VEST: Skupština opštine usvojila planove za uređenje centralne radne zone u Staroj Pazovi • U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Gužve u centru narednih desetak dana • Zbog izmeštanja vodovodnih cevi u sklopu rekonstrukcije centra Stare Pazova slabiji pritisak u slavinama kod domaćinstava u okolini centra • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 20.06.2014.
Stelini dani

U znak sećenja na mladi život Stele Gundelj, koja je tragično stradala prošle godine, FA Dukat organizuje ovog vikenda Steline dane. Ova manifestacija prvi put je uz podršku porodice Gundelj i Opštine Stara Pazova održana prošle jeseni, sa ciljem da se jedan divan mladi život sačuva od zabarava, kaže Svetalana Rudić, umetnički rukovodilac i osnivač Dukata. Ovogodišnji Stelini dani počinju večeras koncertom solista – pevača, igrača i svirača, budući da je Stela bila vrsni solista, nastavljaju sutra u pozorišnoj sali prijateljskim nadigravanjem ansambla Dukata i njegovih prijatelja. Za koncert su štampane pozivnice, koje ne obavezuju, već podstiču posetioce da ostave prilog.

Prošle godine je to bilo za Institut za majku i dete, ove godine će sakupljena sredstva uplatiti Nefrološkoj ambulanti pazovačkog doma zdravlja, jer je Stela bila mlada lekarka, koja nažalost nije stigla da spasi mnoge živote, jer je prerano izgubila svoj. Obe večeri program počinje u 20 časova.