VEST: U Staroj Pazovi obeleženo 79 godina od pobede nad fašizmom • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca • Brojnim aktivnostima CK Stara Pazova obeležio Nedelju Crvenog krsta Akcija • Dom zdravlja povodom Međunarodnog dana patronažnih i medicinskih sestara • ŽRK Mladost i naredne sezone u elitnom društvu Provram • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 01.01.2024.
Pazovčani dočekali Novu 2024. godinu na Trgu uz Nadu Topčagić

Srećnu Novu 2024. godinu želi Vam Radio televizija Stara Pazova! Centralni doček u opštini Stara Pazova održan je na Trgu Dr Zorana Đinđića gde je treće veče manifestacije "Gastro Srem" pred više hiljada posetilaca koncert održala zvezda naše narodne muzike Nada Topčagić. Pored dočeka na otvorenom, sugrađani su najluđu noć proveli i u brojnim restoranima i kafićima ili na kućnim zabavama. 


Ovogodišnji zimski "Gastro Srem" posetilo je desetak hiljada sugrađana i gostiju koji su novogodišnje praznike rešili da provedu u našem kraju. 


Predstavio se veliki broj izlagača iz Srema i regiona sa raznoraznim proizvodima koji se izdvajaju po kvalitetu. Za najmlađe je organizovan dečiji program, a u tri dana nastupili su tamburaški orkestri "Ladan špricer" i "Banda drvena" kao i bendovi "Hercenšlus" i "Apsolutno romantično".


U okviru ovog događaja Narodna biblioteka "Dositej Obradović" organizovala je promociju knjige Borisa Miljkovića “Duša Srema”.


Poslednjeg dana u 2023. godini sve prisutne zabavila Aleksandra Saška Padrov sa spletom Sremačkih i evergrin narodnih pesama i "Skladište 58" – bend. 


Pokrovitelji manifestacije "Gastro Srem" su Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj i međuregionalnu saranju i lokalnu samoupravu i Ministrastvo turizma i omladine, a organizatori manifestacije su opština Stara Pazova i Turistička organizacija opštine Stara Pazova.