telefon broj 063/ 11 26 007.
Prodajem nov stan 55m2 u samom centru Stare Pazove. Javiti se na telefon: 060/31-23-950