VEST: Skupština opštine usvojila planove za uređenje centralne radne zone u Staroj Pazovi • U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Gužve u centru narednih desetak dana • Zbog izmeštanja vodovodnih cevi u sklopu rekonstrukcije centra Stare Pazova slabiji pritisak u slavinama kod domaćinstava u okolini centra • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Golubinci 06.08.2012.
13 ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „Водица“

У Голубинцима поделом захвалница учесницима званично завршена 13.ликовна колонија „Водица“. Овогодишња Ликовна колонија у Голубинцима је окупила тридесетак сликара из Србије, Русије, Републике Српске и Федерације Босне и Херцеговине.

Према речима представника организатора ове године је било нешто мање учесника али су дела веће уметничке вредности. Горан Арсенијевић Гарсија је познат по својим ликовним радовима али је од почека и у организацији. У фонду Месне заједнице остаће, између осталог, атрактивни акварели професорке ликовне уметности из Санкт Петерсбурга, врло успела уља сликара из Руме, скулптуре домаћих уметника и апстракције млађих гостију Колоније. А љубитељи оваквог начина дружења и бављења умтношћу из Голубинаца ће понети лепе утиске. Завршног дана Ликовну колонију у Голубинцим а су посетиле и колеге из Удружења ликовних уметника из Старе Пазове.