VEST: U Staroj Pazovi obeleženo 79 godina od pobede nad fašizmom • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca • U petak, 10. maja isključenje struje u Surduku • Brojnim aktivnostima CK Stara Pazova obeležava Nedelju Crvenog krsta Akcija • Dom zdravlja povodom Međunarodnog dana patronažnih i medicinskih sestara • ŽRK Mladost i naredne sezone u elitnom društvu Provram • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 16.01.2024.
Odbojkašice Jedinstva večeras igraju odlučujući meč sa Miluzom (19.00, TV Arena Sport 2)

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove stigle su juče u francuski grad Miluz na poslednji meč grupne faze Lige šampiona. Na žalost, put se preko Frankfurta i Bazela odužio, pa su umesto u prepodnevnim časovima, u Miluz stigle tek oko 17.00 i bez odmora morale na trening kako bi se upoznale sa dvoranom u kojoj će igrati večeras.


“Očekujem neizvesnu utakmicu. Utakmicu u kojoj će svaki set da se reši na jednu – dve lopte i verujem da će moj tim iz ove sale da izađe kao pobednik I da nastavi takmičenje u Kupu CEV”- kratko je pred trening izjavio trener Jovo Caković.


Jedinstvo trenutno u grupi A zauzima treću poziciju ispod Milana i turske Vakifbanke i sa bodom prednosti ispred ekipe Miluza. Jedinstvo je u prvom meču pobedilo Miluz sa 3:2 što je i jedina pobeda u ovom najboljem evropskom takmičenju. Ukoliko naše odbojkašice savladaju francuskinje, zadržaće treće mesto što će im omogućiti nastavak takmičenja u Evropi, ali u Kupu CEV.


Zanimljivo je da će i večeras ekipa Jedinstva imati navijače na tribina. Naime, udruženje Srba iz ovog malog francuskog gradića izrazilo je želju da prisustvuje utakmici, tako da će se sa tribina čuti podrška i nekoliko desetina naših ljudi.


Utakmica se igra večeras u 19.00 dvorani u Miluzu a direktan prenos je na TV Arena Sport 2.


Bonus VIDEO: Pogledajte javljanje našeg kolege sa lica mesta i šta kažu odbojkašice i trener Jedinstva pred meč: