(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Info 30.08.2017.
Stara Pazova
TEHNIČKA ŠKOLA: Prijem učenika prvih razreda

U Tehničkoj školi u Staroj Pazovi danas je organizovan svečani prijem učenika prvih razreda. Deo školskog tima im je poželeo dobrodošlicu u ustanovu u kojoj će od sadašnjih petnaestogodišnjaka postati odrasli ljudi, uz pomoć nastavnika, ali i socijalnih partnera škole.

Predstavnici Crvenog krsta, Doma zdravlja, Centra za socijalni rad, Nacionalne službe za zapošljavanje i Centra za kulturu Stara Pazova predstavili su svoje institucije, objasnivši kakvu pomoć, savete i programe nude, kako bi srednjoškolsko obrazovanje bilo što lakše i zanimljivije a zatim su sadašnji prvaci imali prvi čas sa svojim odeljenskim starešinama. U prvom razredu se nalazi 150 učenika koji su raspoređeni u 5 odeljenja i 6 zanimanja. Dva su trogodišnja: automehaničar i mehaničar za rashladnu tehniku, i četiri su četvorogodišnja: tehničar za kompjutersko konstruisanje, tehničar za kompjuersko upravljanje, tehničar drumskog saobraćaja i tehničar za grafičku doradu.