(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Kultura 05.09.2019.
Stara Pazova
Otvorena 29. Likovna kolonija Kosmik art – Ljubiša Marić u Vojki

U Vojki je sinoć otvorena 29. druženju Likovna kolonija Kosmik art – Ljubiša Marić. U programu svečanog otvaranja predstavljeno je 23 umetnika koji će naredna tri dana stvarati svoja dela u Vojki.

U muzičkom delu programa je nastupio operski pevač iz Stare Pazova Boris Babik a uz pratnju tamburaškog orkestra Ljubinka Lazića. Okupljenoj publici, gostima i umetnicima na platou ispred Doma kulture su se obratili Ljuban Skopljak, predsednik saveta MZ Vojka i Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova koji je otvorivši koloniju istakao da je ona ušla na listu manifestacija od posebnog značaja za opštinu Stara Pazova kada je kultura u pitanju, i da će opština posebno voditi računa njoj.

Likovna kolonija će trajati do nedelje, 8. septembra kada će na zatvaranju biti izloženi svi radovi nastali tokom naredna tri dana.