VEST: U Staroj Pazovi obeleženo 79 godina od pobede nad fašizmom • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca • U petak, 10. maja isključenje struje u Surduku • Brojnim aktivnostima CK Stara Pazova obeležava Nedelju Crvenog krsta Akcija • Dom zdravlja povodom Međunarodnog dana patronažnih i medicinskih sestara • ŽRK Mladost i naredne sezone u elitnom društvu Provram • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport ostalo 17.05.2023.
SUPERBET - 5 jednostavnih saveta za uspešno klađenje

Ko god se nekada kladio, zna da svaki od kladioničara ima neke svoje strategije kojih se drži, i za koje veruje da mu donose sreću i dobitak. Neko će vam reći jedno, neko drugi će vam kazati nešto drugo, ali će svako verovati da bi baš njega trebalo da poslušate ako želite neki dobitak od kladionice. Na vama je da krenete sa nekim osnovnim savetima, a da posle vidite na koji način biste mogli da ih dopunite. 


superbet.rs


 


Odaberite pravu kladionicu


 


Prvo i osnovno je da odaberete dobru kladionicu, a onda ćete moći da se posvetite drugim stvarima. To znači da odaberete ono mesto za klađenje koje će biti potpuno sigurno i bezbedno za vas i vaš novac, i koje će vam uvek garantovati sigurnu isplatu i korisničku podršku ako dođe do nekih problema. Možda će vam se činiti kao nevažno, ali uvek možete krenuti od samog sajta kladionice i njegovog izgleda, pa kada otvorite recimo sajt kladionice Superbet, odmah ćete po strukturi, dizajnu i funkcionalnosti videti da je u pitanju ozbiljno mesto za klađenje. 


 


Odredite novac koji želite da potrošite


 


Sledeća stvar koja je vrlo bitna je da odredite svotu novcu koju želite da uložite na nedeljnom ili mesečnom nivou. Ovo će vam mnogo pomoći u postavljanju strategije klađenja jer ćete uvek znati sa kojim iznosom raspolažete, i prema tome ćete gledati na koji način da dotična sredstva i uložite. Jednostavno - znaćete koliko ste u mogućnosti da uložite u određenom vremenskom periodu, i da sigurno nećete biti u minusu ako se budete toga držali.


 


Dobro se informišite


 


Ono što je svakako potrebno da konstantno radite kada se kladite je da budete dobro informisani. I tu ne govorimo samo o vanrednim informacijama o nekoj povred, na primeri. Potrebno je da znate u kakvoj je formi neki tim, da li se nešto dešavalo “iza zatvorenih vrata” što bi moglo da utiče na sledeću utakmicu, da li su možda nedavno smenili trenera, kako igraju u gostima i slične informacije. Naravno, i sami znate da vam ni najobavešteniji izvori ne mogu garantovati da ćete biti precizni na kladionici, ali vam svakako što veća informisanost ne može škoditi pri odlučivanju o tome šta odigrati na sledećem tiketu.


 


Držite se postavljene strategije


 


Ovo je možda i jedna od najbitnijih stavki. Svakako ćete krenuti sa određenim mečevima odnosno ligama, te ćete vremenom videti da li vam neko prvenstvo više “leži”, pa ćete se shodno tome više kladiti na mečeve koji se u njemu igraju. Bitno je samo da u prvim mesecima ne kombinujete previše sportova i liga naročito ako vidite da u početku nemate puno dobitaka. Za sve je potrebno strpljenje, i ništa ne može da dođe “preko noći”, te se stoga držite onoga što najbolje znate i gde sete najsigurniji, bez previše eksperimentisanja. Ovde je bitno i da ne odstupate od planiranog budžeta koji ste sebi zadali da ne biste bez potrebe uleteli u finansijske probleme. 


 


Ne verujte “dojavama”


 


Verujemo da vam je barem jedanput u životu neko javio da ima sigurnu “dojavu” da će neki tim u ovom ili onom sportu pobediti ili izgubiti. U većini slučajeva na kraju je ta “dojava” bila pogrešna, te tako ni vi nemojte verovati svim pričama koje dođu do vas. U njima će možda biti i nešto istine, ali ćete teško moći razlučiti gde se ona nalazi, a gde je uglavnom obična neproverena informacija čiji je cilj da još više zbuni sve one koji se klade. Uvek je bolje igrati “na sigurno”, pa šta na kraju ispadne nego da se zatrčite sa nekom “dojavom” gde ćete uložiti i više para nego što ste mislili, pa da se posle bez potrebe nervirate kada zbog nje izgubite novac.